Geçinemeyenler kulübü

ben bir tek ipana kullanabiliyorum başkasi temizlemiyormus gibi hissediyorum, bu gidisle sadece cifleyecegim
Paraya kıyarsam beyazlatıcı etkili uzun zamandır iyi yorumlara denk geldiğim bir ürün var, onu alacağım.
Ama korkuyorum da bir yandan, işe yarıyorsa ve sürekli almak zorunda kalırsam diye.
Aşansjsjsj

Paraya kıyarsam beyazlatıcı etkili uzun zamandır iyi yorumlara denk geldiğim bir ürün var, onu alacağım.
Ama korkuyorum da bir yandan, işe yarıyorsa ve sürekli almak zorunda kalırsam diye.
Aşansjsjsj
karbonlu olan mi
bu arada kirmizi oda izlerken panik atak olduguma kesin kanaat getirmem dr masrafindan da kurtuldum bak

Eli kolu dili heryeri girişkendir 9 snede 9 kez yemek yapmadı bana ama arada balkon yıkar
Allah sabır versin, kocacığınla çok güzel bir yuvanız var.
Hep onu düşün gerilince, şey gibi yaz sıcağında vıcık vıcık terle tatile otobüs yolculuğu gibi ama ucunda deniz kum güneş var

Bugun dıyorkı park yatagı sakın atma belkı 3.ye lazım olur. Dedım o park yatak lazım olacak duruma gelırse beni bulamazsınız akıl hastanesınde yatıyor olurum dedım.
seni gonderdikten sonra çalismalara baslayacagiz annecim merak etme deseydin şuan uçağa binerken el salliyordun

karbonlu olan mi
bu arada kirmizi oda izlerken panik atak olduguma kesin kanaat getirmem dr masrafindan da kurtuldum bak
Opalescence diye bir ürün, yorumları çok iyi.
Uzun zamandır denk geliyorum ama almamaya direniyorum işte.
Ahahahah aynı ben, kendi kendime teşhis koyar doktordan da yırtarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…