- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.941
Onun sesli kitabı var bizde ama hiç izlemediler, istemediler canavar arabaları.Çizgi diziler deme banaaa
Paw patrol paw patrol köpekler işte burdaaa paw patrol geç kalmaz aslaa kurtarır ne varsaaa
Nancy fancy clansy, bluey i unutmuşsun ama olmaz ki. Bi de canavar arabalar var tabii neydi oğlanın adı
Bizimki digitürkten disney junior, nick junior izler, bi de netflixin dizilerine bakar. Bu ara netflixte şapşal bi tavşan dizisi buldu ona taktı bi ara peppa pig severdi.yok arada usb ye attigim niloya pepe falan var onlari aciyorum izliyor.
usb ye atmadan once bir iki kere boyle cocuklarini ceken bir kac ailenin videosunu izledi, ordaki cocuklarin taklidini yapar oldu, degisik degisik hareketler onlar gibi ciglik atmalar falan.
yasakladim usb den ben ne yukluyosam onu izliyo
komşular konusmuyodur yaAy benimki bu ara tam böyle komşular eminim hakkımda atıp tutuyordur. Konuşulmayacak halde değilim. Yarın hava soğukta olsa site bahçesine indireceğim ondan
peppa pig domuzlar degil mi? ben onlarida yuklemistim bir ara sonra bir gun kalkti bana annem bir domuz dedi, anlamadim neey dedim yok bisey dedi iceri kacti hemen aha dedim ordan ogrendi onuda kaldirdimBizimki digitürkten disney junior, nick junior izler, bi de netflixin dizilerine bakar. Bu ara netflixte şapşal bi tavşan dizisi buldu ona taktı bi ara peppa pig severdi.
Deniz, ağlayan çocuk öyle bir şey değil.komşular konusmuyodur yabizim sitede envai cesit cocuk var ergenide ayni kucugude ayni herkes ayni dertten muzdarip.
bence cocugu olan kimsenin kimseyi kinayacak hali yok
Onu ben de seviyordum. Küçük kardeş george var dinozor delisi. Peppa hep çamurda zıplar flnpeppa pig domuzlar degil mi? ben onlarida yuklemistim bir ara sonra bir gun kalkti bana annem bir domuz dedi, anlamadim neey dedim yok bisey dedi iceri kacti hemen aha dedim ordan ogrendi onuda kaldirdimcocomelon falan da izliyor
ya ben disarda cocugun eline telefon verince cok huzursuz oluyorum.Verme asla, o işin sonu yok, sınırı yok.
Ben kara kara düşünüyorum tom u nasıl unutturacağım tableti nasıl kaldıracağım ortadan diye.
Bunca sene sadece dışarıda restoranda vs de indirdiğim çizgifilmi açardım insanların huzurunu bozmasın diye, onun dışında kullanmadık ama 5 dk lık tom kriz getirdi.
Ben de herkes bize bakmasın diye vermek zorunda kalıyorum bir süre sonra çünkü garsonlar falan bizim masadan gidemiyor sussun velet diye amuda kalkmadığımız kalıyor.ya ben disarda cocugun eline telefon verince cok huzursuz oluyorum.
bir kac kez yemek yerken verdim ama danki herkes bana bakiyomus gibi hissettim, bir daha vermedim
ya deniz de aglar hatta genel anlamda memnuniyetsiz bir cocuk ama oyle saatlerce surmez hiç hoslanmadigim hareketleri yapiyosun kendine ceki duzen ver falan diyince susuyo hemen allahtan.Deniz, ağlayan çocuk öyle bir şey değil.
Çocuk gürültüsü başka, matkap sesi gibi beyin delen ağlama başka.
Tövbe Allahım geçen bir video düştü ya internete, kızına şiddet uygulayan caninin, o kızın ağlamasını hatırlıyor musun, o sesi günde saatlerce dinleyebilir misin?
Ben çok acıyorum komşulara, günahları neydi acaba bizle cezalandırıldılar diye.
