- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.501
halı ve koltuk sılmekten bende nefret edıyorum:)Dün gece sildim sabah kurudu, sıkıntı olmadı ama pek leke de çıkmadı.
Çay falan çıktı, çocukların yaptığı özel sanatsal çalışmalar çıkmadı.
Halıyı görsen bu mu silinmiş dersin, öyle leş hala
Gerçekten çok zor, parmak kemiklerim mahvoldu.
Neyse ki benim ev de 5+1 değilİşte evim 5+1 olmayınca 3 halı yetiyor2 de makinaya atılan minik seyler var miss miss aman salla ya yorma boşa kendini ne olacak gelen giden mi var
halı ortusu var cok kullanılıyo bende almadım dahaTabii ki.
Benim evim tek balkon mesela onda da balkon takımı var.
Her şeyi kovayı onu bunu bile banyoda muhafaza ediyorum, bırak bir şey yıkamayı tek balkonla ömür çok zor.
E çöp de balkonda, yemek yapsam soğuması için balkona koyamıyorum çöpün oraya mı koyayım, büyükşehir gerçekten eziyet.
Benim kuzenim jimnastiğe götüruyor bu birkac zamandır çok iyi oldu ki zaten uslu bir cocuk ama evde kaldı yavrucak nasıl mutlu gidiyor böyle birseyde düsune bilirsin hem enerji atarlarNeyse ki benim ev de 5+1 değil
Ama halı çok, yedekli daha doğrusu.
Koca eskiden halıcı olunca, kirlenince öbürünü kullanırız diye dayadı eve.
Hepsi kirlendi
Valla bana gelen geldi bibi, çocuklar çok fena dün feci dayak yedim sıpalardan, bacaklarım mosmor.
Öyle böyle değil durumumuz, martta kreşe vereceğim artık.
Vardı suyun içinde parlatıcı.Parlatıcı denedin mi canım bide gecen ben acik renk halıma kırmızi sarap damlattım en yakinda aseton vardı döktüm uçtu resmen sarapoha dedim ne güzel sey keşfettim diye
benım oglumdan kucukken doke doke yerdı..bende arkasından sıle sıle gıderdımNeyse ki benim ev de 5+1 değil
Ama halı çok, yedekli daha doğrusu.
Koca eskiden halıcı olunca, kirlenince öbürünü kullanırız diye dayadı eve.
Hepsi kirlendi
Valla bana gelen geldi bibi, çocuklar çok fena dün feci dayak yedim sıpalardan, bacaklarım mosmor.
Öyle böyle değil durumumuz, martta kreşe vereceğim artık.
Bu lanet virüsün biteceği yok, 1 sene oldu.Benim kuzenim jimnastiğe götüruyor bu birkac zamandır çok iyi oldu ki zaten uslu bir cocuk ama evde kaldı yavrucak nasıl mutlu gidiyor böyle birseyde düsune bilirsin hem enerji atarlar
Ablacım seninki döküyormuş, benimkiler bilinçli fırlatıyor.benım oglumdan kucukken doke doke yerdı..bende arkasından sıle sıle gıderdımkızkardesım hıc boyle anne gormedım hıc kızmıyosun cocuga dokuyo sacıyı dıye derdı..normal dıkkat et dıyodum cocuga cocuk dokuyodu yıne
Ablacım seninki döküyormuş, benimkiler bilinçli fırlatıyor.
Ellerini bardağa sokarlar, sonra o eli oraya buraya sürerler ya da atarlar bardağı.
Öyle sıvı değilse kendilerine toplatıyorum ama sıvı böyle leke kalıyor işte mecburen.
Benimkileri normal insan düşünme, değişikler.
