Geçinemeyenler kulübü

hiç o açıdan düşünmedim aslinda haklisin da ama kreşe başlatabilmem icin maddi acidan da eylulu beklememiz gerekecek.
siz simdi bunu soyleyince icimden bir ses obur sene mart nisana kaldi bu iş dedi hem çok istiyorum gitsin kafa dagitsin egitimini alsin diyorum, hem korkuyorum, endişeliyim
ben hic krese gitmedim suna eminim cocuk icin onemli bir asama ama ilk okul orta okul liselerde unv.bile egitim durmusken kres caginda olan bir cocugu suan illa gondericem demek ne kadar dogru bilemiyorum ki aklimda bir sürü soru işareti var benim ya

Nasıl başarıyorsunuz banlanmayı?
Hem de günlerce...
Valla ben anlatıyım bacım üyenin teki 50 milyara mekanla anlaştım pandemiden sonra düğün kutlaması yapıcam dedi bende şaşırdım çokmuş falan görgüsüzlük derken Bi baktım mune abla ve cımbız devrede

Yok aşılama değil klomen 2.denemem
galiba 3 kere deneyip sonra aşılama olacak senin doktora gidecem ama almıştım ya o gün ismini
araştirdin mi hulusi hocami
klomenle 2 kere 3 kere denemenin sart oldugunu hatirlamiyorum oylemiydi? benim ilks klomenli deneme ve asilama ozelde oldu, baskente gidince hic oyle 3 kez bunla 5 kez bunla demediler.
pko oldugum icin direk igneli tedavi dediler.
pko klomene pek cevap vermiyormus, verenlerde var tabi o ayri mesele

Şimdiki gittiğim doktorum söyledi 3 kez deneyelim olmadı başka yöntemler deneriz diye Allahın hakkı 3tür hesabı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…