- 17 Aralık 2015
- 27.160
- 49.686
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.641
sizi kim şikayet etti ben hala anlamadım onu.Valla ben anlatıyım bacım üyenin teki 50 milyara mekanla anlaştım pandemiden sonra düğün kutlaması yapıcam dedi bende şaşırdım çokmuş falan görgüsüzlük derken Bi baktım mune abla ve cımbız devrede
sen bu aydan sonra bir daha klomen deneme, hulusi hocaya git bir görüş.Şimdiki gittiğim doktorum söyledi 3 kez deneyelim olmadı başka yöntemler deneriz diye Allahın hakkı 3tür hesabı galiba
Amaaan Bi gün yattım çıktım kim etti bilmiyorum deneyim oldu bana dasizi kim şikayet etti ben hala anlamadım onu.
Kız bidaha yok inşallah bu ay teyze yapıcam sizisen bu aydan sonra bir daha klomen deneme, hulusi hocaya git bir görüş
Biz napıyoruz hurraaa Allah ne verdiyseSiz taktik bilmiyorsunuz.
Muhatabınızı alıntılanmayacaksınız.
Avrupa Yakası’ndaki Dilber Hala gibi lafı ortaya bırakacaksınız isteyen üstüne alınacak.
O zaman da ‘aaaa ben ortaya yazdım siz niye üzerinize alındınız ki?’
Deyip zeytinyağı gibi üste çıkacaksınız.
neyapsamkisimdi uzun gitti üzüldüm amaAmaaan Bi gün yattım çıktım kim etti bilmiyorum deneyim oldu bana dazenginin malı züğürtün gene çenesini yordu
O zaman yatarsınız öyle içerde...Biz napıyoruz hurraaa Allah ne verdiyse
İkimize de verdi mapusuO zaman yatarsınız öyle içerde...
Gelince beni saklayınneyapsamkisimdi uzun gitti üzüldüm ama
begenmedime basip sikayet edincede acimiyo ki mune apla saolsun :))Siz taktik bilmiyorsunuz.
Muhatabınızı alıntılamayacaksınız.
Avrupa Yakası’ndaki Dilber Hala gibi lafı ortaya bırakacaksınız isteyen üstüne alınacak.
Ben bu taktikle 2018’den beri hepi topu 2 defa hariç hiç ceza almadım.İkimize de verdi mapusudemekki karşılıklı hata ettik
ayy özur dilerimKız bidaha yok inşallah bu ay teyze yapıcam sizi
Ne özürü olur yanlış anlaşılmaayy özur dilerimsen 14 subati mahvetmeyi bekliyorum diyince sanki birden regl olmussun gibi hissettim
yok yok çıkmaz, çunku sikayet eden sen değilsin o kesin.Gelince beni saklayıngünlerin birikmişi çıkarsa bide
Güle güle kullansın, hangisini aldın?filmdelisi aldım kulaklığı eşim zaten bakıp duruyordu fırsat o fırsat sevgililer günü hediyesi diye kandırırım onu
Vasviye teyze taktiğini attım cebe mantıklıBen bu taktikle 2018’den beri hepi topu 2 defa hariç hiç ceza almadım.
Onlarda da biri geyik muhabbetine çevirdiğim içindi.
Diğeri de ağır tahrik altında bile bile ladesti.
bende öyle yapiyodumNe özürü olur yanlış anlaşılmataktik yapıyorum şimdiden hazırlayım ki kendimi en kötüye iyi birsey olunca daha çok seviniyim diye
uyhhh terledim hah yazip cikacagim mi diyosunVasviye teyze taktiğini attım cebe mantıklı
Siz taktik bilmiyorsunuz.
Muhatabınızı alıntılamayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?