- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.661
Sağol canım Samsung galaxy buds diye yorumları falan okudum iyi birsey benziyo şimdilik sen ortam sesi hakkında birseyler deyince tereddüte kaldımGüle güle kullansın, hangisini aldın?
Aynennuyhhh terledim hah yazip cikacagim mi diyosun
Derin, bırak alıntıyı, hiçbir şey yapmadığım yerde bile banlanmışlığım var.
Yahu bir yorum yapıyorum gelen cevap ‘siz zaten böyle ortalığı karıştırmaya geliyorsunuz gidin başkasına bulaşın, buradan iş çıkmaz’ vb oluyor.
Ben ne yapmışım, ne demişim kime kış demişim anlamıyorum, ardından ban
Evet bahsettiğin gibi iş yeri kalabalık ortamda çare olmazdı çünkü evde bebelerin bağrışını duyuyorum.Sağol canım Samsung galaxy buds diye yorumları falan okudum iyi birsey benziyo şimdilik sen ortam sesi hakkında birseyler deyince tereddüte kaldım
Ben de anlamıyorum, aksi bir kişilik falan değilim ki.halbuki ne kadar mülayim kendi halinde tatlis bir üyesin dünürüme neler demisler ya
Yorumları güzel bakalım bi geçsin elimize Salatalık gelmesin de onu veremem 14 şubattaEvet bahsettiğin gibi iş yeri kalabalık ortamda çare olmazdı çünkü evde bebelerin bağrışını duyuyorum.
Koca ayımda airpods var, onda ortam sesi sıfırlama diye bir özellik var, gerçekten hiçbir şey duyulmuyor.
Benim kullandığım ise normal kulaklıkların bluetooth hali yani, performans o kadar
Adım çıkmış 9’a inmez 8’e diyorsun...Derin, bırak alıntıyı, hiçbir şey yapmadığım yerde bile banlanmışlığım var.
Yahu bir yorum yapıyorum gelen cevap ‘siz zaten böyle ortalığı karıştırmaya geliyorsunuz gidin başkasına bulaşın, buradan iş çıkmaz’ vb oluyor.
Ben ne yapmışım, ne demişim kime kış demişim anlamıyorum, ardından ban
bilmiyorum ki olabilirBen de anlamıyorum, aksi bir kişilik falan değilim ki.
Adını bile yeni gördüğüm insanlar, bana hemen saydırmayı, aşağılama ya da ötelemeyi hal görüyorlar kendilerine.
Sıradan binlerce kadından biriyim, bir kavgam vs olsa hadi oradan nam yürüdü diyeceğim de, beni kim niye bilsin ne yapsın yani
Bazen filmgibi mi sanıyorlar diyorum kendi kendime alansnsndndj
Adım niye çıktı, onu anlamadım zatenAdım çıkmış 9’a inmez 8’e diyorsun...
Avukat olup çalışmayan üye o mu?bilmiyorum ki olabilirben pek filmgibi nin yorumlarina denk gelmiyorum
Benim yaptığım gibi karıştırıyorlarsa filmBen de anlamıyorum, aksi bir kişilik falan değilim ki.
Adını bile yeni gördüğüm insanlar, bana hemen saydırmayı, aşağılama ya da ötelemeyi hak görüyorlar kendilerine.
Genelde azar yiyip gidiyorum konulardan.
Sıradan binlerce kadından biriyim, bir kavgam vs olsa hadi oradan nam yürüdü diyeceğim de, beni kim niye bilsin ne yapsın yani
Bazen filmgibi mi sanıyorlar diyorum kendi kendime alansnsndndj
kendisi hakkinda hic bir fikrim yokAvukat olup çalışmayan üye o mu?
Evet evet.Avukat olup çalışmayan üye o mu?
O efsaneydi...Benim yaptığım gibi karıştırıyorlarsa filmnevresim konusundaki gibi
O neydi, hatırlayamadımBenim yaptığım gibi karıştırıyorlarsa filmnevresim konusundaki gibi
Al bak işteO efsaneydi...
Yorum yapmadım ama takip ettim.
bir bayan vardi pisligini anlatiyordu, yikanan camasirlari makinada 2 gun falan bekletiyordu.O neydi, hatırlayamadım
O kadar çok ki karıştırılmamız...
Tam birebir olmaya bilir cümleler ama Bi üye ev işlerinden konu açmış hergün yapamıyorum zor gibisinden galiba. Kadın da nasıl yapmıyorsun şöyle böyle taktik vermiş bende tuttum sen 2 gündür makina da nevresimi olan üye değil misin dedim ama o değilmişO neydi, hatırlayamadım
O kadar çok ki karıştırılmamız...
Oooo vurdu ve gol oldu desenize.bir bayan vardi pisligini anlatiyordu, yikanan camasirlari makinada 2 gun falan bekletiyordu.
gecen bizim brc bir konuda temizlikten bahseden gigglesi o bayan sandi, siz nevresimleri 2 gun makinada bekletmiyor muydunuz ne ara bu kadar level atladiniz yazdi gigglese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?