- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.781
Hadi canım, maşallah.boyu 106 kilosu 17.5
yaramaz olduğu kadar çok anlayışlı bir çocuk aslında.Ay ben şok. MaşallahNe güzel bir çocuğun var deniiz
yani okuma yazma zor bilen bir insan o kadar dikkatli ki demek ki her şeyi ayrıntılı kafasına yazıyorrrr.ben de bu asla olmadııııı.olayları unutmuyorummm ama tarih saat isim numara adressss insan yüzü asla öğrenemiyorummmm.kaç kere gittiğim arkadaşım hangi katta oturuyor onu bile unutuyorummmeğitimle hafizanin alakasi ne ki
Geçenlerde işe götürdüm. Bizim Genel Müdüre diyor ki “Müdür, ben bu okul saçmalığına daha fazla katlanamayacağım. Beni işe al sen”ahahaha ayni ben
yok seninkiler minik degil, olmasi gerektigi kadar bence.Hadi canım, maşallah.
Benim büyük oğlan o boyda ve ikisinin kiloları 18.
Küçük 98 cm falan, gerçekten benimkiler minnoşmuş.
Ya üç yaşında kendi kendine bi saat oynayan çocuk ben çevremde duymadım. Deli misin uslu nazar değmesin. Hep böyle akıllı uslu olsunyaramaz olduğu kadar çok anlayışlı bir çocuk aslında.
gerci yaramazda degil sanırım azicik inat :)
Orası mıydı, hep geçer mutlukent diye ama başımı kaldırıp da hiç bakmadım neresi diyeBen Hekimköy sitesinin o bölge diye hatırlıyorum. Ümitköy Livanın karşısı
evet aradığımm bu doğruuu.ama maddiyat kısmında düşünüyorummm .ben hırslıyımdır sınıfın en iyi 2 öğrencisinden biri olmalıdır mutlaka gibi gibi.bu sene düzeldim ama daha önce 98 alsa kızıyordum niye 100 almadın diyeeeceyceyin aradığı egitim sistemi bu yonde zaten yani at yarisi gibi acisindan degilde nasil anlatsam bilemedim
Ceycey bir öğretmen olarak diyorum bunu yapma. Bu kadar not odaklı bir çocuk yetiştirmek uzun vadede çocuğa zarar. Biraz sakinleşmelisinevet aradığımm bu doğruuu.ama maddiyat kısmında düşünüyorummm .ben hırslıyımdır sınıfın en iyi 2 öğrencisinden biri olmalıdır mutlaka gibi gibi.bu sene düzeldim ama daha önce 98 alsa kızıyordum niye 100 almadın diyeee
bende gittigim hic bir yeri unutmam, adres sokak ismine hic bakmam ama gittigim yeri, gördugum yüzu olaylarin detayini hic bir seyi unutmam.yani okuma yazma zor bilen bir insan o kadar dikkatli ki demek ki her şeyi ayrıntılı kafasına yazıyorrrr.ben de bu asla olmadııııı.olayları unutmuyorummm ama tarih saat isim numara adressss insan yüzü asla öğrenemiyorummmm.kaç kere gittiğim arkadaşım hangi katta oturuyor onu bile unutuyorummm
Öyle olsun istiyorsan kendi ve üstü düzeyli bir okula niye veresin ki?evet aradığımm bu doğruuu.ama maddiyat kısmında düşünüyorummm .ben hırslıyımdır sınıfın en iyi 2 öğrencisinden biri olmalıdır mutlaka gibi gibi.bu sene düzeldim ama daha önce 98 alsa kızıyordum niye 100 almadın diyeee
yok artikevet aradığımm bu doğruuu.ama maddiyat kısmında düşünüyorummm .ben hırslıyımdır sınıfın en iyi 2 öğrencisinden biri olmalıdır mutlaka gibi gibi.bu sene düzeldim ama daha önce 98 alsa kızıyordum niye 100 almadın diyeee
çok şanslısınnn.biri bana zarar verse yeminle polise robot resim falan çizdirememmm.kovar beni en sonunda dayanamaz.4 ay önce halamın adını hatırlayamadımmmmmm o derece.telefondan bakınca hatırladımmmbende gittigim hic bir yeri unutmam, adres sokak ismine hic bakmam ama gittigim yeri, gördugum yüzu olaylarin detayini hic bir seyi unutmam.
Beni aynı kıtada nereye bırakırsan bırak, geri evime dönerim.çok şanslısınnn.biri bana zarar verse yeminle polise robot resim falan çizdirememmm.kovar beni en sonunda dayanamaz.4 ay önce halamın adını hatırlayamadımmmmmm o derece.telefondan bakınca hatırladımmm
başka zaman hayatta oynamaz, yani soyle mesela ben sabah kalkarim evi barki toplar benle kahvaltimizi yapariz sonra ben bi tur onla oynar gazini alirim, sonra birakirim yarim saat bir saat oynar ben kendi isime bakarim sonra bir daha onla oynarim tekrar gazini alirim bide dongu hep boyle.Ya üç yaşında kendi kendine bi saat oynayan çocuk ben çevremde duymadım. Deli misin uslu nazar değmesin. Hep böyle akıllı uslu olsun
o zaman bu kadar üstüne düşmezdim.ama 1.sınıftan beri çok başarılı.öğretmenleri uyardı beni bu çocuk herşeyi kolayca anlıyor öğreniyor ben diğerlerine anlatırken de sıkılıyorrr derste demişlerdiii hep.ben asla çalışkan bir öğrenci olmadımm.belki kendimin yerine koyuyorum çocuğu.bilemedimyok artikbasarisiz bir ogrenci olsaydi ne yapacaktin
Ve biliyor musun başarı o kadar göreceli ki.yok artikbasarisiz bir ogrenci olsaydi ne yapacaktin
Bunun sınırı neresi?Ceycey bir öğretmen olarak diyorum bunu yapma. Bu kadar not odaklı bir çocuk yetiştirmek uzun vadede çocuğa zarar. Biraz sakinleşmelisin
Benim gibi başka bir garibandır o da. Kamu spotu yapayım burdan, çocuğu abuk sabuk giyinen anaları kınamayınız, belki gücü yetmiyordur zavallınınOrası mıydı, hep geçer mutlukent diye ama başımı kaldırıp da hiç bakmadım neresi diye
Ben direkt burayı bölgelere ayırıyorum, ümitköy, gordion bölgesi, konutkent arcaidum bölgesi, park caddesi civarı ve yaşamkent olarak
Bu arada geçenlerde sokakta tshirtle gezen bir kız çocuğu gördüm yaşamkentte, yanında annesi vardı.
Siz miydiniz acaba
bekarken ben gece isten donerken saat 2 falandk etikete kalmistim, tam binaya giriyordum bir adam firladi gitti onumden arkasindan bizim komsu, evlerine hirsiz girmis megerse.çok şanslısınnn.biri bana zarar verse yeminle polise robot resim falan çizdirememmm.kovar beni en sonunda dayanamaz.4 ay önce halamın adını hatırlayamadımmmmmm o derece.telefondan bakınca hatırladımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?