- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.601
selam herkeseee.konunuza arada katılabilir miyimm?hayirli olsun insallah kuzuya
Ben de sana yazacaktım.selam herkeseee.konunuza arada katılabilir miyimm?
katilabilirsin tabi ceycey sormana gerek yok.selam herkeseee.konunuza arada katılabilir miyimm?
adına çok sevindim.araba işini çözmüşsün.güzel günlerde kazasız belasız kullannnnnBen de sana yazacaktım.
Sonunda arabayı yeniledik Ceycey.
Seat Arona aldık.
İlk izlenimimiz çok olumlu, tavsiye ederim.
Bu sene bir yoğunluk var sanırım. Kolejlerin erken kayıtları da erken doldu.Bizde de mevcut sınıfların kontenjanı doldu.
Yeni sınıf açacağız inşallah.
ben arabamla idare ederim 1 2 yıl daha.şu an okula odaklandımm.çok zamlanmış özel kolejler maaleseff.ama 5. sınıf olacak mecbur göndereceğimm seneyeeeBen de sana yazacaktım.
Sonunda arabayı yeniledik Ceycey.
Seat Arona aldık.
İlk izlenimimiz çok olumlu, tavsiye ederim.
Teşekkür ederimhayirli olsun insallah kuzuya
Nasılsın komşu:)selam herkeseee.konunuza arada katılabilir miyimm?
Nereye göndereceğine karar verebildin mi?ben arabamla idare ederim 1 2 yıl daha.şu an okula odaklandımm.çok zamlanmış özel kolejler maaleseff.ama 5. sınıf olacak mecbur göndereceğimm seneyeee
benimki 3 yaşındaTeşekkür ederim
Senin kızın kaç yaşındaydı?
nesibe aydın ı düşünüyorum.karşı komşum gürçağa gönderiyor ama araştırdım eğitimi iyi değilmiş.bilfen çok pahalı onu eledim.ayşe abla bursta verdi bi kısım ama eve çok uzakkk .kafalar karışıkk vallaNereye göndereceğine karar verebildin mi?
Düşünüyor musun kreş? Benimki de 31 aylık oldu.benimki 3 yaşında
Nesine Aydın epey disiplinli ve hırslı bir okul diye duydum. Benim kızın gelemeyeceği durumlar:) Sınav ana kampüs iyi diye biliyorum.nesibe aydın ı düşünüyorum.karşı komşum gürçağa gönderiyor ama araştırdım eğitimi iyi değilmiş.bilfen çok pahalı onu eledim.ayşe abla bursta verdi bi kısım ama eve çok uzakkk .kafalar karışıkk valla
Ankara’daki okulları çok bilmem ama Nesibe Aydın’ın ismini duydum.nesibe aydın ı düşünüyorum.karşı komşum gürçağa gönderiyor ama araştırdım eğitimi iyi değilmiş.bilfen çok pahalı onu eledim.ayşe abla bursta verdi bi kısım ama eve çok uzakkk .kafalar karışıkk valla
ben gecen seneden verecektim ama pandemi patlayinca kaldi.Düşünüyor musun kreş? Benimki de 31 aylık oldu.
siz neredesiniz?Ankara’daki okulları çok bilmem ama Nesibe Aydın’ın ismini duydum.
Allah rastgetirsin...
nesibe aydın da yüzde 25 burs verebiliriz demiş eşime telefonda çok akrabamız orda okuduğu için ve çocuk başarılı olduğu için.gerisi de ödenecek.allahtan 2. çocuğum yok yoksa bu devirde halimiz haraptıAnkara’daki okulları çok bilmem ama Nesibe Aydın’ın ismini duydum.
Allah rastgetirsin...
Sana tavsiyem Mart-Nisan en geç Haziran’da başlatman.ben gecen seneden verecektim ama pandemi patlayinca kaldi.
mart nisan gibi vereyim dedim onada eşim razi olmadi hic degilse eylülü falan bekleyelim aşılar yapilsin ne olacagini bi gorelim dedi, oyle karar aldık.
Bize önerilen, kreş hastalıklarını hafif atlatması ve kreş florasına uyum sağlaması açısından, Mayıs-Haziran döneminde başlatmanın en uygun olduğu yönündeydi. Ben bakıcı ile sıkıntı yaşadığım için Nisana çektim. Zaten yazı hep bahçede geçiriyorlar.ben gecen seneden verecektim ama pandemi patlayinca kaldi.
mart nisan gibi vereyim dedim onada eşim razi olmadi hic degilse eylülü falan bekleyelim aşılar yapilsin ne olacagini bi gorelim dedi, oyle karar aldık.
Aynı anda benzer şeyleri yazmış olmamız:))Sana tavsiyem Mart-Nisan en geç Haziran’da başlatman.
Neden? Dersen; çocuklar anaokuluna ilk başladıkları yıl çok hastalanırlar.
Eylül’de başlatırsan Ekim’de başlayan hastalık sezonu Şubat sonuna kadar sürer.
Baharda başlatırsan çocuk bahar aylarında bağışıklık kazanmaya başlar.
Bir de baharda bahçe daha sık ve uzun saatler kullanılır, zaman daha keyifli geçer bu da oryantasyonu kolaylaştırır, çocuk enerjisini rahat boşaltır.
Anaokuluna pandemi nedeniyle ara veren yeğenim ve ilk defa başlayacak olan kuzenimin oğlunu da 1 Mart’ta başlatıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?