- 17 Aralık 2015
- 27.160
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.861
ben bir tek ipana kullanabiliyorumTabii öyle.
Ben artık senso falan almıyorum, hangisi ucuzsa indirimdeyse o
Benim neyime dediğim alanlardan bir tanesi mesela, şaka gibi ama öyle...
Nasıl şimdi nisana kadar sende mi??Hersene denk getırır sagolsun bır de dogun gunum var nısanda onu bekler o gecınde gıder
bence 3.cocugu yapamayin diye uğraşıyorHersene denk getırır sagolsun bır de dogun gunum var nısanda onu bekler o gecınde gıder
Paraya kıyarsam beyazlatıcı etkili uzun zamandır iyi yorumlara denk geldiğim bir ürün var, onu alacağım.ben bir tek ipana kullanabiliyorumbaşkasi temizlemiyormus gibi hissediyorum, bu gidisle sadece cifleyecegim
Eli kolu dili heryeri girişkendirOfff bayağı uzun vadeli hem de...
Umarım köşe yastığı kıvamında değil girişken, eli kolu ev içinde işte olan biridir, çok zor aksi türlü.
evet gelince en az bir ay en fazla uç ay kalip gidermisNasıl şimdi nisana kadar sende mi??
Bugun dıyorkı park yatagı sakın atma belkı 3.ye lazım olur. Dedım o park yatak lazım olacak duruma gelırse beni bulamazsınız akıl hastanesınde yatıyor olurum dedım.bence 3.cocugu yapamayin diye uğraşıyor
karbonlu olan miParaya kıyarsam beyazlatıcı etkili uzun zamandır iyi yorumlara denk geldiğim bir ürün var, onu alacağım.
Ama korkuyorum da bir yandan, işe yarıyorsa ve sürekli almak zorunda kalırsam diye.
Aşansjsjsj
Allah sabır versin, kocacığınla çok güzel bir yuvanız var.Eli kolu dili heryeri girişkendir9 snede 9 kez yemek yapmadı bana ama arada balkon yıkar
Umudum mart ortalarında gıtmesı ama nısan 20 yı gorur sankı hatta esım dıyorkı bayram sonu gıder yanı mayıs 20 falanNasıl şimdi nisana kadar sende mi??
seni gonderdikten sonra çalismalara baslayacagiz annecim merak etme deseydin şuan uçağa binerken el salliyordunBugun dıyorkı park yatagı sakın atma belkı 3.ye lazım olur. Dedım o park yatak lazım olacak duruma gelırse beni bulamazsınız akıl hastanesınde yatıyor olurum dedım.
Opalescence diye bir ürün, yorumları çok iyi.karbonlu olan mi
bu arada kirmizi oda izlerken panik atak olduguma kesin kanaat getirmemdr masrafindan da kurtuldum bak
Aşı maşı olmayacak mı bu kadın, genç mi o kadar yahu?Umudum mart ortalarında gıtmesı ama nısan 20 yı gorur sankı hatta esım dıyorkı bayram sonu gıder yanı mayıs 20 falanay ben öliciiimm
meğer deprem olmuyormuş geceleri benim paniğim tutuyormuşOpalescence diye bir ürün, yorumları çok iyi.
Uzun zamandır denk geliyorum ama almamaya direniyorum işte.
Ahahahah aynı ben, kendi kendime teşhis koyar doktordan da yırtarım
60 yasında ama 55 gıbı dusun. Ben de 35 60 gıbı düşün asıyı bana yapsınlarAşı maşı olmayacak mı bu kadın, genç mi o kadar yahu?
Valla bacım şu dönemde normal görüyorum ben.meğer deprem olmuyormuş geceleri benim paniğim tutuyormuş
E tamam aşı başladı 60 yaşa, annem olacak hafta içi.60 yasında ama 55 gıbı dusun. Ben de 35 60 gıbı düşün asıyı bana yapsınlar
Bunu sabah söylemeyelimE tamam aşı başladı 60 yaşa, annem olacak hafta içi.
Baksanıza e nabızdan, aşı sırası geldiyse evine gitsin
Allah sabır versin laylon. Ben bir hafta zor dayanıyorum zor ya.Bunu sabah söylemeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?