Ahahahah aynen sizin gibiler ama camdan aşağı yerine evin içi oluyor bizdeki durumıkı cocuk olunca daha zor ..yaramazlıkların sınırı yok..bız kızkardesımle ılk okulda mutfakta cesıtlı karısımlar yapardık hıcbırı yenıcek gıbı değildı..mutfak camından asagı dokerdık..sokaktanyavru kedı alır dolaba koyardık annem gormesın dıye..neler neler..allah kolaylık versın:)
Ya ben sana zaten geçen konusmamızda da normal birşeyler olmadığını söyledim o kadar az yiyip kimse kilo alamaz ki senin endokrine gitmen lazım detaylı bir kan testi yapsınlar canım vitamin eksikliği bile kilo vermeyi engelliyorBibibella ne soracağım sana, ben bu iki hafta içinde 4 kilo almayı başardım ama yemek düzenim yine aynı.
Şundan 3 ay önceyle farklı değil.
Regl sıkıntım var iki ay atladı sonra tam olmadı vs.
Hormon bozukluğu falan olabilir mi, bilgin var mı?
ne yapmiş olabilirler ki bu kadar sinirlendirecekValla değilim, ömrümde ilk kez halı sildim, ne zormuş ya.
Bu akşam da boya yaptım sprey ile birkaç eşyayı, bendeki bu sinirle yakında hem gerçek hem mecazi bu evi yıkarım herhalde
En son pandemi öncesi hiçbir şey çıkmamıştı değerlerimde, üzerine bu regl sıkıntısı çekince acaba dedim ama hadi zayıflamayayım ok ama niye kilo alıyorum arkadaşYa ben sana zaten geçen konusmamızda da normal birşeyler olmadığını söyledim o kadar az yiyip kimse kilo alamaz ki senin endokrine gitmen lazım detaylı bir kan testi yapsınlar canım vitamin eksikliği bile kilo vermeyi engelliyor
başında terleme, aşiri agresiflik, yorgunluk vs varmi film?Bibibella ne soracağım sana, ben bu iki hafta içinde 4 kilo almayı başardım ama yemek düzenim yine aynı.
Şundan 3 ay önceyle farklı değil.
Regl sıkıntım var iki ay atladı sonra tam olmadı vs.
Hormon bozukluğu falan olabilir mi, bilgin var mı?
çok hareketsızız..kılo almamak ıcın az yemeye calısıyorum..evde ınsan sıkılıyo..cekırdek mısır falan bıskuvı yıyerek vakıt gecırmeye calısyoruz..yemeden ıcmeden nasıl vakıt gecıcekkı evdeEn son pandemi öncesi hiçbir şey çıkmamıştı değerlerimde, üzerine bu regl sıkıntısı çekince acaba dedim ama hadi zayıflamayayım ok ama niye kilo alıyorum arkadaş
Yakında gideyim ben bir o zaman her bir şeyciğime baksınlar.
Bacaklarımda uyuşma var geçmiyor 1 ayı geçti falan, tuhaf şeyler yaşıyorum.
Ne yapmıyorlar ki deniz, sabah kalktıklarından akşam yatana kadar ağlama mevcut mesela, sürekli ama sürekli biri ağlıyor.ne yapmiş olabilirler ki bu kadar sinirlendirecek
keske beynini satip yerine iphone taktirsaymisiPhone almak için böbreğini satan genç, diyalize bağlandı!
Teknoloji devi Apple'ın, 2010 yılında satışa sunduğu iPhone 4 model telefonu tüm dünyada ilgi uyandırmıştı. O dönem Xiao Wang adındaki bir genç yalnızca o...www.hurriyet.com.tr
ı pone almak ıcın bobregı satmıs..tesadufen gordum ..dunya ne hale geldı
Valla ben yemiyorum gerçekten yemiyorum.çok hareketsızız..kılo almamak ıcın az yemeye calısıyorum..evde ınsan sıkılıyo..cekırdek mısır falan bıskuvı yıyerek vakıt gecırmeye calısyoruz..yemeden ıcmeden nasıl vakıt gecıcekkı evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?