- 14 Eylül 2014
- 21.427
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.473
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.821
Annem ufak tefek ilgiyle başladı, bir kaç kere karma sergi bile açtılar. Benim de ilgim vardı lisede çizime sınavı kazanamayınca pes ettim. Resim kursu almayı da düşünüyorum ilerideben atkı bereye başladımmm.hem ihtiyacı gideriyorrrr hem de kafamı boşaltıyorrrrr.müziğe yeteneği olanlara hayranımmmmm resme de
Ay çok tatlı, yaşam sevinci adeta.Ah benim annem de öyle. Resim yapar, örgü örer, çiçeklerden balkona sera kurdu resmen, sabahları yoga yapıyor kadın youtube da izleyerek. Yasaktan önce haftasonları babamla bisiklete biniyorlardı. Ben de bulacağım bir şeyler.
esimin dedesi anneannesi ve bir kac akrabam yaptirdi, hic bir yan etkileri olmadi.Ankara da virüs yüzde yirmi artmışşş deniyorrrr.aşı yaptıran var mı çevreniz de yan etkisi oluyor mu?anneme yapılacak hafta içi
Ben sinema tv mezunuyum zaten, işin içine girince uzaktan sevmeye karar verdim bir seyirci olarakfilmdelisi aslında sen umag a da bakabilirsin, filme ilgin var senaryo dersleri oluyor. Ankarada olsam afsad yada umag a giderdim. Hatta okuma kulüplerine de bakardım
örgü acayip hafiza güclendiriyor.ben atkı bereye başladımmm.hem ihtiyacı gideriyorrrr hem de kafamı boşaltıyorrrrr.müziğe yeteneği olanlara hayranımmmmm resme de
yan komşum emekliliğine 2 sene kala resim kurslarına gitti devamlı belediyeninnn.kendini çok geliştirmişşş resimleri profesyonel gibi neredeyse.şimdilerde de evde ahşap boyama yapıyorrr .eski bir konsoluuu çok pahalı antika bir görünüşe getirmişşşş görünce şapka çıkardım kadına bir kere dahaaaAnnem ufak tefek ilgiyle başladı, bir kaç kere karma sergi bile açtılar. Benim de ilgim vardı lisede çizime sınavı kazanamayınca pes ettim. Resim kursu almayı da düşünüyorum ileride
bende istiyorum o kutuphanedenAy çok tatlı, yaşam sevinci adeta.
Annem pek öyle değil, daha doğrusu hobi ya da mutluluktan öte uzman olarak yetenekleri var çok tuhaf, o kadar benzemesem evlatlığım derim.
Kadın resim yapar değil, ressam.
Kumaş boyama da yapardı, bayağı zanaatkar şeklinde.
Zaten şair, birçok kitabı var, o camiada bir yer edindi kendisine.
Aynı zamanda güzellik uzmanlığı var, kitap meraklısı, babamın tek hayatı kitap, muhteşem bir kütüphanemiz var evde, annem de bu edebiyat dünyasına girmesiyle ona katıldı.
Ben çöp adeta yahu
kadınla tanışmaktan vazgeçtimmm .aslaa beğenmez benii tembelll vizyonsuzzz kadın diyeeeeeAy çok tatlı, yaşam sevinci adeta.
Annem pek öyle değil, daha doğrusu hobi ya da mutluluktan öte uzman olarak yetenekleri var çok tuhaf, o kadar benzemesem evlatlığım derim.
Aynı zamanda güzellik uzmanlığı var, kitap meraklısı, babamın tek hayatı kitap, muhteşem bir kütüphanemiz var evde, annem de bu edebiyat dünyasına girmesiyle ona katıldı.
Ben çöp adeta yahu
Darbelerde yasaklanmış kitaplar bilenem var.bende istiyorum o kutuphaneden
Beni asla beğenmiyor zatenkadınla tanışmaktan vazgeçtimmm .aslaa beğenmez benii tembelll vizyonsuzzz kadın diyeeeee
ne guzel kokuyordur o kitaplarDarbelerde yasaklanmış kitaplar bilenem var.
Gerçi babam hep der çoğu gitti su baskını ya da verip geri getirmeyenlerden diye ama senelerdir vermez zaten kimseye.
Yerli yabancı yazar fihristleri var, her yer kitap.
Ben diyeyim 3 bin sen de 5 bin.
