- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.961
Bizde banyo, su vb yasaklı.ben yüzüne soğuk su çarpıyorumdenemediysen dene acayip işe yariyo baktim agliyo susmayacak, banyoya goturup yuzunu yikiyorum krndine geliyo hemen, yada su içiriyorum
tükuruk mu biriktiriyorlar aman yarabbiBizde banyo, su vb yasaklı.
Suyla oynama hat safhada, su bulamadıklarında ya tezgah ya da bulaşık makinesine dadanırlar veyahut avuçlarında tükürük biriktirip ay neyse anlatmayayım ya, çiçek gibi çocuğun var maşallah
Sorma deniz dün erkenden uyudum sabah olsun da Bi an önce test yapıyım diye erkenden dikildim ayağa kalbim kadar temiz tek çizgim ve ben öyle takılıyoruzAy tenli anne ne alemdesin ?
Skshshsh
O bizde de var ‘anneeee susamıyorum anneee sustur beni’.
Yahu bilsem zaten o sesi çekmem değil mi
Yalnız kötü haberi vermiş olacağım ama sıkıntıdan değil, 3 yaş sendromu o.
Kim 2 nin adını çıkardı bilmiyorum ama 3 ve 4 daha fena.
Ama bizimki dört yaşında sendromu ne zaman bitecek bunlar yaaabuda bişey vaad edince melek, gecen bir lol supriz almistim, cok akilli ve uslu oldugun icin bunu sana hediye aldim dedim.
oglen geldi kargo suprizi acti bakti oynadi ve isi bitince hop eski denizbutun buyu bozuldu.
denizin bie kötü huyu var bana cekmis aşirı gururlu.
yani şoyle bir ufacik kizacak olsam kizdigimdan degilde gururundan agliyor hissediyorum.
gun icinde de gurur yaptigi seylerden mizirdiyo mesela.
iyiyim canim, bende maratona devam.Sorma deniz dün erkenden uyudum sabah olsun da Bi an önce test yapıyım diye erkenden dikildim ayağa kalbim kadar temiz tek çizgim ve ben öyle takılıyoruzisyan etmek istemiyorum ama çok yoruldum
Sen napıyosun nasılsın
hiç bilmiyorum ki, sabah 8 de kalkti camdan bakinca disarinin soguk oldugunu farketti bulutlardan, hala lütfen anne lütfen hava neden soguk cok sıkıldım diye diye dolaşıyo ortaliktaAma bizimki dört yaşında sendromu ne zaman bitecek bunlar yaaa
Biz de alt kattan gelen sese kalktık pazar pazar taşınıyorlar. Üzüldüm ya çok anlayışlıydı. Şimdi inşallah huysuz bir insan gelmezhiç bilmiyorum ki, sabah 8 de kalkti camdan bakinca disarinin soguk oldugunu farketti bulutlardan, hala lütfen anne lütfen hava neden soguk cok sıkıldım diye diye dolaşıyo ortaliktahavayi benim isitip soguttugumu dusunuyo heralde.
benim elimde olan bir sey degil diyorum, su makinanin (termostat) dugmelerine bas ozaman diyoyazık ya çok bunaldı çocuklar
gelirse de yapacak bişey yok, çocuga pranga takacak halin yok ya.Biz de alt kattan gelen sese kalktık pazar pazar taşınıyorlar. Üzüldüm ya çok anlayışlıydı. Şimdi inşallah huysuz bir insan gelmez
Yok olmadım da test negatif muhtemelen olurumiyiyim canim, bende maratona devam.
dur bakalim daha regl olmadin degil mi ?
benim.kanda gebeligim ispatlanmisti o testlerde 13 gün sonra çıktı. regl olmazsan yarin kan verYok olmadım da test negatif muhtemelen olurum
Bakalım canım 14 gün oldu olsa çıkardı herhalde Bi rahim filmi çektirip aşılamaya yönelirim herhaldebenim.kanda gebeligim ispatlanmisti o testlerde 13 gün sonra çıktı. regl olmazsan yarin kan ver
Bir gün gelecek biliyorsun. Canını sıkıp moralini bozma. Beklediğin adet tarihinden önceyse negatif çıkması normal. Ben tam adetin ertesi günü silik yakaladımBakalım canım 14 gün oldu olsa çıkardı herhalde Bi rahim filmi çektirip aşılamaya yönelirim herhalde
13 gun derken regl tarihinin ustune 13 gunBakalım canım 14 gün oldu olsa çıkardı herhalde Bi rahim filmi çektirip aşılamaya yönelirim herhalde
Ahh canım keşke öyle olsa yumurta çatlatma iğnesi oldum doktor 14 gün sonra test yapabilirsin demişti. Hayırlısı artık insanı yıpratan Bi süreç eşimden bile utanır oldum onun hayallerinede engel oluyorum gibi hissediyorumBir gün gelecek biliyorsun. Canını sıkıp moralini bozma. Beklediğin adet tarihinden önceyse negatif çıkması normal. Ben tam adetin ertesi günü silik yakaladım
Yaa seninde baya geçmiş niye öyle olmuştu13 gun derken regl tarihinin ustune 13 gun
Öyle düşünme. Çocuk başka, sevmek hayat arkadaşlığı başka. İkinizde de sorun olabilir, uğraştırabilir bunda utanacak bir şey yok.Ahh canım keşke öyle olsa yumurta çatlatma iğnesi oldum doktor 14 gün sonra test yapabilirsin demişti. Hayırlısı artık insanı yıpratan Bi süreç eşimden bile utanır oldum onun hayallerinede engel oluyorum gibi hissediyorum
Tabi öyle ama eşim evlendiğimiz ilk günden beri hep istemiştir çocuk. Akraba yada sokakta bile Bi çocuk sevse ben çok üzülüyorum nasip illaki Bi zamanı vardır tıp da çok ilerledi tabiki ama gelde gönlüme söz dinlet işteÖyle düşünme. Çocuk başka, sevmek hayat arkadaşlığı başka. İkinizde de sorun olabilir, uğraştırabilir bunda utanacak bir şey yok.
bilmem çikmadi o testlerde, ben kanda pozitif oldugunu ögrendim,.Yaa seninde baya geçmiş niye öyle olmuştu
öyle düşünme, asıl işleme baslamak icin prosedurleri atlattim diye düşün.Ahh canım keşke öyle olsa yumurta çatlatma iğnesi oldum doktor 14 gün sonra test yapabilirsin demişti. Hayırlısı artık insanı yıpratan Bi süreç eşimden bile utanır oldum onun hayallerinede engel oluyorum gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?