Geçinemeyenler kulübü

Allah kolaylık versin canım ama çırılçıplak kosmakta çok komikmis ya

hayal dünyaları burdan yazmasi kolay tabi ben olsa delirmistik coktan ama bizim evde de her saat basi ciplak kosan bir vatandaş oluyor ayni sebepten
salıver gitsin yapacak bisey yok yoksa ruh sagligi kalmiyo

hayal dünyaları burdan yazmasi kolay tabi ben olsa delirmistik coktan ama bizim evde de her saat basi ciplak kosan bir vatandaş oluyor ayni sebepten
salıver gitsin yapacak bisey yok yoksa ruh sagligi kalmiyo
Tek olsa aynen salarım da iki olunca zarar gören biri oluyor illa.
Tek olduğunda çocuk sehpaya girip oraya buraya çarpar, iki olunca birbirlerine çarpıyorlar kafa göz her yerleri çürük yara bere zaten, korona gazilerim benim

valla ne yiyip iciyolar ben anlamadim. iphone icin degil bobregimi disimin dolgusunu bile satmam yani manyakmidir nedir
Niye bir şey satıyoruz iphone için çok enteresan değil mi?
Adamlar nasıl bir pr yaptılar dünyada, bu hale nasıl gelindi kesinlikle incelenmesi lazım.

tek oluncada oyle, benimkini her soydugumda bir yeri morarmis oluyo nereye vuruyo ne zaman vuruyo anlamiyorum bile

Ne kadsr doğru bir karar hep diyorum bebe yapmamak bunla idare ediyorum
Oyyhhh, kesinlikle doğru yoldasın bibi.
Hepsi evlat, bazısı 4 ayaklı işte idare falan değil bildiğin evlat o.
Zaten benimkiler de 4 ayaklı sayılabilir

Eklentiler

• 2ACFC8A1-082E-4855-8DEA-D394AE191A56.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 16
Benim tel fena degil kamerası falan gayet iyi birsey bilmem kac yıllık iphone nunu benim telden daha iyi olduğunu iddia etti biri uçmuslar
Eskidendi o liderlik.
Şimdi çoğu marka özellikle kamera görüntü kalitesinde birbirine denk, hatta iphone a fark atanlar var.
Dünya böyle davranıyor aslında, apple markasına göre uygulama indirmek, kullanmak vs çok kolay, diğer markalarda yüklenmemiş ya da googleplay den uğraş dur.

Benim tel fena degil kamerası falan gayet iyi birsey bilmem kac yıllık iphone nunu benim telden daha iyi olduğunu iddia etti biri uçmuslar
bendede huawei var alirken cok tereddut etmistim ama o kadar dusmeye, carpmaya daha ne ekranina bir sey oldu nede bir kere kasilip kapandi, arada bildigin suyun icinde kaliyo tezgahta 10 15 kez kendi kendine kapanip acilip kaldigi yerden devam ediyo, uzerime sulalemdekilerin degistigi samsungu iphone saymiyorum benimki hala çatir catir calisiyo

Ya yeni iphone olsa ben zaten birsey demem bilirsin su miniklerden bende bu sene aldım teli 8gb ramli tel bilgisayarım o kadar ramli değil sen düsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…