Geçinemeyenler kulübü

ben yüzüne soğuk su çarpıyorum denemediysen dene acayip işe yariyo baktim agliyo susmayacak, banyoya goturup yuzunu yikiyorum krndine geliyo hemen, yada su içiriyorum
Bizde banyo, su vb yasaklı.
Suyla oynama hat safhada, su bulamadıklarında ya tezgah ya da bulaşık makinesine dadanırlar veyahut avuçlarında tükürük biriktirip ay neyse anlatmayayım ya, çiçek gibi çocuğun var maşallah

tükuruk mu biriktiriyorlar aman yarabbi
denizde suyla cok oynar ben hic karismiyorum su stres attiriyo diye.
bebeklerini falan yikiyo gunde 3 5 tur ust bas degisiyoruz ama ses etmiyorum seviyo diye.
hatta cok sıkılırsa legenle su veriyorum onune baya oynuyo

Ama bizimki dört yaşında sendromu ne zaman bitecek bunlar yaaa

iyiyim canim, bende maratona devam.
dur bakalim daha regl olmadin degil mi ?

Ama bizimki dört yaşında sendromu ne zaman bitecek bunlar yaaa
hiç bilmiyorum ki, sabah 8 de kalkti camdan bakinca disarinin soguk oldugunu farketti bulutlardan, hala lütfen anne lütfen hava neden soguk cok sıkıldım diye diye dolaşıyo ortalikta havayi benim isitip soguttugumu dusunuyo heralde.
benim elimde olan bir sey degil diyorum, su makinanin (termostat) dugmelerine bas ozaman diyo yazık ya çok bunaldı çocuklar

Biz de alt kattan gelen sese kalktık pazar pazar taşınıyorlar. Üzüldüm ya çok anlayışlıydı. Şimdi inşallah huysuz bir insan gelmez

Biz de alt kattan gelen sese kalktık pazar pazar taşınıyorlar. Üzüldüm ya çok anlayışlıydı. Şimdi inşallah huysuz bir insan gelmez
gelirse de yapacak bişey yok, çocuga pranga takacak halin yok ya.
bizimki kalkti gitti babasinin yanina yatti, şimdi ona mizirdiyor

Bakalım canım 14 gün oldu olsa çıkardı herhalde Bi rahim filmi çektirip aşılamaya yönelirim herhalde
Bir gün gelecek biliyorsun. Canını sıkıp moralini bozma. Beklediğin adet tarihinden önceyse negatif çıkması normal. Ben tam adetin ertesi günü silik yakaladım

Bir gün gelecek biliyorsun. Canını sıkıp moralini bozma. Beklediğin adet tarihinden önceyse negatif çıkması normal. Ben tam adetin ertesi günü silik yakaladım
Ahh canım keşke öyle olsa yumurta çatlatma iğnesi oldum doktor 14 gün sonra test yapabilirsin demişti. Hayırlısı artık insanı yıpratan Bi süreç eşimden bile utanır oldum onun hayallerinede engel oluyorum gibi hissediyorum

Öyle düşünme. Çocuk başka, sevmek hayat arkadaşlığı başka. İkinizde de sorun olabilir, uğraştırabilir bunda utanacak bir şey yok.

Öyle düşünme. Çocuk başka, sevmek hayat arkadaşlığı başka. İkinizde de sorun olabilir, uğraştırabilir bunda utanacak bir şey yok.
Tabi öyle ama eşim evlendiğimiz ilk günden beri hep istemiştir çocuk. Akraba yada sokakta bile Bi çocuk sevse ben çok üzülüyorum nasip illaki Bi zamanı vardır tıp da çok ilerledi tabiki ama gelde gönlüme söz dinlet işte

öyle düşünme, asıl işleme baslamak icin prosedurleri atlattim diye düşün.
geçecek merak etme daha senin lohusalık kaprislerini çekeceğiz burda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…