- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.541
Mesela senin kamera ve görüntü kaliten benden iyidir, benimki iphone ve kalıbımı basarım iyidir yani, seste de öyle.bendede huawei var alirken cok tereddut etmistim ama o kadar dusmeye, carpmaya daha ne ekranina bir sey oldu nede bir kere kasilip kapandi, arada bildigin suyun icinde kaliyo tezgahta 10 15 kez kendi kendine kapanip acilip kaldigi yerden devam ediyo, uzerime sulalemdekilerin degistigi samsungu iphone saymiyorum benimki hala çatir catir calisiyo
kamerasi 16 mp ama islevinden cok memnunum çok net çekiyo odaklama falan cok iyi.Mesela senin kamera ve görüntü kaliten benden iyidir, benimki iphone ve kalıbımı basarım iyidir yani, seste de öyle.
Bir defa kullandım, bir daha almam apple ürünü.
Ne tlflar yaptılar, biz de iphone u bir şey sanıyoruz işte.Ya yeni iphone olsa ben zaten birsey demem bilirsin su miniklerdenbende bu sene aldım teli 8gb ramli tel bilgisayarım o kadar ramli değil sen düsün
bazen boyle metebolızmada durma durumları oluyo galıba..adet duzenı ıle alakalı olabılır ama dımı bı sasma olmus..benım adet olamadıgım zaman zararsız bır kıst olmus demıstı dr..sonra dogum kontrol hapı adet duzenı ıcın vermıstı..ben bır kac ay kullanınca tekrar duzene gırmıstı..Valla ben yemiyorum gerçekten yemiyorum.
Hareketliyim de sürekli koşturmaca, evde en kötü 5 6 bin adımım var.
Çocuklara parkur yapmışsam 20 dk koşuyoruz da, hayatta o söylediklerini yemem ki zaten.
bende seye takilmistim bir ara, faturanin uzerine aldigin telefonlarin son taksidiyle birlikte bozulmasi olayina.Ne tlflar yaptılar, biz de iphone u bir şey sanıyoruz işte.
Ve farkettiğim şey, güncellemelerle eski telefonları bozuyorlar resmen.
Takır takır çalışan telefon yeni güncellemeyle donma yaptı, neden artık yenisini al diyor bana el altından.
Bayağı kendi ürününü özellikle kasacak, son model olmayınca zorlayacak yükseltmeler yapıyorlar.
Pislikler...
Aynen benim de 3 sene olacak ya da tam bugün olmuş olabilir, tesadüfe bak sevgililer günü hediyemdikamerasi 16 mp ama islevinden cok memnunum çok net çekiyo odaklama falan cok iyi.
ses kaliteside guzel biriyle konusurken sesini kismak zorunda kaliyorum gayet net, muzik dinlerken baslari falanda oyle.
ben cok sık tel. degistiren bir insandim her sene bir tane alirdim sıkılırdım yada kirilirdi mutlaka bir sey olurdu, bundan ne sıkıldım nede basina bir is geldi o kadar da hunharca kullaniyorum ki anlatamam.mayista 3 sene bitecek hala taş gibi
Zaten iphone bunu itiraf etti bir muddet sonra guncellemede gelmiyorNe tlflar yaptılar, biz de iphone u bir şey sanıyoruz işte.
Ve farkettiğim şey, güncellemelerle eski telefonları bozuyorlar resmen.
Takır takır çalışan telefon yeni güncellemeyle donma yaptı, neden artık yenisini al diyor bana el altından.
Bayağı kendi ürününü özellikle kasacak, son model olmayınca zorlayacak yükseltmeler yapıyorlar.
Pislikler...
astı ınsanlar artık kızkardesımın calıstıgı yere genc bı kız ı pone almaak ıcın gırmıs telefon 5 bın tl mıs..ah ah bı telefon alınca bızde mutlu olsak keskevalla ne yiyip iciyolar ben anlamadim. iphone icin degil bobregimi disimin dolgusunu bile satmam yani manyakmidir nedir
valla bozulsa yine huawei alirim, esimdede xaoimi var onlarda cok saglam, tek sorun sesi kısık onlarınAynen benim de 3 sene olacak ya da tam bugün olmuş olabilir, tesadüfe bak sevgililer günü hediyemdi
Ben değişmem, miyadı dolmadan ürün asla bırakmam.
