Geçinemeyenler kulübü

sizi kim şikayet etti ben hala anlamadım onu.

Şimdiki gittiğim doktorum söyledi 3 kez deneyelim olmadı başka yöntemler deneriz diye Allahın hakkı 3tür hesabı galiba
sen bu aydan sonra bir daha klomen deneme, hulusi hocaya git bir görüş.
hatta instadan kendisine ulas sehir disinda oldugunu soyle, sana uygulananani anlat vs görüş al önden

Siz taktik bilmiyorsunuz.
Muhatabınızı alıntılamayacaksınız.
Avrupa Yakası’ndaki Dilber Hala gibi lafı ortaya bırakacaksınız isteyen üstüne alınacak.
O zaman da ‘aaaa ben ortaya yazdım siz niye üzerinize alındınız ki?’
Deyip zeytinyağı gibi üste çıkacaksınız.

Biz napıyoruz hurraaa Allah ne verdiyse

begenmedime basip sikayet edincede acimiyo ki mune apla saolsun :))
benim elim ayağım bosaliyo ya biri bana uçuyoruz diyince.
gecen güvenlikle konusuyordum kapida, markete gir tereyag sivi yag 30 lu yumurta al cik 200 lira, bu ucuyle ekmek bile yapamiyosun un yok ortada dedim, o arada apartman gorevliside ordaydi, lafa dahil oldu bana sey dedi dun aksam tv ye cikti .... yaglarin fiyatini kim yukseltiyorsa allah onlarin belasini verecek dedi tarzi bisey soyemis sanirim, bizimki de alkisliyodu
ortaya konuşsuncada ayni boyle oluyo.
bide ben buyuksehirde de calistim yonetemiyolar konusuyolar dedi

ayy özur dilerim sen 14 subati mahvetmeyi bekliyorum diyince sanki birden regl olmussun gibi hissettim
Ne özürü olur yanlış anlaşılma taktik yapıyorum şimdiden hazırlayım ki kendimi en kötüye iyi birsey olunca daha çok seviniyim diye

Ne özürü olur yanlış anlaşılma taktik yapıyorum şimdiden hazırlayım ki kendimi en kötüye iyi birsey olunca daha çok seviniyim diye
bende öyle yapiyodum kendimi o kadar alistirmisim ki o son testte pozitif deniz hanim dediklerinde ney pozitif nasil pozitif diyip kendimi inandiramamistim

Derin, bırak alıntıyı, hiçbir şey yapmadığım yerde bile banlanmışlığım var.
Yahu bir yorum yapıyorum gelen cevap ‘siz zaten böyle ortalığı karıştırmaya geliyorsunuz gidin başkasına bulaşın, buradan iş çıkmaz’ vb oluyor.
Ben ne yapmışım, ne demişim kime kış demişim anlamıyorum, ardından ban

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…