- 20 Ocak 2010
- 49.785
- 196.020
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.521
Allah kolaylık versin canım ama çırılçıplak kosmakta çok komikmis yaNe yapmıyorlar ki deniz, sabah kalktıklarından akşam yatana kadar ağlama mevcut mesela, sürekli ama sürekli biri ağlıyor.
Yemek yapıyorum biri koridordan çırılçıplak koşuyor, bir baktım lavaboda kendini yıkamış her yeri sulamış ondan soyunmuş.
Öbürü koyduğum meyvelerle halı üzerine yol yapmış, arabaları geçiriyor meyvelerden.
Çorba yaparken bir sessizlik oldu, bir baktım tekli koltuğu ve sehpaları ters çevirmişler, sehpaların içine girip koltuğa çarpıyorlar, çarpışan araba yapmışlar.
Gibi gibi...
Giydirince ağlıyor işteAllah kolaylık versin canım ama çırılçıplak kosmakta çok komikmis ya
hayal dünyalarıNe yapmıyorlar ki deniz, sabah kalktıklarından akşam yatana kadar ağlama mevcut mesela, sürekli ama sürekli biri ağlıyor.
Yemek yapıyorum biri koridordan çırılçıplak koşuyor, bir baktım lavaboda kendini yıkamış her yeri sulamış ondan soyunmuş.
Öbürü koyduğum meyvelerle halı üzerine yol yapmış, arabaları geçiriyor meyvelerden.
Çorba yaparken bir sessizlik oldu, bir baktım tekli koltuğu ve sehpaları ters çevirmişler, sehpaların içine girip koltuğa çarpıyorlar, çarpışan araba yapmışlar.
Gibi gibi...
Var böyle akıl yoksunları, mübah mübah.keske beynini satip yerine iphone taktirsaymis
valla ne yiyip iciyolar ben anlamadim. iphone icin degil bobregimi disimin dolgusunu bile satmam yani manyakmidir nedirVar böyle akıl yoksunları, mübah mübah.
Tek olsa aynen salarım da iki olunca zarar gören biri oluyor illa.hayal dünyalarıburdan yazmasi kolay tabi ben olsa delirmistik coktan ama bizim evde de her saat basi ciplak kosan bir vatandaş oluyor ayni sebepten
salıver gitsin yapacak bisey yok yoksa ruh sagligi kalmiyo
Niye bir şey satıyoruz iphone için çok enteresan değil mi?valla ne yiyip iciyolar ben anlamadim. iphone icin degil bobregimi disimin dolgusunu bile satmam yani manyakmidir nedir
tek oluncada oyle, benimkini her soydugumda bir yeri morarmis oluyo nereye vuruyo ne zaman vuruyo anlamiyorum bileTek olsa aynen salarım da iki olunca zarar gören biri oluyor illa.
Tek olduğunda çocuk sehpaya girip oraya buraya çarpar, iki olunca birbirlerine çarpıyorlarkafa göz her yerleri çürük yara bere zaten, korona gazilerim benim
incilenmesi gereken bizim toplum bence yaNiye bir şey satıyoruz iphone için çok enteresan değil mi?
Adamlar nasıl bir pr yaptılar dünyada, bu hale nasıl gelindi kesinlikle incelenmesi lazım.
Oyyhhh, kesinlikle doğru yoldasın bibi.Ne kadsr doğru bir karar hep diyorum bebe yapmamakbunla idare ediyorum
amanin ayni biblolari kiran deniz gibi bakmis, ben yapmadim uslulugu simdi agzima micacak korkusuNe kadsr doğru bir karar hep diyorum bebe yapmamakbunla idare ediyorum
Sadece biz değiliz ki, apple konusunda dünyanın çoğu yerinde yaşanıyor bu durum.incilenmesi gereken bizim toplum bence yaetiket herşey bizim toplumda
Benim tel fena degil kamerası falan gayet iyi birsey bilmem kac yıllık iphone nunu benim telden daha iyi olduğunu iddia etti biriincilenmesi gereken bizim toplum bence yaetiket herşey bizim toplumda
şuur yok demek kiSadece biz değiliz ki, apple konusunda dünyanın çoğu yerinde yaşanıyor bu durum.
Neden, nasıl bilemiyorum.
Hahahaja bide sey vardi kız cocuğundan sonra evde hayvan besliyormuş diyrn erkek babasiOyyhhh, kesinlikle doğru yoldasın bibi.
Hepsi evlat, bazısı 4 ayaklı işte idare falan değil bildiğin evlat o.
Zaten benimkiler de 4 ayaklı sayılabilir
Eskidendi o liderlik.Benim tel fena degil kamerası falan gayet iyi birsey bilmem kac yıllık iphone nunu benim telden daha iyi olduğunu iddia etti biriuçmuslar
O resmen doğru, gerçekten.Hahahaja bide sey vardi kız cocuğundan sonra evde hayvan besliyormuş diyrn erkek babasi
bendede huawei var alirken cok tereddut etmistim ama o kadar dusmeye, carpmaya daha ne ekranina bir sey oldu nede bir kere kasilip kapandi, arada bildigin suyun icinde kaliyo tezgahta 10 15 kez kendi kendine kapanip acilip kaldigi yerden devam ediyo, uzerime sulalemdekilerin degistigi samsungu iphone saymiyorum benimki hala çatir catir calisiyoBenim tel fena degil kamerası falan gayet iyi birsey bilmem kac yıllık iphone nunu benim telden daha iyi olduğunu iddia etti biriuçmuslar
Ya yeni iphone olsa ben zaten birsey demem bilirsin su miniklerdenEskidendi o liderlik.
Şimdi çoğu marka özellikle kamera görüntü kalitesinde birbirine denk, hatta iphone a fark atanlar var.
Dünya böyle davranıyor aslında, apple markasına göre uygulama indirmek, kullanmak vs çok kolay, diğer markalarda yüklenmemiş ya da googleplay den uğraş dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?