Geçinemeyenler kulübü

doğru düzgün bir yer kalmadı yani,lcw kalacak bu gidisle sadece :)
gitmisler mi yoksa kapalilar mi?
Zara ve oysho açık, diğerleri kapalı çıkmışlar tüm avmlerden.
Lcw kendini aşmış, çok pahalı.
Yani şöyle, lcwden aldığım ürüne o parayı vermem, mantığım o benim.
İndirimdeki başka mağazalardan aldım ben de.

hotiç yeşil kundura konkordato ilan etti.devamı da gelecek hızla.ekonomi berbattt

hotiç yeşil kundura konkordato ilan etti.devamı da gelecek hızla.ekonomi berbattt
Hotiç son birkaç senedir zaten yaya markasıyla falan tutunma çabasındaydı.
Senin avm bomboş, mağaza bulamadım ama ipekyol twistte güzel indirim var.
Yeni sezon dehşet pahalı, 700 800 den aşağı bir şey görmedim yeni sezonda.
Kış indirimi güzel, kazaklar 120 falan ayarında.

lcw zaten alinca 2 beden buyuk alacaksin ki bir kışı yada yazı çıkartsin, tam beden aldiysan 1 ay giyemiyo cocuk onu cekiyo falan biseyler oluyo.
ben hm nin cocuk urunlerini seviyordum jeanleri falan guzel oluyodu

Ne güzel olmuş, darısı başıma. 40 yaşıma 2 sene kaldı. 40 itibariyle kesintisiz gece uykusu uyumak istiyorum. 3 senedir konsomatris gibiyim. Kendi yatağımda başlıyorum. Gece 2 gibi küçük sesleniyor, onun yanına gidip uyuyakalıyorum. Sabah 5 gibi tekrar uyanıyor. Onun sesine büyük de kalkıyor. Küçüğü tekrar uyutup büyüğün yanına geçiş yapıyorum. 6:30’da da komple kalkıyorum.

ben 2 parça etiketli tulum aldım dolap uygulamasından 2 de beyaz tişört yeter onlar yaza bana.evdekileri giyerimmm zaten giyilemediklerindenn yeni sayılırlar.kazağa zaten gerek yok kış olmuyorrr

mutlukent mahallesinde oturan tanıdığı olan var mı? o tarafa mı taşınsam yazın diyorumm çocuğun okulu için.ya noterler birliğine vereceğim ya da nesibe aydın a çokkk kararsızımmmm

Annenin durumu çok daha zor. Benim bir arkadaşımın başına geldi. İlk kızları çok sakin ve uyumlu bir çocuktu. İkinci bir oldu, dünyaları şaştı.
Biz zaten ikinciye bu çocuktan beteri olmaz diye düşünerek cesaret ettik:)

ben 2 parça etiketli tulum aldım dolap uygulamasından 2 de beyaz tişört yeter onlar yaza bana.evdekileri giyerimmm zaten giyilemediklerindenn yeni sayılırlar.kazağa zaten gerek yok kış olmuyorrr
İpekyolda çok güzel elbiseler tulumlar 170 200 bandıydaydı, indirimde.
Yazlık ürünler daha çok ama ben almam öyle şeyler giymem.

Ben kazak kullanıyorum, kazak etek ya da kazak elbise kombinlerim, ondan baktım.
Kısa kollu kazağım çok vardır mesela.
Gözüme kestirdim bir iki ürün.

lcw zaten alinca 2 beden buyuk alacaksin ki bir kışı yada yazı çıkartsin, tam beden aldiysan 1 ay giyemiyo cocuk onu cekiyo falan biseyler oluyo.
ben hm nin cocuk urunlerini seviyordum jeanleri falan guzel oluyodu
ben hep büyük alırım kıza üstünde yazan bedenden.1 aya küçülüyor yoksaaa.hm çok pahalı artıkk.morhipo da monster high barbie ve limon company de büyük indirim vardıı.hala var mı bilmiyorum amaaa

büyük kac yaşında ?

mutlukent mahallesinde oturan tanıdığı olan var mı? o tarafa mı taşınsam yazın diyorumm çocuğun okulu için.ya noterler birliğine vereceğim ya da nesibe aydın a çokkk kararsızımmmm
İki okula da yaşamkent’ten götürüp getirirsin veya servis olur. Niye taşınmayı düşünüyorsun?

ben de kısa kol ya da fakir kol severim kazak da.diğerleri bunaltıyor hele boğazlı hiç giyememmm.

bende gormustum indirimi hala varmi bilmiyorum. daha erken diye alışveris yapmadim soyle mart sonu nisan başı yaparim heralde alışverişıni

Ben de öyle demiştim, beterin beteri varmış diyorum şimdi de
Hiç Allah yüzüme gülmedi iki çocuğumda da.

Ben büyük kızıma H&M’den alıyorum hep. Kızımın içinde Aysel Gürel var. Pullu, taşlı, simli olmayan hiç bir şey giymiyor. Öyle şeyleri bir tek HM de bulabiliyorum. Hayatımda hiç pullu 2 olmadı, kime çekti bilmem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…