Geçinemeyenler kulübü

Bizimki de üç dört aydır tren thomas fln oynuyor. Bi de saçma sapan bi dişçilik oyunu var. Ergen yeğenlerimizin bize armağanı

ne istiyor ki ya oyun oynamak falan mi istiyo acaba hep birlikte

Bizimki de üç dört aydır tren thomas fln oynuyor. Bi de saçma sapan bi dişçilik oyunu var. Ergen yeğenlerimizin bize armağanı
Ay o trenden gına geldi bana bizde kitabı var, küçük o benim diye alır eline ve asla vermez.
Okutmaz da, açarlar kitabı kendilerince uydururlar, bir gün bile okumayamadık.
Bizimki konuşan kedi tom, onu da çocuk yaptık.
Klozeti falan aparatlı, ilaç vermeye çalışıyorız ıııhh falan yapıyor, nasıl eğleniyorlar

Az önce besledim oynattım tomu. Sabaha uykusu gelmiş olsun, çocuklar eline alınca ‘aa uykusu var hadi yatağa’ diyebileyim diye başıma tom çıktı bir de.

Bugün rüzgargülü yaptık, aşağı uçurmaya indiler, indikleri gibi geri geldikler, yırtılmış.
E tabii yırtılması iki saat daha ağlama sebebi
deniz daha cok boyle sesli ışıkli nasil diyeyim egitici tabletler var ya onlara sardi.
gecen yan komsunun kizinin simsek mclaren mi ne onlarin egitici laptopu varmis kizi oynamiyormus artik, denize verdi onu ona acayip sardi, yenisini ariyorum onun ama yok baska markalarin var ama bunun kadar fonksiyonlu degil.
sardi ona bildigin.

bendemi acsam boyle oyunlar diyecegim de elinden hic alamam diye korkuyorum
dün muhabbet kuşu aldik hanıma konusmayi ogretmeye calisiyo bide sinirleniyo umarim kuşu boğmaz bigun sinirle

Yavrum benimki ağlamaya programlı.
Her an her yerde ve her durumda ağlar, normal bir ağlama değil sinir krizi.
Bununla da tehdit eder ‘bak ağlıcam ama görceksin’ diye.
ahahaha denizde bir ara istedigi olmayinca elini agzina sokar kendini kustururdu biliyomusun
oni kendine silah olarak seçmisti resmen seninki de o hesap

ahahaha denizde bir ara istedigi olmayinca elini agzina sokar kendini kustururdu biliyomusun
oni kendine silah olarak seçmisti resmen seninki de o hesap
E tabii ağlama krizinin sonu kusma zaten.
1,5 saati aşıp hala isteği olmayınca boğuluyor, boğazı patlayıp kusuyor ya da kendini kusturuyor.
Ben de kendime beddualar ede ede öğürerek temizliyorum.

Boşa demiyorum, bendeki çocuk başkasında olsa o evde katliam çıkardı.

ben kusacak diye elim ayagima dolasip istedigini yapiyodum hep, sonra baktim sonu yok bigun artik kus be dedim istedigin yere istedigin kadar kus dedim cinnet geçirip o gün bugundur yapmiyo deli deliyi gorunce sopasini saklarmis ya o hesap oldu

bendemi acsam boyle oyunlar diyecegim de elinden hic alamam diye korkuyorum
dün muhabbet kuşu aldik hanıma konusmayi ogretmeye calisiyo bide sinirleniyo umarim kuşu boğmaz bigun sinirle
Ayy sakın. Bir batak. Yeğenime sabah akşam sinirleniyorum.!
Bilmiyorken ne mutluyduk. Ne olcak teyze yeaa dedi, şimdi sabah gözünü tablete açıyor. Bugün abartmıyorum 5te başladı ağlamaya 6.30da yemeğe oturana kadar ağladı ama böğre böğüre. Yemeğini güzel yedi hayret derken, yemeğimi yedim tabletimi ver dedi. Bugün hakkını doldurdun yarın dedik ve ühüğeaa diye başladı. Yarım saat daha ağladı.

Bizde baba yapıyor, bugün bile ‘hasta oldun ağlamaktan kalk doktora gidiyoruz’ ya da ‘bak komşular artık attıtacak bizi evden’ diye türlü türlü zihnindeki kocakarı reçetelerini çocuk terbiyesine yükleyip, bir şekilde bağır çağır dediğini yapıyor.
Bugün yapmaya kalktı, onu da haşlayıverdim sonra döndü çocuğa kızdı ağlaman yüzünden evde huzur kalmıyor diye.

Aman deli evi işte, normal yok bizde valla.
Çocuk orada kriz geçiriyor, ben bulaşık falan yıkıyorum, baba cinnette komşulara ayıp diye, küçük abiden fırsat kalan oyuncağı kapmış ona ‘bak aldım haha’ yapıyor vs.

Şimşek mcqueen
Çizgi film batağına da girmemişsin. Yüz kere mcqueen yüz kere oyuncak hikayesi, yüz kere evcillerin gizli yaşamını izledim beynim beyin değil artık

o zaman hic vermeyim. ben ev dagilmis pislenmis duvarlar yazilmis cizilmis umursamam ama aglayan cocuga katlanamiyorum ya.
cenaze evi gibi surekli bi ciyaklama.
en sonunda aaaaay yeter diye bagiriyorum saclarimi yolasim geliyo

Şimşek mcqueen
Çizgi film batağına da girmemişsin. Yüz kere mcqueen yüz kere oyuncak hikayesi, yüz kere evcillerin gizli yaşamını izledim beynim beyin değil artık
Paw patrol, harika kanatlar, hadi kuçu hadi, mighty expres, lego city, niloya, cocomelon, bulmaca kalesi, elif ve arkadaşları vs vs vs.

Siz bana sorun çizgifilmleri

o zaman hic vermeyim. ben ev dagilmis pislenmis duvarlar yazilmis cizilmis umursamam ama aglayan cocuga katlanamiyorum ya.
Ay benimki bu ara tam böyle komşular eminim hakkımda atıp tutuyordur. Konuşulmayacak halde değilim. Yarın hava soğukta olsa site bahçesine indireceğim ondan

küçügün derdine bak yazık ya

Paw patrol, harika kanatlar, hadi kuçu hadi, mighty expres, lego city, niloya, cocomelon, bulmaca kalesi, elif ve arkadaşları vs vs vs.

Siz bana sorun çizgifilmleri
Çizgi diziler deme banaaa
Paw patrol paw patrol köpekler işte burdaaa paw patrol geç kalmaz aslaa kurtarır ne varsaaa
Nancy fancy clansy, bluey i unutmuşsun ama olmaz ki. Bi de canavar arabalar var tabii neydi oğlanın adı

Verme asla, o işin sonu yok, sınırı yok.
Ben kara kara düşünüyorum tom u nasıl unutturacağım tableti nasıl kaldıracağım ortadan diye.
Bunca sene sadece dışarıda restoranda vs de indirdiğim çizgifilmi açardım insanların huzurunu bozmasın diye, onun dışında kullanmadık ama 5 dk lık tom kriz getirdi.

Şimşek mcqueen
yok arada usb ye attigim niloya pepe falan var onlari aciyorum izliyor.
usb ye atmadan once bir iki kere boyle cocuklarini ceken bir kac ailenin videosunu izledi, ordaki cocuklarin taklidini yapar oldu, degisik degisik hareketler onlar gibi ciglik atmalar falan.
yasakladim usb den ben ne yukluyosam onu izliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…