- 3 Haziran 2009
- 7.602
- 29.859
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.721
31 aylık. Fischer price lazımlık aldım Let go’dan ikinci el ama kullanılmamış. Gözümü kararttım bakalım:) Her yere yapmakla meşgul şu an:)Kaç aylıktı? Kolay gelsin şimdiden
Umarım yormaz. Benim gözüm kesmemişti, 3 yaşını geçince vermiştik. En zorlandığım kısımdı31 aylık. Fischer price lazımlık aldım Let go’dan ikinci el ama kullanılmamış. Gözümü kararttım bakalım:) Her yere yapmakla meşgul şu an:)
Zor gerçekten. Kreşe bezli başlamasın dedim. 3 gün ben uğraşayım, pazartesi bakıcıya kitler kaçarım işe:)Umarım yormaz. Benim gözüm kesmemişti, 3 yaşını geçince vermiştik. En zorlandığım kısımdı
Benim küçük birkaç hafta önce kendi kendine bıraktı, bağımsız çocuk ya.Bugün küçük kızımın tuvalet eğitimine başladım. Bana geçmiş olsun:)
Kendi kendine bırakması iyiymiş:) Kaç aylık küçük?Benim küçük birkaç hafta önce kendi kendine bıraktı, bağımsız çocuk ya.
1 hafta burnumuzdan geldi ama şükür bitti mesele
bende iyiyim eşim iyi canim, sesi hala kısık ama genel anlamda iyi.Yorgun
Birkaç gündür pandemi yokmuşcasına bir hayat içindeyim, yorucuymuş yahu
Sen nasılsın deniz, eşin nasıl oldu?
39 aylık, zart diye bıraktı.Kendi kendine bırakması iyiymiş:) Kaç aylık küçük?
Sorma yahu, avm deydim.bende iyiyim eşim iyi canim, sesi hala kısık ama genel anlamda iyi.
degil mi pandemi yokken aslinda nasıl hunharca yaşıyormuşuz
umarim filmin oglanlar gibi ve benim kiz gibi tereyagindan kil ceker gibi kolay gecer bu sureciniz :)Bugün küçük kızımın tuvalet eğitimine başladım. Bana geçmiş olsun:)
aaa zarada mı gidiyor?Sorma yahu, avm deydim.
Zara grubu kapatmış dükkanları, zara da gidiyor belli raflar boş.
Birçok mağaza kapalı, ürün yok doğru düzgün.
Hep online a geçmişler, onca insan işsiz kaldı.
İnanılmaz pahalı falan.
Demiştim 14 şubat doğumgünü yakınlarımın diye, onları aldım verdim vs iki gündür, yorgunum
Her çocuğun zamanı farklı tabi.39 aylık, zart diye bıraktı.
Tam 3 yaşında denedik olmadı, demek zamanı değilmiş.
Benim tuvalet konusunda küçüğü geçtim, büyükle işim bitmedi halaumarim filmin oglanlar gibi ve benim kiz gibi tereyagindan kil ceker gibi kolay gecer bu sureciniz :)
Massimo Dutti açık mı? Zara grubu o da. Orası kapanırsa çok üzülürüm.Sorma yahu, avm deydim.
Zara grubu kapatmış dükkanları, zara da gidiyor belli raflar boş.
Birçok mağaza kapalı, ürün yok doğru düzgün.
Hep online a geçmişler, onca insan işsiz kaldı.
İnanılmaz pahalı falan.
Demiştim 14 şubat doğumgünü yakınlarımın diye, onları aldım verdim vs iki gündür, yorgunum
kuzenimin kızıda böyle, 4 yaşinda daha 6 saatlik yolu tuta tuta gittiğini biliyoruz :)))Benim tuvalet konusunda küçüğü geçtim, büyükle işim bitmedi halaTuvalete gitmeyi zaman kaybı olarak gördüğü için tutabildiği kadar tutup, son dakika yetişmeye çalışıyor. Bazen yetişemiyor tabi. Düzeleceğini zannetmiyorum zira bu konuda kafa bozuk:)
Okulda da teneffüsünü tuvalette geçiremezmiş hanımefendi, bu nedenle kaçtığı oluyordu
Ay uyku işi de hala zor benimkinin de.kuzenimin kızıda böyle, 4 yaşinda daha 6 saatlik yolu tuta tuta gittiğini biliyoruz :)))
uğraşamazmış çıs yapmakla.
o uyku saatinde de oyle zorla uyur artik oturdugi yerde uyuya kalir, sabah uyaninca beni niye uyuttunuz boş yere zamanim gecti diye agliyo falan :)) sanirsin atomu parcalayacak
bende gündüz uykusunu severim, gece uyurken sıkılırim falan :)Ay uyku işi de hala zor benimkinin de.
2 yaşındayken hadi uyuyoruz dediğimde daha dün gece uyuduk ya diyordu :)) Şimdi hala her akşam yatmayacağım diye söylenir, oyalanabildiği kadar oyalanır. Beni delirtir öyle yatar. Sabah bunun bir de kalkmayacağım versiyonu var
allah yuzune bakmış benceİlk kızım hep zor bir çocuktu. Nerede yanlış yapıyorum diye okumadığım pedagoji kitabı kalmadı. İkinci doğduğunda anladım ki benim bir kabahatim yok:)
İlk kızımın anarşik ruhundan sonra diğer kızımın sakinliğini görünce böyle de çocuk varmış demiştim:)
Bir tek zara duruyor bershka, stradivairus, , pull and bear gitmiş, oysho gitti gidecek belli.aaa zarada mı gidiyor?
insan disari cikmayinca boyle yerlerin akıbetini bilemiyor tabi.
zaranin sartlari cok iyiydi calisanlarina
yazik olmuş
doğru düzgün bir yer kalmadı yani,lcw kalacak bu gidisle sadece :)Bir tek zara duruyor bershka, stradivairus, , pull and bear gitmiş, oysho gitti gidecek belli.
Zarada da ürün çok az, depo malı eritiyor gibiler.
Hm de kapatacak deniyor ama mağaza dolu, sadece çok fiyat artıp inanılmaz az seçeneğe sahip olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?