- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.581
GünaydınlarrGünaydınlar hanımlar
gunaydinGünaydınlar hanımlar
GünaydınGünaydınlarr
Günaydıngunaydin
nasilsin hanim ablaGünaydın
Günaydın
İyiyim sağol sen nasılsın takılıyorum işte çayımı içiyorum:))nasilsin hanim abla
bende iyiyim hem kahvalti yapiyorum, hem burda takiliyorum.İyiyim sağol sen nasılsın takılıyorum işte çayımı içiyorum:))
Afiyet olsun,çocuk olunca koşturma normal tabi:))bende iyiyim hem kahvalti yapiyorum, hem burda takiliyorum.
birazdan iki kişilik maraton baslayacak kendimi ona hazirliyorum :)
öyle abla canları sağolsun büyüyene kadar böyle :)Afiyet olsun,çocuk olunca koşturma normal tabi:))
Büyüselerde dertleri bitmiyorki hiç,okuldu şuydu buydu dereken yıllar geçiyor işte:))öyle abla canları sağolsun büyüyene kadar böyle :)
Ben öğretmenimi sikayet edemezdim annem nide kızardı bana ama öğretmene güveniyordu tabi yeni nesilden hiç bahsetmek istemiyorum valla ben kedime yeri geliyor kiziyorum totosuna vuruyorum yapmaması gereken birsey oldugunda ki vahşi soydan gelen hayvan bunlar ısırırsa kızıyorum onu bile öğreniyorlar ama bizim iki ayaklilar mal gibi kimse kusura bakmasinAsalaklar yetiştiriyoruz, farkında değiliz.
Her işi ailesi tarafından yapılan bir nesil geliyor ki zaten kendi neslim de öyle, ilk sorunda bocalıyorlar.
Sorumluluk yok, yaptığının bedelini ödemek yok, okulda öğretmenle müdürle carcar kavga eden velilerle dolu ortalık.
Çocuğu aşan bir problem olduğunda devreye girmeyi bilmiyoruz, düşmesine izin vermeden, canı acıyacak diye havada kurtarıyoruz.
Halbuki bırak düşsün, düşsün de o duyguyu yaşayıp daha dikkatli olmayı, kendini korumayı öğrensin.
bende daha yazarken bunu düsünuyordum.Büyüselerde dertleri bitmiyorki hiç,okuldu şuydu buydu dereken yıllar geçiyor işte:))
İnan bitmiyor evladını evlendiriyorsun aklın kalıyor çocuk oluyor onu düşünüyorsun bu seferde.bende daha yazarken bunu düsünuyordum.
35 yasimdayim annemin bizle derdi ne kadar bittiyse bizim de o kadar biter dedim kendi kendime :)
çocuk okulda a yı b yi toplamayi cikarmayi ogreniyor ama, okula gidene kadar evde aldigi egitim cok onemli cidden.Ben öğretmenimi sikayet edemezdim annem nide kızardı bana ama öğretmene güveniyordu tabi yeni nesilden hiç bahsetmek istemiyorum valla ben kedime yeri geliyor kiziyorum totosuna vuruyorum yapmaması gereken birsey oldugunda ki vahşi soydan gelen hayvan bunlar ısırırsa kızıyorum onu bile öğreniyorlar ama bizim iki ayaklilar mal gibi kimse kusura bakmasin
babalıkta zorda annelik ayri bir zor zanaat sanki abla ya.İnan bitmiyor evladını evlendiriyorsun aklın kalıyor çocuk oluyor onu düşünüyorsun bu seferde.
Annelik böyle işte kolay değildir.babalıkta zorda annelik ayri bir zor zanaat sanki abla ya.
hep bir yetememezlik, hep bir acaba hep daha olmadi modundayiz sanki
allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.Annelik böyle işte kolay değildir.
Hep daha iyisini istiyoruz da ondan.
İyi bir evlat yetiştirip büyütmek derdimiz.
İnşallah iyi birer anne olmak evlatlarımız için önemlidir.allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.
Bizde de mevcut sınıfların kontenjanı doldu.Selamlar hanımlar,
Bugün küçük kızımı Nisanın ilk haftası başlayacak şekilde kreşe yazdırdım. İlkbahar-yaz dönemi için kayıtlar dolmak üzereymiş.
hayirli olsun insallah kuzuyaSelamlar hanımlar,
Bugün küçük kızımı Nisanın ilk haftası başlayacak şekilde kreşe yazdırdım. İlkbahar-yaz dönemi için kayıtlar dolmak üzereymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?