Geçinemeyenler kulübü

üşüyen prenses cok zorlu zamanlardan geciyordu son donemler de ne oldu acaba.
bende cavidani tek gecerim

üşüyen prenses cok zorlu zamanlardan geciyordu son donemler de ne oldu acaba.
bende cavidani tek gecerim
Prenses’e üzülüyorum, çok güzel bir kız.
Bana özelden resmini gönderip profesyonel yardım istemişti.
Sen beni aşarsın tecrübeli bir psikiyatriste görün dedim.
Mesleki başarısızlık hissi yaşatacak bana neyime gerek...

bende burda ki ifşasından sonra girip bakmistim guzel kizdi.
umutsuz vaka gibi geliyo bana o kız aynı kuzenim gibi davraniyo
sonu benzemez insallah

eski üyeleri tanıyorlar sevmeyeni de seveni de çok oluyor onlarınn.bir de mesela ben dini yorum yasak diyorum.o yprumu yapan üye konu konu gezip beni buluyor ne yazarsamm beğenmedi mi basıyor.halbuki burda her milletten her görüşten üye var.tanımadığınız insana neden dua öneriyorsunuz diyorum ben kibarca ama anlamıyorlar.hemen kafirr ilan ediliyorummm

Adını değiştirmişti normal hayatında akrabaları kızmıştı. Kpps hazırlanıyorum der burda konu açardı öyle
sensizasla123 o.ooo ben ona tavsiye vere vere dilimde tüyy bitti.ama kibar kadın asla kızmıyor kim ne yazarsa yazsınn.evet diyor gene bildiğini okuyorrr

sensizasla123 o.ooo ben ona tavsiye vere vere dilimde tüyy bitti.ama kibar kadın asla kızmıyor kim ne yazarsa yazsınn.evet diyor gene bildiğini okuyorrr
Evet evet bak nasıl hatırladı ama değiştirmiş ismini galiba yada takılmıyo bu sıralar görmedim hiç. Ne yazarsan yaz asla karşı gelmiyor hiç bi yoruma ya öyle üye görmedim hiç

Evet evet bak nasıl hatırladı ama değiştirmiş ismini galiba yada takılmıyo bu sıralar görmedim hiç. Ne yazarsan yaz asla karşı gelmiyor hiç bi yoruma ya öyle üye görmedim hiç
ailevi durumu kötüydü zaten evlenmeden önce.uzun bir nişanlılıktan sonra evlendi.kaynanayla aklını bozdu her gün konu açtııı.buralarda boşa vakit harcama kpss çalış atann kaynanan da büyük bir sorun yok dedimm.evet diyor ama ertesi gün gene kaynana konusu açıyorrrr.atanacağına hiç inancım kalmadı artık benimmm

derin sularda ben size bir şey sormak istiyorum aslinda bir kac gündür aklımdaydı.
kızimin bir arkadaşi var ayni binadayiz, cocuk oyun oynarken falan hic konusmuyor, kizim bisey soruyor cevap vermiyor mesela, veya ben bir sey soruyorum hic cevap vermiyor.
oyun oynarken kendi esyalarina fazlasiyla sahiplenici paylasmiyor, ama kizimin oyuncaklariyla oynayip onlarida paylasmiyor.
son gunlerde kizim da bazen bisey sorunca cevap vermemeye basladi deniz niye susuyosun diyorum x gibi yapiyorum bende diyo.
ben bu davranislardan hoslanmiyorum ve acikcasi kizimin bu cocukla cok fazla iletisimde olmasinida istemiyorum anlatamiyorum da.
benmi pimpirikliyim bilmiyorum anlayamadim ama kizim da istemedigim davranislar cikmasina sebep oluyo.
kizima bunu soylesem ve baska kisilerle arkadaslik kur desem yanlis mi yapmis olurum ?
bir de oyun oynarkende bu davranislari yuzunden verimli zaman geciremiyorlar.
surekli sira bende tartismasi yasiyor kizim onunla

Her iki çocuğun yaşı kaç?
Görüşme sıklıkları?

Çok anormal. Tamam konu açıyorsak herşeye hazır olmalıyız ama bu kadar tepkisizlik de çok anormal. Sinirleri alınmış gibi sanki yav.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…