Geçinemeyenler kulübü

Çoğu okulda pullu giysiler yasaklanmış pandemiden.
Elleme oynama söz konusu oluyor diye, hijyen açısından.
Hm de erkeğe de var payetli, ben de almıştım birkaç sweet öyle, içimdeki kız çocuk aşkı başka.

korkunç bozuk bir ekonomi var.küçük büyük esnaflar hep batık.bugün görümcemle konuştum kiracısı pastane sahibi bir sürü pasta çöpe gidiyor her gün alan yokk çok zordayız demişş.birinde de gelinlik abiye diken terzi vardı o da daha ucuz yere taşınmış iş olmadığındann.bizim kiracı 9 ayda 2 kira zor ödedii.daha da kötüye gidecekk yaza doğru herşeyy.bu virüs ekonomi psikoloji eğitim açısından hepimizi mahvetti

bilemiyorum ki, benim kiz yasitlarina göre iri oldugundan zaten buyuk olmak zorunda kaliyordum lc den alinca dahada buyuk almak zorunda kaliyorum 1 aya anca giyilebilecek kivama geliyolar yikandikca yani

Ben de öyle demiştim, beterin beteri varmış diyorum şimdi de
Hiç Allah yüzüme gülmedi iki çocuğumda da.
Ay benim ikinciden Allah razı olsun. Makul bir insan kendisi. Tamam falan diyor, dediğimizi ilk seferde yapıyor falan ki hiç alışıl olmadığımız şeyler bizim:) Büyüğün ruhu anarşik. İlk kreşe başlattığımda “Ben bu dersi beğenmedim” diyerek sınıfı terk ediyordu

aslinda onun artik uyumasi gerekmiyo mu ? yani sabah uykusu gece uykusu daha duzenli olmaz mi ?
bir de onun yatagina neden gidiyorsunuz
Şöyle ki küçüğün bağırmasına uyanıyor bazen. Sonra da sen hep onun yanında yatıyorsun, benimle niye uyumuyorsun şeklinde devam eden süreç

mutlukent mahallesinde oturan tanıdığı olan var mı? o tarafa mı taşınsam yazın diyorumm çocuğun okulu için.ya noterler birliğine vereceğim ya da nesibe aydın a çokkk kararsızımmmm
noterler birligini duymadim hic ama nesibe aydina verecek gucun varsa başka yer aramaya hacet yok bana gore

Ya gordionun o arka tarafları ya da mesa tarafı olması lazım.
olabilirr evet.ben adresleri cadde mahalle isimlerini hiç bilmem dikkat etmem.bir de insanların yüzünü kolay kolay ezberlemem çok kere görmem lazımm.bazı eğitimsiz insanlar takır takır adres insan yüzü olayların tarihini söyler hayret ederimmmmmmmm.

Kreşe başlattığımda 3 yaşındaydı. Kör kışta tütü, muz çorap kombini ile giderdi okula. Mümkün değil giydiremezdim pantolon O zamanlar çocuğun üstüne valla bu kılığı ben giydirmedim yazısı asmak istiyordum:)

eğitimle hafizanin alakasi ne ki

Ay ben şok. Maşallah Ne güzel bir çocuğun var deniiz

ahahaha ayni ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…