İkinciyi yapma senya deniz de aglar hatta genel anlamda memnuniyetsiz bir cocuk ama oyle saatlerce surmez hiç hoslanmadigim hareketleri yapiyosun kendine ceki duzen ver falan diyince susuyo hemen allahtan.
yoksa ben gercekten dayanamam, bunyem kaldirmaz yani.
Ay benimki duramıyorum anne diye daha çok ağlıyorya deniz de aglar hatta genel anlamda memnuniyetsiz bir cocuk ama oyle saatlerce surmez hiç hoslanmadigim hareketleri yapiyosun kendine ceki duzen ver falan diyince susuyo hemen allahtan.
yoksa ben gercekten dayanamam, bunyem kaldirmaz yani.
SkshshshAy benimki duramıyorum anne diye daha çok ağlıyor
Hassas yavrum ya. Bugün de gelmiş bana anne mızmızlanmıyorum dimi tableti yarın verirsin diyor. Bugün ilk kez bağımlı gibi davranması canımı sıktı. Sonra eşim dedi, normalde annen baban kardeşlerim olur, o olmasa arkadaşlarla parkta karşılaşırız. Çocuk belki de sıkıntıdan yapıyor dedi. Bilemiyorum artık. Ama bu yasaklar artık oğlanı cidden zorlamaya başladı
bende en cok ondan korkuyorum zaten.İkinciyi yapma sen
İlk çocuğa güvenip yapan arkadaşım, yastıkları yumrukluyor.
Yapma bacım, bir dost tavsiyesi olarak al bu dediklerimi.bende en cok ondan korkuyorum zaten.
tamam hareketli şımarik falan ama genel anlamda rahat bir cocuk sanirim
ben buna bile zor diyorum 2. tam tersi cikarsa psikopat bir anne olabilirim
buda bişey vaad edince melek, gecen bir lol supriz almistim, cok akilli ve uslu oldugun icin bunu sana hediye aldim dedim.Ay benimki duramıyorum anne diye daha çok ağlıyor
Hassas yavrum ya. Bugün de gelmiş bana anne mızmızlanmıyorum dimi tableti yarın verirsin diyor. Bugün ilk kez bağımlı gibi davranması canımı sıktı. Sonra eşim dedi, normalde annen baban kardeşlerim olur, o olmasa arkadaşlarla parkta karşılaşırız. Çocuk belki de sıkıntıdan yapıyor dedi. Bilemiyorum artık. Ama bu yasaklar artık oğlanı cidden zorlamaya başladı
aman zaten yapmak icin sartlarimda el vermiyor.Yapma bacım, bir dost tavsiyesi olarak al bu dediklerimi.
Ağlamaya dayanamadığının farkındaysan hiç riske girme.
Koliği var, hassas duyarlısı var, benimki gibi arızası var, var oğlu var.
Bak hiç olmazsa lotoda 4 tutturmuşsun, zorlama şansını.
Çok doğru yoldasın.aman zaten yapmak icin sartlarimda el vermiyor.
sadece bebek ozluyorum iste yoksa biliyorum yapamam yani.
2 cocuklu ruh hastasi olacagima tek cocuklu yari ruh hastasi olurum hic degilse birine faydam dokunur modundayim
of yok ya valla 2 cok fenaydiSkshshsh
O bizde de var ‘anneeee susamıyorum anneee sustur beni’.
Yahu bilsem zaten o sesi çekmem değil mi
Yalnız kötü haberi vermiş olacağım ama sıkıntıdan değil, 3 yaş sendromu o.
Kim 2 nin adını çıkardı bilmiyorum ama 3 ve 4 daha fena.
iste bende bundan korkuyorumÇok doğru yoldasın.
Şahsen ben sinir hastası oldum, koca zaten ne idüü belirsiz bir şey.
Çocuklar düzelecek olsalar bile şartlar el vermiyor, düzelemiyorlar.
ben yüzüne soğuk su çarpıyorumSkshshsh
O bizde de var ‘anneeee susamıyorum anneee sustur beni’.
Yahu bilsem zaten o sesi çekmem değil mi
Yalnız kötü haberi vermiş olacağım ama sıkıntıdan değil, 3 yaş sendromu o.
Kim 2 nin adını çıkardı bilmiyorum ama 3 ve 4 daha fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?