- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.741
Zara ve oysho açık, diğerleri kapalı çıkmışlar tüm avmlerden.doğru düzgün bir yer kalmadı yani,lcw kalacak bu gidisle sadece :)
gitmisler mi yoksa kapalilar mi?
hotiç yeşil kundura konkordato ilan etti.devamı da gelecek hızla.ekonomi berbatttSorma yahu, avm deydim.
Zara grubu kapatmış dükkanları, zara da gidiyor belli raflar boş.
Birçok mağaza kapalı, ürün yok doğru düzgün.
Hep online a geçmişler, onca insan işsiz kaldı.
İnanılmaz pahalı falan.
Demiştim 14 şubat doğumgünü yakınlarımın diye, onları aldım verdim vs iki gündür, yorgunum
Hotiç son birkaç senedir zaten yaya markasıyla falan tutunma çabasındaydı.hotiç yeşil kundura konkordato ilan etti.devamı da gelecek hızla.ekonomi berbattt
lcw zaten alinca 2 beden buyuk alacaksin ki bir kışı yada yazı çıkartsin, tam beden aldiysan 1 ay giyemiyo cocuk onu cekiyo falan biseyler oluyo.Zara ve oysho açık, diğerleri kapalı çıkmışlar tüm avmlerden.
Lcw kendini aşmış, çok pahalı.
Yani şöyle, lcwden aldığım ürüne o parayı vermem, mantığım o benim.
İndirimdeki başka mağazalardan aldım ben de.
Ne güzel olmuş, darısı başıma. 40 yaşıma 2 sene kaldı. 40 itibariyle kesintisiz gece uykusu uyumak istiyorum. 3 senedir konsomatris gibiyim. Kendi yatağımda başlıyorum. Gece 2 gibi küçük sesleniyor, onun yanına gidip uyuyakalıyorum. Sabah 5 gibi tekrar uyanıyor. Onun sesine büyük de kalkıyor. Küçüğü tekrar uyutup büyüğün yanına geçiş yapıyorum. 6:30’da da komple kalkıyorum.bende gündüz uykusunu severim, gece uyurken sıkılırim falan :)
bugün son 3 senedir yapmadigim bir seyi yaptim, kizi yanima aldim egitici bir oyuncagi var onla baya ilgileniyodu yanimda oynasan ben bi 20 dk uzansam olurmu dedim tamam dedi.
yatak odasinin kapisini kilitledim dalarimda cikar duymam diye 1 saat uyumusum oda hic ses cikarmadan oynamis yanimda
ben 2 parça etiketli tulum aldım dolap uygulamasından 2 de beyaz tişört yeter onlar yaza bana.evdekileri giyerimmm zaten giyilemediklerindenn yeni sayılırlar.kazağa zaten gerek yok kış olmuyorrrHotiç son birkaç senedir zaten yaya markasıyla falan tutunma çabasındaydı.
Senin avm bomboş, mağaza bulamadım ama ipekyol twistte güzel indirim var.
Yeni sezon dehşet pahalı, 700 800 den aşağı bir şey görmedim yeni sezonda.
Kış indirimi güzel, kazaklar 120 falan ayarında.
Annenin durumu çok daha zor. Benim bir arkadaşımın başına geldi. İlk kızları çok sakin ve uyumlu bir çocuktu. İkinci bir oldu, dünyaları şaştı.allah yuzune bakmış bencebirinci de çok hirpalandi bu uslu olsun bari demiş.
