Geçinemeyenler kulübü

bende iyiyim eşim iyi canim, sesi hala kısık ama genel anlamda iyi.
degil mi pandemi yokken aslinda nasıl hunharca yaşıyormuşuz
Sorma yahu, avm deydim.
Zara grubu kapatmış dükkanları, zara da gidiyor belli raflar boş.
Birçok mağaza kapalı, ürün yok doğru düzgün.
Hep online a geçmişler, onca insan işsiz kaldı.
İnanılmaz pahalı falan.
Demiştim 14 şubat doğumgünü yakınlarımın diye, onları aldım verdim vs iki gündür, yorgunum

aaa zarada mı gidiyor?
insan disari cikmayinca boyle yerlerin akıbetini bilemiyor tabi.
zaranin sartlari cok iyiydi calisanlarina
yazik olmuş

umarim filmin oglanlar gibi ve benim kiz gibi tereyagindan kil ceker gibi kolay gecer bu sureciniz :)
Benim tuvalet konusunda küçüğü geçtim, büyükle işim bitmedi hala Tuvalete gitmeyi zaman kaybı olarak gördüğü için tutabildiği kadar tutup, son dakika yetişmeye çalışıyor. Bazen yetişemiyor tabi. Düzeleceğini zannetmiyorum zira bu konuda kafa bozuk:)
Okulda da teneffüsünü tuvalette geçiremezmiş hanımefendi, bu nedenle kaçtığı oluyordu

Massimo Dutti açık mı? Zara grubu o da. Orası kapanırsa çok üzülürüm.

kuzenimin kızıda böyle, 4 yaşinda daha 6 saatlik yolu tuta tuta gittiğini biliyoruz :)))
uğraşamazmış çıs yapmakla.
o uyku saatinde de oyle zorla uyur artik oturdugi yerde uyuya kalir, sabah uyaninca beni niye uyuttunuz boş yere zamanim gecti diye agliyo falan :)) sanirsin atomu parcalayacak

Ay uyku işi de hala zor benimkinin de.
2 yaşındayken hadi uyuyoruz dediğimde daha dün gece uyuduk ya diyordu :)) Şimdi hala her akşam yatmayacağım diye söylenir, oyalanabildiği kadar oyalanır. Beni delirtir öyle yatar. Sabah bunun bir de kalkmayacağım versiyonu var

İlk kızım hep zor bir çocuktu. Nerede yanlış yapıyorum diye okumadığım pedagoji kitabı kalmadı. İkinci doğduğunda anladım ki benim bir kabahatim yok:)
İlk kızımın anarşik ruhundan sonra diğer kızımın sakinliğini görünce böyle de çocuk varmış demiştim:)

bende gündüz uykusunu severim, gece uyurken sıkılırim falan :)
bugün son 3 senedir yapmadigim bir seyi yaptim, kizi yanima aldim egitici bir oyuncagi var onla baya ilgileniyodu yanimda oynasan ben bi 20 dk uzansam olurmu dedim tamam dedi.
yatak odasinin kapisini kilitledim dalarimda cikar duymam diye 1 saat uyumusum oda hic ses cikarmadan oynamis yanimda

allah yuzune bakmış bence birinci de çok hirpalandi bu uslu olsun bari demiş.
benim de abim o kadar sakinmiş ki annem benide öyle olurum sanmış, hatta abim dogunca aman ne var cocuk bakmakta 3 4 tane yaparim demis ama beni görunce bu fikir tamamen degismis
hala anlatirken bakiyorum milletin cocuguna deniz gibisine daha denk gelemedim der oyle arsizmisim

aaa zarada mı gidiyor?
insan disari cikmayinca boyle yerlerin akıbetini bilemiyor tabi.
zaranin sartlari cok iyiydi calisanlarina
yazik olmuş
Bir tek zara duruyor bershka, stradivairus, , pull and bear gitmiş, oysho gitti gidecek belli.
Zarada da ürün çok az, depo malı eritiyor gibiler.
Hm de kapatacak deniyor ama mağaza dolu, sadece çok fiyat artıp inanılmaz az seçeneğe sahip olmuş.

doğru düzgün bir yer kalmadı yani,lcw kalacak bu gidisle sadece :)
gitmisler mi yoksa kapalilar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…