Diğer telefonum kırılıp parçalanınca ve tamir edilemeyince almıştık zaten.
Şuan kullandığım resmen fotoları tost makinesi gibi çekmeye başladı filtre vs yoksa.
Anneme geçen yaz alırken baktık o modele, satıcı a51 mi öyle bir şey verdi.Zaten iphone bunu itiraf etti bir muddet sonra guncellemede gelmiyoreski versiyona zaten geri alamiyorsun ben herşeyi telden yapiyorum hayatım o olmuş teknolojide seviyorum maalesef o yuzden biraz iyi almaya calısiyorum ha cok uç bir para değildi alırken 3.200 simdi 3.800 değerlendi tel samsung a71 çok memnunum
bende eskiden ise girince telefonumu degisirdim hemenastı ınsanlar artık kızkardesımın calıstıgı yere genc bı kız ı pone almaak ıcın gırmıs telefon 5 bın tl mıs..ah ah bı telefon alınca bızde mutlu olsak keske
A51 le a71 arasinda kaldim onda 6gb ram var olmuşken 200 tl fazla verdim bunu aldım oda çok iyi çok araştirmistım 2sinide, bide buyükce mis gibi a51 in pembesini istiyordum a71 de yoktu maalesef mavisini aldim bende ciddi iyi telefonlarAnneme geçen yaz alırken baktık o modele, satıcı a51 mi öyle bir şey verdi.
3 sene önce aldığım paradan daha azını ödedi annem ve elime aldım, arkadaş bu telefonsa benimki ney dedim.
Samsung tablet var bende, amoled ekran samsungta açık ara önde gerçekten.
Değil mi, yeni bir şey alınca her şey hallolsa keşke.astı ınsanlar artık kızkardesımın calıstıgı yere genc bı kız ı pone almaak ıcın gırmıs telefon 5 bın tl mıs..ah ah bı telefon alınca bızde mutlu olsak keske
coluk cocuga karısınca ısın rengı değişiyo..cocuklar cok rahat sımdı ben kucukken zayıfımızı soyleyeemezdık..karnede notu degıstırırdık:)sımdı cocuklar anlayamıyorum dıyo..çozum uret dıyo resmen elımız ayagımıza dolanıyo..bende eskiden ise girince telefonumu degisirdim hemenhastalik resmen ya
Bak bu telefonum yeni ve cok memnunum ama param olsa belkide s21+ alırımbende eskiden ise girince telefonumu degisirdim hemenhastalik resmen ya
benim esim cok sık telefon bozar ve her seferinde uzerine oturarak ekrani kirarak bozar, benden ona giden sapa saglam telefonu ertesi gun ustune oturup kirdigini bilirimBak bu telefonum yeni ve cok memnunum ama param olsa belkide s21+ alırımbu tabi kocama benim eskiler hep kocama kıyamam ama telefonlarım çöp hic olmaz benim zaten neyseki oma kalands güzel
Annemdeki o pembeA51 le a71 arasinda kaldim onda 6gb ram var olmuşken 200 tl fazla verdim bunu aldım oda çok iyi çok araştirmistım 2sinide, bide buyükce mis gibi a51 in pembesini istiyordum a71 de yoktu maalesef mavisini aldim bende ciddi iyi telefonlar
huaweı servıs cok ıyıymıs..kızkardeımın huaweı 1 yıllıktı ekranı cızıktı..ekranı anakartı 5 lıra almadan değişmısler servısı cok ıyıymısvalla bozulsa yine huawei alirim, esimdede xaoimi var onlarda cok saglam, tek sorun sesi kısık onların
2 kere rahmetlı esım benım eskı telefonu kullanmıstı..tekrar ben yenı telefon alıym deyınce artık hakkın bıttı demıstı..almıstı ıpone 6 ıkı yıl kullandı ıste ..bı defada alsın esınızde yazık onlaradaBak bu telefonum yeni ve cok memnunum ama param olsa belkide s21+ alırımbu tabi kocama benim eskiler hep kocama kıyamam ama telefonlarım çöp hic olmaz benim zaten neyseki oma kalands güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?