Geçinemeyenler kulübü

halı ve koltuk sılmekten bende nefret edıyorum:)

İşte evim 5+1 olmayınca 3 halı yetiyor 2 de makinaya atılan minik seyler var miss miss aman salla ya yorma boşa kendini ne olacak gelen giden mi var
Neyse ki benim ev de 5+1 değil
Ama halı çok, yedekli daha doğrusu.
Koca eskiden halıcı olunca, kirlenince öbürünü kullanırız diye dayadı eve.
Hepsi kirlendi

Valla bana gelen geldi bibi, çocuklar çok fena dün feci dayak yedim sıpalardan, bacaklarım mosmor.
Öyle böyle değil durumumuz, martta kreşe vereceğim artık.

halı ortusu var cok kullanılıyo bende almadım daha

Benim kuzenim jimnastiğe götüruyor bu birkac zamandır çok iyi oldu ki zaten uslu bir cocuk ama evde kaldı yavrucak nasıl mutlu gidiyor böyle birseyde düsune bilirsin hem enerji atarlar

Parlatıcı denedin mi canım bide gecen ben acik renk halıma kırmızi sarap damlattım en yakinda aseton vardı döktüm uçtu resmen sarap oha dedim ne güzel sey keşfettim diye
Vardı suyun içinde parlatıcı.
Sıvı arap sabunu, çamaşır yumuşatıcı, bulaşık parlatıcı, beyaz sirke, leke çıkarıcı falan koydum ama belki gücüm yetmedi, bilemiyorum.

Benim halılarımdan bembeyaz olandan bir tek eşek sıpam allığımı ve kahverengi farımı kırıp halıda üstünde tepinmişti, onun lekesi kaldı bugüne kadar.

benım oglumdan kucukken doke doke yerdı..bende arkasından sıle sıle gıderdım kızkardesım hıc boyle anne gormedım hıc kızmıyosun cocuga dokuyo sacıyı dıye derdı..normal dıkkat et dıyodum cocuga cocuk dokuyodu yıne

Benim kuzenim jimnastiğe götüruyor bu birkac zamandır çok iyi oldu ki zaten uslu bir cocuk ama evde kaldı yavrucak nasıl mutlu gidiyor böyle birseyde düsune bilirsin hem enerji atarlar
Bu lanet virüsün biteceği yok, 1 sene oldu.
Daha ne kadar evde tutsak gibi büyütebilirim, imkanı yok.
Okula bir gitse her şey hallolacak.
Bizimkileri jimnastik kesmez, judo güreş vb şeyler lazım

Ablacım seninki döküyormuş, benimkiler bilinçli fırlatıyor.
Ellerini bardağa sokarlar, sonra o eli oraya buraya sürerler ya da atarlar bardağı.
Öyle sıvı değilse kendilerine toplatıyorum ama sıvı böyle leke kalıyor işte mecburen.

Benimkileri normal insan düşünme, değişikler.

ıkı cocuk olunca daha zor ..yaramazlıkların sınırı yok..bız kızkardesımle ılk okulda mutfakta cesıtlı karısımlar yapardık hıcbırı yenıcek gıbı değildı..mutfak camından asagı dokerdık..sokaktanyavru kedı alır dolaba koyardık annem gormesın dıye..neler neler..allah kolaylık versın:)

Bibibella ne soracağım sana, ben bu iki hafta içinde 4 kilo almayı başardım ama yemek düzenim yine aynı.
Şundan 3 ay önceyle farklı değil.
Regl sıkıntım var iki ay atladı sonra tam olmadı vs.
Hormon bozukluğu falan olabilir mi, bilgin var mı?

Ahahahah aynen sizin gibiler ama camdan aşağı yerine evin içi oluyor bizdeki durum

Amin, hepimize inşallah.
Öyle böyle büyüyorlar, unutup gideceğiz bu günleri, akıl sağlığı lazım hepimize.
Çocuklara öfkelenmeyeyim diye işte geceleri orayı burayı silmeye başladım ne yapayım

Ya ben sana zaten geçen konusmamızda da normal birşeyler olmadığını söyledim o kadar az yiyip kimse kilo alamaz ki senin endokrine gitmen lazım detaylı bir kan testi yapsınlar canım vitamin eksikliği bile kilo vermeyi engelliyor

En son pandemi öncesi hiçbir şey çıkmamıştı değerlerimde, üzerine bu regl sıkıntısı çekince acaba dedim ama hadi zayıflamayayım ok ama niye kilo alıyorum arkadaş

Yakında gideyim ben bir o zaman her bir şeyciğime baksınlar.
Bacaklarımda uyuşma var geçmiyor 1 ayı geçti falan, tuhaf şeyler yaşıyorum.

ı pone almak ıcın bobregı satmıs..tesadufen gordum ..dunya ne hale geldı

başında terleme, aşiri agresiflik, yorgunluk vs varmi film?

çok hareketsızız..kılo almamak ıcın az yemeye calısıyorum..evde ınsan sıkılıyo..cekırdek mısır falan bıskuvı yıyerek vakıt gecırmeye calısyoruz..yemeden ıcmeden nasıl vakıt gecıcekkı evde

ne yapmiş olabilirler ki bu kadar sinirlendirecek
Ne yapmıyorlar ki deniz, sabah kalktıklarından akşam yatana kadar ağlama mevcut mesela, sürekli ama sürekli biri ağlıyor.
Yemek yapıyorum biri koridordan çırılçıplak koşuyor, bir baktım lavaboda kendini yıkamış her yeri sulamış ondan soyunmuş.
Öbürü koyduğum meyvelerle halı üzerine yol yapmış, arabaları geçiriyor meyvelerden.
Çorba yaparken bir sessizlik oldu, bir baktım tekli koltuğu ve sehpaları ters çevirmişler, sehpaların içine girip koltuğa çarpıyorlar, çarpışan araba yapmışlar.
Gibi gibi...

Valla ben yemiyorum gerçekten yemiyorum.
Hareketliyim de sürekli koşturmaca, evde en kötü 5 6 bin adımım var.
Çocuklara parkur yapmışsam 20 dk koşuyoruz da, hayatta o söylediklerini yemem ki zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…