- 17 Aralık 2015
- 27.160
- 49.686
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.561
elimdeki daha servis yuzu gormedi ama ben bu telefonu alirken aldigim yerde telefonda 2 sene icinde sistemsel bir ariza olursa yeni son modelle degisiyolar demisti, esimin bir arkadasina ayni seyi ciddi ciddi yaptilarhuaweı servıs cok ıyıymıs..kızkardeımın huaweı 1 yıllıktı ekranı cızıktı..ekranı anakartı 5 lıra almadan değişmısler servısı cok ıyıymıs
servıse gıttık dedı kızkardesım huawı banka gıbı duzenlı ve cok ılgılıler demıstı..elimdeki daha servis yuzu gormedi ama ben bu telefonu alirken aldigim yerde telefonda 2 sene icinde sistemsel bir ariza olursa yeni son modelle degisiyolar demisti, esimin bir arkadasina ayni seyi ciddi ciddi yaptilar
Oha efsane bunu biz diyince kk da özellikle üstümüze çullanıyorlar ben ilk okuldan beri kalkar kendim giyinir giderdim hele orta okul uzaktı yururdük hepimiz fıtı fıtı ne güzelmis yaDeğil mi, yeni bir şey alınca her şey hallolsa keşke.
https://www.facebook.com/
İzlenilmesi gereken bir içerik.
Neden böyleyizin açıklaması.
şuan kiz yanimda yatiyo izleyemiyorum sabah mutlaka izlicemDeğil mi, yeni bir şey alınca her şey hallolsa keşke.
En sevdiğim gadın türüAnnemdeki o pembe
60 yaşında kadın şeker kız candy tadında kullanıyor
Almiyor ki keske alsa anca ben gidip hediye alırsam ama zaten şuanda kullandıgi tel iyi bide ps aldim ona çok daha mutlu2 kere rahmetlı esım benım eskı telefonu kullanmıstı..tekrar ben yenı telefon alıym deyınce artık hakkın bıttı demıstı..almıstı ıpone 6 ıkı yıl kullandı ıste ..bı defada alsın esınızde yazık onlarada
maasallahAlmiyor ki keske alsa anca ben gidip hediye alırsam ama zaten şuanda kullandıgi tel iyi bide ps aldim ona çok daha mutlu
aynen..ılk okula baslamıstık annem bır kere goturdu okula gosterdı 36 sene once:)ertesı gunu kendımız gıttık 30 dk yurume mesafesı..cantamız sırtımızdaOha efsane bunu biz diyince kk da özellikle üstümüze çullanıyorlar ben ilk okuldan beri kalkar kendim giyinir giderdim hele orta okul uzaktı yururdük hepimiz fıtı fıtı ne güzelmis ya
Çok armut piş ağzıma düş kıvamda yetişiyor çocuklar, inanılmaz yanlış.aynen..ılk okula baslamıstık annem bır kere goturdu okula gosterdı 36 sene once:)ertesı gunu kendımız gıttık 30 dk yurume mesafesı..cantamız sırtımızda
Asalaklar yetiştiriyoruz, farkında değiliz.Oha efsane bunu biz diyince kk da özellikle üstümüze çullanıyorlar ben ilk okuldan beri kalkar kendim giyinir giderdim hele orta okul uzaktı yururdük hepimiz fıtı fıtı ne güzelmis ya
Şimdi lise çocuğunu bile aile oraya buraya götürüyor, kapıdan bırakıyor alıyor, sanki emanet mal.aynen..ılk okula baslamıstık annem bır kere goturdu okula gosterdı 36 sene once:)ertesı gunu kendımız gıttık 30 dk yurume mesafesı..cantamız sırtımızda
dogru anlatmıs hocaDeğil mi, yeni bir şey alınca her şey hallolsa keşke.
tanıdıgın cocugu 15 yasında kız annesı temızlıyor buyuk tuvaletını yapınca..aynen dedıgın gıbı ne yetıstırıyoruz bızde bılmıyoruzAsalaklar yetiştiriyoruz, farkında değiliz.
Her işi ailesi tarafından yapılan bir nesil geliyor ki zaten kendi neslim de öyle, ilk sorunda bocalıyorlar.
Sorumluluk yok, yaptığının bedelini ödemek yok, okulda öğretmenle müdürle carcar kavga eden velilerle dolu ortalık.
Çocuğu aşan bir problem olduğunda devreye girmeyi bilmiyoruz, düşmesine izin vermeden, canı acıyacak diye havada kurtarıyoruz.
Halbuki bırak düşsün, düşsün de o duyguyu yaşayıp daha dikkatli olmayı, kendini korumayı öğrensin.
Ama yok artık ya, o kadar da değil.tanıdıgın cocugu 15 yasında kız annesı temızlıyor buyuk tuvaletını yapınca..aynen dedıgın gıbı ne yetıstırıyoruz bızde bılmıyoruz
eltımın kızı..benm oglan guzelce suyu acıyo alafranga tuvalette sonra tuvalette sonra kuruluyo kagıtla ogrettım cok oldu..bazı annelerde garıp gercektenAma yok artık ya, o kadar da değil.
Lütfen şaka olsun!
Ben çocuklara yemek yedirmeyi 2 yaşta bıraktım yahu, kendi yemezse aç kalacağını öğrensin, yaşam kaynağını kendi öğrenmeli diye.
Ne demek bu, şuan her uzvum şokta!
4 buçuk yaşında benim büyük oğlan, küçüğün tuvalet eğitimi tamamen bittiğinde yani birkaç haftaya öğreteceğim ben popo temizlemesini ki kendi halletmeye çalışıyor zaten.eltımın kızı..benm oglan guzelce suyu acıyo alafranga tuvalette sonra tuvalette sonra kuruluyo kagıtla ogrettım cok oldu..bazı annelerde garıp gercekten
aynen arkadasım...cocuga kotuluk yapılıyor aslında dımı sankı onların basında sureklı kalacakmısız gıbı..ınsallah ayakları ustunde durabılen bıreyler yetıstırebılırız arkadasım4 buçuk yaşında benim büyük oğlan, küçüğün tuvalet eğitimi tamamen bittiğinde yani birkaç haftaya öğreteceğim ben popo temizlemesini ki kendi halletmeye çalışıyor zaten.
Yahu bir çocuğa biz neyi öğreteceğiz ilk olarak, elbette öz bakımını!
Bunu da yapamıyorsak doğurmayalım...
Film kendim için değil ya eşime alıcam biraz sesli Bi ortamda çalışıyor ondan dolayı istiyo sırf müzik için oyun yada konusma için falan değilNe beklediğine bağlı bence.
Ortam sesi kesinlikle duyuyorsun airpods gibi sessizlik yok.
Konuşurken elbet biraz daha derinden ses geliyor ve aynı şekilde gidiyor.
Şarjı çok iyi, kulak acıtmıyor, kolay kolay düşmüyor.
Dokunmatiği çok hassas, online oyun vs oynayacaksan pek iyi bir ürün değil ama eğer müzik dinleyeyim, aman iş yaparken ya da araçta konuşurum diyorsan oldukça fazla performans bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?