- 14 Eylül 2014
- 21.427
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.469
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.901
O hepimizde var bence yabende acayip bi küçuk bebek özlemi var ya.
denizi buyuturken hiç bişey anlamadım acemilikten vs.
hah aynı işte.O hepimizde var bence ya
Ben hele lohusalığı epey kötü geçirdim. Ne ağladım ne ağladım. Zaman durdu gibi gelirdi. Asla büyümeyecek gibi gelirdi. Şimdi koca eşek oldu bile. Bazen yeteri kadar öpemeden sevemeden büyüdü gibi geliyor hatta. Ah ah. Şu aklımla doğursam kendimi bu kadar yıpratmadan daha tadını çıkararak büyütürdüm kesinlikle
nice mutlu yılları uzun sağlıklı bir ömrü olsunnAmiinnn cok saol film. Hatıra kalsın buyudugunde anıları olsun isterim. Benim neredeyse yok cünkü.
Her çocuklu arkadaşa akrabaya aynı soruyu sorardım, “kolaylaşıyor dimi? Ne zaman daha iyi olacağım?” Millet de anlaşmış gibi daha duuur bunlar iyi günlerin derlerdi. Ne vicdansızlarmış, basbayağı üç yaş sonrası rahatlıyormuş insan. Bir teselli vermek yerine beni daha dibe çektiler o dönem. Ben ama her yeni anneye diyorum, geçiyor, büyüyor ve kolaylaşıyor.hah aynı işte.
lohusa depresyonunun dibini görenlerdenim ben de.
40 45 gün ağladım iki gözüm iki çeşme.
hayatim hep böyle ağlayan sızlayan gazlı bir çocukla, bir bardak çaya bir rahat duş almaya hasret geçecek gibi bir his.
gazdan sallamaktan pertim çıkmış çocugu soyle bir kucaklayip içime çeke çeke öpememişim bile.
sonrasi yuruyecek mi konuşacakmi napicam napicam, banyosu nasil olacak emdi emmedi doydu doymadi.
şimdi olsa daha relax daha ılımlı bir anne olurdum.
ben daha lohusayken ,deniz 10 gunluk falandı annem kel alaka bir şekilde bitti işte hayatın bundan sonra demişti bana hiç unutmam onu mesela.Her çocuklu arkadaşa akrabaya aynı soruyu sorardım, “kolaylaşıyor dimi? Ne zaman daha iyi olacağım?” Millet de anlaşmış gibi daha duuur bunlar iyi günlerin derlerdi. Ne vicdansızlarmış, basbayağı üç yaş sonrası rahatlıyormuş insan. Bir teselli vermek yerine beni daha dibe çektiler o dönem. Ben ama her yeni anneye diyorum, geçiyor, büyüyor ve kolaylaşıyor.
Her çocuklu arkadaşa akrabaya aynı soruyu sorardım, “kolaylaşıyor dimi? Ne zaman daha iyi olacağım?” Millet de anlaşmış gibi daha duuur bunlar iyi günlerin derlerdi. Ne vicdansızlarmış, basbayağı üç yaş sonrası rahatlıyormuş insan. Bir teselli vermek yerine beni daha dibe çektiler o dönem. Ben ama her yeni anneye diyorum, geçiyor, büyüyor ve kolaylaşıyor.
ben daha lohusayken ,deniz 10 gunluk falandı annem kel alaka bir şekilde bitti işte hayatın bundan sonra demişti bana hiç unutmam onu mesela.
aynen dedigin gibi 2.yastan sonra bile buyuk rahatlama geliyor. hersey biraz daha duzenli bir hal almaya basliyor.
eğlenceli bile oluyor çoğu zaman
senin beben duygusal yapacak bişey yokHangi level bu?
Bugün beynim mikildi de 4,5 yaşın ağlama krizinden, saatlerce hem de...
Yok, ben onun eksiğini biliyorum da neyse işte halı koltukla idare ediyorumsenin beben duygusal yapacak bişey yok
bende bazen içimden 2 tane çarpsam hayati daha pembe gozluklerle gormeye başlar da neyse diyip evi süpürmeye başliyorumYok, ben onun eksiğini biliyorum da neyse işte halı koltukla idare ediyorum
Ya hem çocuk beni dövüyor, hem öyle böyle bir böğürme değil, ses kaydı alan olsa vallahi falakaya yatırdım sabır.bende bazen içimden 2 tane çarpsam hayati daha pembe gozluklerle gormeye başlar da neyse diyip evi süpürmeye başliyorum
Benimki de bugün 1,5 saat tablet diye ağladıYa hem çocuk beni dövüyor, hem öyle böyle bir böğürme değil, ses kaydı alan olsa vallahi falakaya yatırdım sabır.
