- 14 Eylül 2014
- 21.427
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.473
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.841
Çok zor denizciğim. Paralar suyunu çekti. Elimizde hiç bir şey yok. Bugünler iyi günlerimizhala ıcimde bir umut belki düzelir diyorum
Ben çocuklar kadar uzun vadeli bile göremiyorum durumu.Kesinlikle. İşinden olmayan avm çalışanlarına da iki seçenek sunmuş çoğu firma. Ya ücretsiz izin yada kısa çalışma ödeneği. Kısa çalışma ödeneği de maaşının üçte ikisi zaten asgari ücret alıyorlardı.
Çocuklarımız için korkuyorum en çok da
artık geçinebilen kaldımi yaSelam verip gidiyorum eyy geçinemeyenlerr
Ya nereye?Selam verip gidiyorum eyy geçinemeyenlerr
Valla biz gecinemiyıruz ve bu gidişle hiç bir zman geçinemicez. "Halimiz itten beter keyfimiz paşada yok" tayfasına selam olsun. Kaynanamı en son 9 sene önce öpmüştümartık geçinebilen kaldımi yakaynanani op yerime
Dün migrostan sensodyn diş macunu aldım 35 tl verdim. Ciddi anlamda şok oldum. Diş macunu ya diş macunuBen çocuklar kadar uzun vadeli bile göremiyorum durumu.
Dün akşam görümcemin kızı bizdeydi, okul ders kayıt haftasında neyse.
Eskilerden bahsettik, şurada 5 sene önce gittiğimiz tatillerden, alım gücümüzden, aldığımız ürünlerden falan.
Allahım şuanki halimize göre zenginmişiz hele 10 sene önce ohoo bayağı bayağı lüks içinde yüzüyormuşuz, bunu anladık.
O kadar ütopik geliyor ki daha önce düşünmeden aldığım ürüne şuan ulaşmak, o tatile gidebilmek falan.
Madden ayrı ama zihnen ve bakış olarak bile yoksullaşmışım, kendime yakıştıramayıp ‘neyimize’ diyebiliyorum.
Çok acınası...
Kaynvaldem var film zabıt gibin başımda heran. Bır de yarın kızımın dogum gunu birseyler yaparımYa nereye?
Gören cennetlik oldu seni, nasılsın?
İyi ki doğmuş nice güzel yaşları olsuunKaynvaldem var film zabıt gibin başımda heran. Bır de yarın kızımın dogum gunu birseyler yaparım
Hosbuldum ceyceyyyy gıremıyorum ne zmandır. Sar sar ben de pogaca yapıcam sımdılaylon çorap hoşgeldinnn ne zamandır görünmüyordunn.ben az biraz sigara böreği saracağımmm.size iyi sohbetlerrrrrrrr
Ahh cok saol khomyuk inşallahhİyi ki doğmuş nice güzel yaşları olsuun
iyi ki dogmuş kuşunKaynvaldem var film zabıt gibin başımda heran. Bır de yarın kızımın dogum gunu birseyler yaparım
Ay sağlıklı, mutlu, sevdikleriyle olduğu koca bir ömrü olsun inşallah, iyi ki doğurmuşsun.Kaynvaldem var film zabıt gibin başımda heran. Bır de yarın kızımın dogum gunu birseyler yaparım
Bari restoranlar açık olsa çocuğu atıp yemeğe kaçarlardıAy sağlıklı, mutlu, sevdikleriyle olduğu koca bir ömrü olsun inşallah, iyi ki doğurmuşsun.
14 şubatta sizde olan kayınvalidene ise selamlıyorum, nasıl bir nifak tohumu bu
Tabii öyle.Dün migrostan sensodyn diş macunu aldım 35 tl verdim. Ciddi anlamda şok oldum. Diş macunu ya diş macunu
Hersene denk getırır sagolsun bır de dogun gunum var nısanda onu bekler o gecınde gıderAy sağlıklı, mutlu, sevdikleriyle olduğu koca bir ömrü olsun inşallah, iyi ki doğurmuşsun.
14 şubatta sizde olan kayınvalidene ise selamlıyorum, nasıl bir nifak tohumu bu
Restoranı da geçtim ben, haftaiçi yasaklarını kaldırmaları lazım artık.Bari restoranlar açık olsa çocuğu atıp yemeğe kaçarlardı
Offf bayağı uzun vadeli hem de...Hersene denk getırır sagolsun bır de dogun gunum var nısanda onu bekler o gecınde gıder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?