- 26 Mayıs 2018
- 8.220
- 38.862
- 548
- 51
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.881
Tabi ya deli misinEki Görüntüle 2782284
filmdelisi Khomyuk hani her şey çok kötüydü beni niye kandırıyosunuz
maden çikartacakmışız uzaydan
Torpille astronot alırız şimdi, kpss dil falan isterler mi ki?Eki Görüntüle 2782284
filmdelisi Khomyuk hani her şey çok kötüydü beni niye kandırıyosunuz
maden çikartacakmışız uzaydan
yok canım dile falan gerek yok astronot diploman olmasi yeterliymişTorpille astronot alırız şimdi, kpss dil falan isterler mi ki?
Tuh, boğaziçine hukuk iletişim açacaklarına buna yoğunlaşsalardı...yok canım dile falan gerek yok astronot diploman olmasi yeterliymiş
Zor alısamadım halen 9 sene olduAllah sabır versin laylon. Ben bir hafta zor dayanıyorum zor ya.
Bol bol sabır diliyorum.Zor alısamadım halen 9 sene oldu
Laylonn Allah sabır versin bacım beraber yaşasan gene alışırsın gidip gelince daha zor olur galibaZor alısamadım halen 9 sene oldu
Kesinlijle oyle tam rahata eriyorum derken..Laylonn Allah sabır versin bacım beraber yaşasan gene alışırsın gidip gelince daha zor olur galiba
Amiinnn cok saol film. Hatıra kalsın buyudugunde anıları olsun isterim. Benim neredeyse yok cünkü.Ay maşallah, Allah uzun sağlıklı musmutlu ömür nasip etsin.
Bende iki oğlan var biliyorsun değil mi, tam ikisinin arası senin kız
Kayınvalidene, onca işe rağmen döktürmüşsün, ellerine sağlık @LaylonCorap
Oyyy tam bir papatya, ömrü kendi gibi güzel olsun
doğurOyyy tam bir papatya, ömrü kendi gibi güzel olsun
Kız çocuk başka güzel yaa, ay içimde uhde kalacak vallahi. Bayılıyorum
ben hic para varmi demiyorumYalnız şaka maka bu aysonuna meteliksiz girdik ilk kez. Kartlar doldu, cebimizde son 50 tl. Pazartesiye kadar kuru fasulye tarhana evdekileri değerlendireceğiz düşün.
Ya garantisi de yok ki, hadi o da oğlan oldu. Bir de cidden ben gaza gelsem de eşim gelmez. Adam çocuk defterini kapadı. Anca kaza fln olması lazım. O da mümkün değil rabii kk yöntemi değil gerçek korunma yöntemlerini kullanıyoruz. Ben de arkadaşlarımın kızlarıyla idare edeceğim.doğur
benimde içimde 2.kız çocuk kalacak
bende acayip bi küçuk bebek özlemi var ya.Ya garantisi de yok ki, hadi o da oğlan oldu. Bir de cidden ben gaza gelsem de eşim gelmez. Adam çocuk defterini kapadı. Anca kaza fln olması lazım. O da mümkün değil rabii kk yöntemi değil gerçek korunma yöntemlerini kullanıyoruz. Ben de arkadaşlarımın kızlarıyla idare edeceğim.
Gerçi benim oğlum olması iyi oldu bi anlamda. Ben aşırı kız çocuk heveslisiydim. Ailede de ilk oğlan bizimki, yeğenler hep kız. Baya baya oğlanların minnoş yanlarını görmeye başladım. Fena değiller, pata küteler ama içleri de saf yavrucukların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?