- 3 Haziran 2009
- 7.602
- 29.859
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.621
Ben iki çocuklu olarak harap kısmında yer alıyorum:)nesibe aydın da yüzde 25 burs verebiliriz demiş eşime telefonda çok akrabamız orda okuduğu için ve çocuk başarılı olduğu için.gerisi de ödenecek.allahtan 2. çocuğum yok yoksa bu devirde halimiz haraptı
hiç o açıdan düşünmedim aslinda haklisin da ama kreşe başlatabilmem icin maddi acidan da eylulu beklememiz gerekecek.Sana tavsiyem Mart-Nisan en geç Haziran’da başlatman.
Neden? Dersen; çocuklar anaokuluna ilk başladıkları yıl çok hastalanırlar.
Eylül’de başlatırsan Ekim’de başlayan hastalık sezonu Şubat sonuna kadar sürer.
Baharda başlatırsan çocuk bahar aylarında bağışıklık kazanmaya başlar.
Bir de baharda bahçe daha sık ve uzun saatler kullanılır, zaman daha keyifli geçer bu da oryantasyonu kolaylaştırır, çocuk enerjisini rahat boşaltır.
Anaokuluna pandemi nedeniyle ara veren yeğenim ve ilk defa başlayacak olan kuzenimin oğlunu da 1 Mart’ta başlatıyoruz.
ama çalışıyorsunnn .ben çalışamadığımdan sağlık sebebiyle.tek maaşız.ek bir şeyler yapmasak aslaa yetmez ankaradaaa maaleseffff.Ben iki çocuklu olarak harap kısmında yer alıyorum:)
hayır canım, banlıykende siteye giriş yapabiliyosun ama forumlara katilamiyosun, dun siteye girmis o yuzden son girisi gorunuyor.
Merak ediyo kesinhayır canım, banlıykende siteye giriş yapabiliyosun ama forumlara katilamiyosun, dun siteye girmis o yuzden son girisi gorunuyor.
oda benim gibi girip cikip kendini teselli ediyo sanirimMerak ediyo kesin
senin yumurtalar ne alemde ? testi ne zaman yapacaksin belirtiler degisiklikler varmi?Merak ediyo kesin
Ya bide bildirimler falan görünüyor ya noldu acaba diye çatladım da misafir olarak okudumoda benim gibi girip cikip kendini teselli ediyo sanirim
en son 10 gun gittim bidahaki 11 12 olur heraldeYa bide bildirimler falan görünüyor ya noldu acaba diye çatladım da misafir olarak okuduminşallah olmaz da senin de çok mu Bi gidersen kaç güne gelirsin
yaa canım unutmamışsınsenin yumurtalar ne alemde ? testi ne zaman yapacaksin belirtiler degisiklikler varmi?
senin aşılama olmadı degilmi catlatma ve klomenle normal sekilde deniyorsunuz?yaa canım unutmamışsınyumurtalar çatladı gitti herhalde 14 şubat sevgililer günümü mahfetmeye hazır bekliyorum
Yok aşılama değil klomen 2.denememsenin aşılama olmadı degilmi catlatma ve klomenle normal sekilde deniyorsunuz?
Valla ben anlatıyım bacım üyenin teki 50 milyara mekanla anlaştım pandemiden sonra düğün kutlaması yapıcam dedi bende şaşırdım çokmuş falan görgüsüzlük derken Bi baktım mune abla ve cımbız devredeNasıl başarıyorsunuz banlanmayı?
Hem de günlerce...
araştirdin mi hulusi hocamiYok aşılama değil klomen 2.denemem
galiba 3 kere deneyip sonra aşılama olacak senin doktora gidecem ama almıştım ya o gün ismini
ben genelde ehonomimiz çoh eyi diyenler yüzünden gidiyorumNasıl başarıyorsunuz banlanmayı?
Hem de günlerce...
Ama özel sektör işte. Ne zaman ne olacağı belli değil.ama çalışıyorsunnn .ben çalışamadığımdan sağlık sebebiyle.tek maaşız.ek bir şeyler yapmasak aslaa yetmez ankaradaaa maaleseffff.
Şimdiki gittiğim doktorum söyledi 3 kez deneyelim olmadı başka yöntemler deneriz diye Allahın hakkı 3tür hesabı galibaaraştirdin mi hulusi hocami
klomenle 2 kere 3 kere denemenin sart oldugunu hatirlamiyorum oylemiydi? benim ilks klomenli deneme ve asilama ozelde oldu, baskente gidince hic oyle 3 kez bunla 5 kez bunla demediler.
pko oldugum icin direk igneli tedavi dediler.
pko klomene pek cevap vermiyormus, verenlerde var tabi o ayri mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?