Geçinemeyenler kulübü

Ben de sana yazacaktım.
Sonunda arabayı yeniledik Ceycey.
Seat Arona aldık.
İlk izlenimimiz çok olumlu, tavsiye ederim.
ben arabamla idare ederim 1 2 yıl daha.şu an okula odaklandımm.çok zamlanmış özel kolejler maaleseff.ama 5. sınıf olacak mecbur göndereceğimm seneyeee

Nesine Aydın epey disiplinli ve hırslı bir okul diye duydum. Benim kızın gelemeyeceği durumlar:) Sınav ana kampüs iyi diye biliyorum.

Ankara’daki okulları çok bilmem ama Nesibe Aydın’ın ismini duydum.
Allah rastgetirsin...

Düşünüyor musun kreş? Benimki de 31 aylık oldu.
ben gecen seneden verecektim ama pandemi patlayinca kaldi.
mart nisan gibi vereyim dedim onada eşim razi olmadi hic degilse eylülü falan bekleyelim aşılar yapilsin ne olacagini bi gorelim dedi, oyle karar aldık.

Ankara’daki okulları çok bilmem ama Nesibe Aydın’ın ismini duydum.
Allah rastgetirsin...
nesibe aydın da yüzde 25 burs verebiliriz demiş eşime telefonda çok akrabamız orda okuduğu için ve çocuk başarılı olduğu için.gerisi de ödenecek.allahtan 2. çocuğum yok yoksa bu devirde halimiz haraptı

mart nisan gibi vereyim dedim onada eşim razi olmadi hic degilse eylülü falan bekleyelim aşılar yapilsin ne olacagini bi gorelim dedi, oyle karar aldık.
Sana tavsiyem Mart-Nisan en geç Haziran’da başlatman.
Neden? Dersen; çocuklar anaokuluna ilk başladıkları yıl çok hastalanırlar.
Eylül’de başlatırsan Ekim’de başlayan hastalık sezonu Şubat sonuna kadar sürer.
Baharda başlatırsan çocuk bahar aylarında bağışıklık kazanmaya başlar.
Bir de baharda bahçe daha sık ve uzun saatler kullanılır, zaman daha keyifli geçer bu da oryantasyonu kolaylaştırır, çocuk enerjisini rahat boşaltır.
Anaokuluna pandemi nedeniyle ara veren yeğenim ve ilk defa başlayacak olan kuzenimin oğlunu da 1 Mart’ta başlatıyoruz.

Bize önerilen, kreş hastalıklarını hafif atlatması ve kreş florasına uyum sağlaması açısından, Mayıs-Haziran döneminde başlatmanın en uygun olduğu yönündeydi. Ben bakıcı ile sıkıntı yaşadığım için Nisana çektim. Zaten yazı hep bahçede geçiriyorlar.

Aynı anda benzer şeyleri yazmış olmamız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…