benim de abim o kadar sakinmiş ki annem benide öyle olurum sanmış, hatta abim dogunca aman ne var cocuk bakmakta 3 4 tane yaparim demis ama beni görunce bu fikir tamamen degismis
hala anlatirken bakiyorum milletin cocuguna deniz gibisine daha denk gelemedim der oyle arsizmisim
İpekyolda çok güzel elbiseler tulumlar 170 200 bandıydaydı, indirimde.ben 2 parça etiketli tulum aldım dolap uygulamasından 2 de beyaz tişört yeter onlar yaza bana.evdekileri giyerimmm zaten giyilemediklerindenn yeni sayılırlar.kazağa zaten gerek yok kış olmuyorrr
ben hep büyük alırım kıza üstünde yazan bedenden.1 aya küçülüyor yoksaaa.hm çok pahalı artıkk.morhipo da monster high barbie ve limon company de büyük indirim vardıı.hala var mı bilmiyorum amaaalcw zaten alinca 2 beden buyuk alacaksin ki bir kışı yada yazı çıkartsin, tam beden aldiysan 1 ay giyemiyo cocuk onu cekiyo falan biseyler oluyo.
ben hm nin cocuk urunlerini seviyordum jeanleri falan guzel oluyodu
büyük kac yaşında ?Ne güzel olmuş, darısı başıma. 40 yaşıma 2 sene kaldı. 40 itibariyle kesintisiz gece uykusu uyumak istiyorum. 3 senedir konsomatris gibiyim. Kendi yatağımda başlıyorum. Gece 2 gibi küçük sesleniyor, onun yanına gidip uyuyakalıyorum. Sabah 5 gibi tekrar uyanıyor. Onun sesine büyük de kalkıyor. Küçüğü tekrar uyutup büyüğün yanına geçiş yapıyorum. 6:30’da da komple kalkıyorum.
İki okula da yaşamkent’ten götürüp getirirsin veya servis olur. Niye taşınmayı düşünüyorsun?mutlukent mahallesinde oturan tanıdığı olan var mı? o tarafa mı taşınsam yazın diyorumm çocuğun okulu için.ya noterler birliğine vereceğim ya da nesibe aydın a çokkk kararsızımmmm
ben de kısa kol ya da fakir kol severim kazak da.diğerleri bunaltıyor hele boğazlı hiç giyememmm.İpekyolda çok güzel elbiseler tulumlar 170 200 bandıydaydı, indirimde.
Yazlık ürünler daha çok ama ben almam öyle şeyler giymem.
Ben kazak kullanıyorum, kazak etek ya da kazak elbise kombinlerim, ondan baktım.
Kısa kollu kazağım çok vardır mesela.
Gözüme kestirdim bir iki ürün.
Ağustos’ta 8 olacak.büyük kac yaşında ?
bende gormustum indirimi hala varmi bilmiyorum. daha erken diye alışveris yapmadim soyle mart sonu nisan başı yaparim heralde alışverişıniben hep büyük alırım kıza üstünde yazan bedenden.1 aya küçülüyor yoksaaa.hm çok pahalı artıkk.morhipo da monster high barbie ve limon company de büyük indirim vardıı.hala var mı bilmiyorum amaaa
ikametgah için.kabul etmediklerini söyledi arkadaşlar ben de okulun dibine mi taşınayım acaba diye düşündüm.İki okula da yaşamkent’ten götürüp getirirsin veya servis olur. Niye taşınmayı düşünüyorsun?
Ben de öyle demiştim, beterin beteri varmış diyorum şimdi deİlk kızım hep zor bir çocuktu. Nerede yanlış yapıyorum diye okumadığım pedagoji kitabı kalmadı. İkinci doğduğunda anladım ki benim bir kabahatim yok:)
İlk kızımın anarşik ruhundan sonra diğer kızımın sakinliğini görünce böyle de çocuk varmış demiştim:)
Mesanın orası mıydı mutlukent?mutlukent mahallesinde oturan tanıdığı olan var mı? o tarafa mı taşınsam yazın diyorumm çocuğun okulu için.ya noterler birliğine vereceğim ya da nesibe aydın a çokkk kararsızımmmm
aslinda onun artik uyumasi gerekmiyo mu ? yani sabah uykusu gece uykusu daha duzenli olmaz mi ?Ağustos’ta 8 olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?