Geçinemeyenler kulübü

Norsadan batmak cok zor ya bi ands düsmüyor ki coinler gibi
kızkardesımın esı borsada hıc bılmıyodu bırının tavsıyesıyle gırmıs..batıcazmı cıkıcazmı evde tartısma hergun..ıyıce batmadan cıkalım demıs bunlar..cıkınca kagıt yukselmıs..bayaga uzuntu yasadılar..

Ha şu olur bir hisseye butün varı yoğu koyarsan batma ihtimalim yüksek tabi ama biraz ondan boraz sundan zor

Valla değilim, ömrümde ilk kez halı sildim, ne zormuş ya.
Bu akşam da boya yaptım sprey ile birkaç eşyayı, bendeki bu sinirle yakında hem gerçek hem mecazi bu evi yıkarım herhalde
bende konuya dahıl olayım dedım sıkıntıdan:)
halı yıkamak sılmekten daha kolay aslında yerın varsa tabı yıkamak ıcın..sankı bu gunlerdede kurur gıbı

Sağol film Bi bakıyım bu attığına da

ürün yorumlarını okuyum dedim sanki anlaşmışlar yarısı iyi diyo yarısı kötü anlamadım ki kime inanıyım
Ne beklediğine bağlı bence.
Ortam sesi kesinlikle duyuyorsun airpods gibi sessizlik yok.
Konuşurken elbet biraz daha derinden ses geliyor ve aynı şekilde gidiyor.
Şarjı çok iyi, kulak acıtmıyor, kolay kolay düşmüyor.
Dokunmatiği çok hassas, online oyun vs oynayacaksan pek iyi bir ürün değil ama eğer müzik dinleyeyim, aman iş yaparken ya da araçta konuşurum diyorsan oldukça fazla performans bence.

Valla değilim, ömrümde ilk kez halı sildim, ne zormuş ya.
Bu akşam da boya yaptım sprey ile birkaç eşyayı, bendeki bu sinirle yakında hem gerçek hem mecazi bu evi yıkarım herhalde
Halı koltuk hiç silmem birsey dokülmediği sürece bi insan bu eziyeti neden kendine yapar bilmem halilarım sık yıkanır 3 tanecik cünküm bide beyaza yakinlar

bende konuya dahıl olayım dedım sıkıntıdan:)
halı yıkamak sılmekten daha kolay aslında yerın varsa tabı yıkamak ıcın..sankı bu gunlerdede kurur gıbı
Silmeye bile yerim yok ki yıkayayım.
Olduğu yerde direkt sildim oynatmadan, zaten senede 2 yıkatmaya veriyordum tüm evi ama şimdi pandemiden malum kırdık totomuzu, bir sene olacak veremedim.

Valla silmeyin sildirmeyin

Olduğu yerde direkt sildim oynatmadan, zaten senede 2 yıkatmaya veriyordum tüm evi ama şimdi pandemiden malum kırdık totomuzu, bir sene olacak veremedim.

sılıncede kuruycak falan.. sabaha kadar kurur barı ..ama sılmesı daha bı zor gıbı dımı..

Halı koltuk hiç silmem birsey dokülmediği sürece bi insan bu eziyeti neden kendine yapar bilmem halilarım sık yıkanır 3 tanecik cünküm bide beyaza yakinlar
Benimkilerin lekeden kendi desenleri oldu artık, ben de silmem diyorum ya ömrümde ilk oldu.
Bizde bir sürü halı var, küçük parçalı ve açık renk.
Makinede yıkanabilenler çok rahat, kocamın dükkandan kakaladığı oval parça birleştirme gibi olanlar aldı canımı yani kabartmalı yuvarlak yuvarlak.
Koltuk daha kolay, minderleri makineye attım, kasayı da tencere kapağı yöntemi buldum, kapağa bez dolanıyor ve öyle siliniyor, iyi oldu o.

sılıncede kuruycak falan.. sabaha kadar kurur barı ..ama sılmesı daha bı zor gıbı dımı..
Dün gece sildim sabah kurudu, sıkıntı olmadı ama pek leke de çıkmadı.
Çay falan çıktı, çocukların yaptığı özel sanatsal çalışmalar çıkmadı.
Halıyı görsen bu mu silinmiş dersin, öyle leş hala
Gerçekten çok zor, parmak kemiklerim mahvoldu.

buyuk sehır oylekı ıstanbula ılerıde tasınma dururmumuz olabılır mesela..nasıb tabı..buralarda cocuk ıcın bır gelecek yok..ıstanbulda olsak nerde oyle halı yıkıycak ev ancak buyuk ev o gıbı evlerde cok pahalıdır..

İşte evim 5+1 olmayınca 3 halı yetiyor 2 de makinaya atılan minik seyler var miss miss aman salla ya yorma boşa kendini ne olacak gelen giden mi var

Parlatıcı denedin mi canım bide gecen ben acik renk halıma kırmızi sarap damlattım en yakinda aseton vardı döktüm uçtu resmen sarap oha dedim ne güzel sey keşfettim diye

Tabii ki.
Benim evim tek balkon mesela onda da balkon takımı var.
Her şeyi kovayı onu bunu bile banyoda muhafaza ediyorum, bırak bir şey yıkamayı tek balkonla ömür çok zor.
E çöp de balkonda, yemek yapsam soğuması için balkona koyamıyorum çöpün oraya mı koyayım, büyükşehir gerçekten eziyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…