Kendini odaya kapatıp kapıları tekmeliyor ‘anneeeee babaaaa geeel diye’ duyan gerçekten çocuğu kitledim, odaya kapattım bir şeyler yaptım diye polisi arar.
Gidip kapıyı açıyorum çıksana diye, inatla ben o odaya girecekmişim, kendi ağlaması bitmeden girmiyorum diye tekrar kapatıyor kapıyı yine tekmelemece vs.
Tüm günümüz böyle geçti.
Gerçi son zamanlarda ikisi de böyle, biri ağlayınca öbürü ‘ağlamaa başım şişti’ diye ağlıyor, bazen ben de katılıyorum onlara böğürüşüyoruz
kapıyı açıp çıksana dedikten sonra çıkmayıp inatla oraya girmeni istediğinde gözün seğiriyomu sinirdenYa hem çocuk beni dövüyor, hem öyle böyle bir böğürme değil, ses kaydı alan olsa vallahi falakaya yatırdım sabır.
Kendini odaya kapatıp kapıları tekmeliyor ‘anneeeee babaaaa geeel diye’ duyan gerçekten çocuğu kitledim, odaya kapattım bir şeyler yaptım diye polisi arar.
Gidip kapıyı açıyorum çıksana diye, inatla ben o odaya girecekmişim, kendi ağlaması bitmeden girmiyorum diye tekrar kapatıyor kapıyı yine tekmelemece vs.
Tüm günümüz böyle geçti.
Gerçi son zamanlarda ikisi de böyle, biri ağlayınca öbürü ‘ağlamaa başım şişti’ diye ağlıyor, bazen ben de katılıyorum onlara böğürüşüyoruz
bu bebelerin hepsine boyle mevsim geçişlerinde birşeyler oluyo bence ya,Benimki de bugün 1,5 saat tablet diye ağladı
Sınırı hep vardı. Bugün ilk kez bağımlı gibi ağladı. Çok istiyorum ama çook istiyorum lütfennn diye. Gerçekten ruhunu tüketti bugün yaabu bebelerin hepsine boyle mevsim geçişlerinde birşeyler oluyo bence ya,
mart ayi yaklaşınca kediler kızışirda boyle anlamsiz anlamsiz ağlasırlar ya
bunalmıştır belki ya.Sınırı hep vardı. Bugün ilk kez bağımlı gibi ağladı. Çok istiyorum ama çook istiyorum lütfennn diye. Gerçekten ruhunu tüketti bugün yaa
Oyuncaklardan da sıkıldı. Aynı oyunlar, aynı etkinlikler, aynı oyuncaklar. Hak da veriyorum ama elimden bir şey gelmiyor. Kreşe vereceğim bu gidişlebunalmıştır belki ya.
surekli içerdeler
bizimki de oyuncak konusunda aynı durumda.Oyuncaklardan da sıkıldı. Aynı oyunlar, aynı etkinlikler, aynı oyuncaklar. Hak da veriyorum ama elimden bir şey gelmiyor. Kreşe vereceğim bu gidişle
Gözüm olsa sadece çok iyikapıyı açıp çıksana dedikten sonra çıkmayıp inatla oraya girmeni istediğinde gözün seğiriyomu sinirden
Benimkiler reklamda mı be denk geldiler, birkaç gündür tablette tom oynuyoruz.Oyuncaklardan da sıkıldı. Aynı oyunlar, aynı etkinlikler, aynı oyuncaklar. Hak da veriyorum ama elimden bir şey gelmiyor. Kreşe vereceğim bu gidişle
Bugün rüzgargülü yaptık, aşağı uçurmaya indiler, indikleri gibi geri geldikler, yırtılmış.bizimki de oyuncak konusunda aynı durumda.
evdekilerden bunaldı yenilerini alayım diyorum hep aynı.renk farkli materyal farklı mantık aynı.
degişik bir şeyler bulmaya çalışıyorum ama yok.
etkinliklerede ara verdim ben bunaldi diye.
bu gidişle balkonda kumlari vardi yazin havuza dokuyordum balkonda oynuyordu, eve kuracagim o sistemi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?