- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.761
Çoğu okulda pullu giysiler yasaklanmış pandemiden.Ben büyük kızıma H&M’den alıyorum hep. Kızımın içinde Aysel Gürel var. Pullu, taşlı, simli olmayan hiç bir şey giymiyor. Öyle şeyleri bir tek HM de bulabiliyorum. Hayatımda hiç pullu 2 olmadı, kime çekti bilmem:)
bilemiyorum ki, benim kiz yasitlarina göre iri oldugundan zaten buyuk olmak zorunda kaliyordum lc den alinca dahada buyuk almak zorunda kaliyorum 1 aya anca giyilebilecek kivama geliyolar yikandikca yanichamallows benim çocuklara lcw den hep küçük alıyorum desem?
Benimkiler mi çok minnoş yahu
Tam yaşlarını alsam üstlerinden dökülür daima.
İlk defa bu sene büyük aldım, seneye yatırım olsun giyerler diye.
Ay benim ikinciden Allah razı olsun. Makul bir insan kendisi. Tamam falan diyor, dediğimizi ilk seferde yapıyor falan ki hiç alışıl olmadığımız şeyler bizim:) Büyüğün ruhu anarşik. İlk kreşe başlattığımda “Ben bu dersi beğenmedim” diyerek sınıfı terk ediyorduBen de öyle demiştim, beterin beteri varmış diyorum şimdi de
Hiç Allah yüzüme gülmedi iki çocuğumda da.
oraya mutlukent mi deniyor tam bilmiyorummm.sormadım kimseye henüzzz .Mesanın orası mıydı mutlukent?
Boyu ve kilosu kaç?bilemiyorum ki, benim kiz yasitlarina göre iri oldugundan zaten buyuk olmak zorunda kaliyordum lc den alinca dahada buyuk almak zorunda kaliyorum 1 aya anca giyilebilecek kivama geliyolar yikandikca yani
Şöyle ki küçüğün bağırmasına uyanıyor bazen. Sonra da sen hep onun yanında yatıyorsun, benimle niye uyumuyorsun şeklinde devam eden süreçaslinda onun artik uyumasi gerekmiyo mu ? yani sabah uykusu gece uykusu daha duzenli olmaz mi ?
bir de onun yatagina neden gidiyorsunuz
noterler birligini duymadim hic ama nesibe aydina verecek gucun varsa başka yer aramaya hacet yok bana goremutlukent mahallesinde oturan tanıdığı olan var mı? o tarafa mı taşınsam yazın diyorumm çocuğun okulu için.ya noterler birliğine vereceğim ya da nesibe aydın a çokkk kararsızımmmm
Ya gordionun o arka tarafları ya da mesa tarafı olması lazım.oraya mutlukent mi deniyor tam bilmiyorummm.sormadım kimseye henüzzz .
Ben de nesibe aydına zilyoner olsam vermem, çocuklara at yarışı gibi yükleniyorlar.noterler birligini duymadim hic ama nesibe aydina verecek gucun varsa başka yer aramaya hacet yok bana gore
boyu 106 kilosu 17.5Boyu ve kilosu kaç?
olabilirr evet.ben adresleri cadde mahalle isimlerini hiç bilmem dikkat etmem.bir de insanların yüzünü kolay kolay ezberlemem çok kere görmem lazımm.bazı eğitimsiz insanlar takır takır adres insan yüzü olayların tarihini söyler hayret ederimmmmmmmm.Ya gordionun o arka tarafları ya da mesa tarafı olması lazım.
ceyceyin aradığı egitim sistemi bu yonde zaten yani at yarisi gibi acisindan degilde nasil anlatsam bilemedimBen de nesibe aydına zilyoner olsam vermem, çocuklara at yarışı gibi yükleniyorlar.
Kreşe başlattığımda 3 yaşındaydı. Kör kışta tütü, muz çorap kombini ile giderdi okula. Mümkün değil giydiremezdim pantolonÇoğu okulda pullu giysiler yasaklanmış pandemiden.
Elleme oynama söz konusu oluyor diye, hijyen açısından.
Hm de erkeğe de var payetli, ben de almıştım birkaç sweet öyle, içimdeki kız çocuk aşkı başka.
eğitimle hafizanin alakasi ne kiolabilirr evet.ben adresleri cadde mahalle isimlerini hiç bilmem dikkat etmem.bir de insanların yüzünü kolay kolay ezberlemem çok kere görmem lazımm.bazı eğitimsiz insanlar takır takır adres insan yüzü olayların tarihini söyler hayret ederimmmmmmmm.
zorlar beni ekonomik olarakkk.bursluluk sınavına sokacağım bu ay sonuna doğru.yüzde 25 bari alsaaa ona da razıyımmnoterler birligini duymadim hic ama nesibe aydina verecek gucun varsa başka yer aramaya hacet yok bana gore
Ay ben şok. Maşallahbende gündüz uykusunu severim, gece uyurken sıkılırim falan :)
bugün son 3 senedir yapmadigim bir seyi yaptim, kizi yanima aldim egitici bir oyuncagi var onla baya ilgileniyodu yanimda oynasan ben bi 20 dk uzansam olurmu dedim tamam dedi.
yatak odasinin kapisini kilitledim dalarimda cikar duymam diye 1 saat uyumusum oda hic ses cikarmadan oynamis yanimda
ahahaha ayni benAy benim ikinciden Allah razı olsun. Makul bir insan kendisi. Tamam falan diyor, dediğimizi ilk seferde yapıyor falan ki hiç alışıl olmadığımız şeyler bizim:) Büyüğün ruhu anarşik. İlk kreşe başlattığımda “Ben bu dersi beğenmedim” diyerek sınıfı terk ediyordu
Ben Hekimköy sitesinin o bölge diye hatırlıyorum. Ümitköy Livanın karşısıYa gordionun o arka tarafları ya da mesa tarafı olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?