Gerçek sayıyı bilmiyoruz
Bence ondan değil. Muhtemelen annenin çok yönlülüğü seni rahatsız ediyor. Disiplinli de herhalde ondan tam zıttında mutluluğu bulmuşsun. Mühim olan mutluluğu bulman. Mutlu bir insansan nasıl mutlu olduğun önemsiz. Annen gibi çok geniş mutlulukların da olabilir senin gibi bir kaç tane ama yeterli mutluluk da olabilirAy çok tatlı, yaşam sevinci adeta.
Ben çöp adeta yahu
Ben de bazen bunu hissederdim. Yani ablamlar ciddi anlamda gölgelediler beni. Ortanca ezilir fln hikaye. Başarılı bir anne başarılı ablaların arasında ortalama bir insan her zaman daha çok çabalıyor, yapamıyor, beceriksiz hissediyor. Ben onu aşana kadar ciddi emek verdim. Şimdi de veremediğim doğum kilolalarım aynı hissi veriyor. Hepsi 36 beden ve benden en az 10 yaş büyükler. Daha büyük dram olabilir mi?Beni asla beğenmiyor zaten
Çocukluktan beri utanılan evladım.
Benimkilere de yapılacak haftaya, sıra gelmiş.
Artmıştır, artık umrumda da değil.
Gerçekten değil, insanlar aç.
Virüs kısa süreli bir korku ama aynı deniz dalgası gibi geri çekilince göreceğiz gerçek hezimeti.
Bugün avm yi öyle görünce ağlamak geldi içimden...
Annemle çok zıttım ben.Bence ondan değil. Muhtemelen annenin çok yönlülüğü seni rahatsız ediyor. Disiplinli de herhalde ondan tam zıttında mutluluğu bulmuşsun. Mühim olan mutluluğu bulman. Mutlu bir insansan nasıl mutlu olduğun önemsiz. Annen gibi çok geniş mutlulukların da olabilir senin gibi bir kaç tane ama yeterli mutluluk da olabilir
Ben de bazen bunu hissederdim. Yani ablamlar ciddi anlamda gölgelediler beni. Ortanca ezilir fln hikaye. Başarılı bir anne başarılı ablaların arasında ortalama bir insan her zaman daha çok çabalıyor, yapamıyor, beceriksiz hissediyor. Ben onu aşana kadar ciddi emek verdim. Şimdi de veremediğim doğum kilolalarım aynı hissi veriyor. Hepsi 36 beden ve benden en az 10 yaş büyükler. Daha büyük dram olabilir mi?
Anlamıyorum ama ben bile sonumuzun felaket olduğunu görüyorum.
ya ekonomiden anlayan biri bana bunun sonuclarinin nerelere varacağını bir açıklasa.
bizi ne bekliyor
Kesinlikle. İşinden olmayan avm çalışanlarına da iki seçenek sunmuş çoğu firma. Ya ücretsiz izin yada kısa çalışma ödeneği. Kısa çalışma ödeneği de maaşının üçte ikisi zaten asgari ücret alıyorlardı.Anlamıyorum ama ben bile sonumuzun felaket olduğunu görüyorum.
O koca mağazaların tüm şubeleri kapandı, orada çalışan müdüründen, satış görevlisinden dağıtım ve depo görevlisine kadar, binlerce insandan söz ediyoruz.
3 ay önce gördüğümüz cafeler kapanıyor, lokanta kalmadı artık, küçük esnaf diye bir şey yok.
Eğitimin hali ortada, temel gıdaların birim fiyatları belli.
Olumlu tek bir şey yok deniz, bugünleri mumla arayacağımız karanlığa gidiyoruz.
hala ıcimde bir umut belki düzelir diyorumAnlamıyorum ama ben bile sonumuzun felaket olduğunu görüyorum.
O koca mağazaların tüm şubeleri kapandı, orada çalışan müdüründen, satış görevlisinden dağıtım ve depo görevlisine kadar, binlerce insandan söz ediyoruz.
3 ay önce gördüğümüz cafeler kapanıyor, lokanta kalmadı artık, küçük esnaf diye bir şey yok.
Eğitimin hali ortada, temel gıdaların birim fiyatları belli.
Olumlu tek bir şey yok deniz, bugünleri mumla arayacağımız karanlığa gidiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?