- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #11.981
Kuzu biliyosun az çok o psikolojiyi valla kör olacaktım testte 2.çizgiyi ararkenöyle düşünme, asıl işleme baslamak icin prosedurleri atlattim diye düşün.
geçecek merak etmedaha senin lohusalık kaprislerini çekeceğiz burda :)
Ah canım o stresle baş etmek öyle zor ki örgü mü örmedim temizlikte uğraşıyım dedim neler neler yaptım hatırlamayım diye dönüyo dolaşıyor aklıma geliyo nasıl birseyse belki dediğin gibi olucak dur bakalım salı günü falan bidaha test yaparım kan veririm inşallah o zaman çıkarbirdeAy tenli anne bunu eminim çok duydun ama aman yaa olursa olur olmazsa olmaz dediğin gün olacak, stres herseyin başı.
ben de gectim bu sureclerden ve ne kadar yiprandigini biliyorum, ben artik tuttu tuttu tutmadi cebimde son kalan tedavi parasiyla tatile gidecegim, bir dahada cocuk icin dr a gitmeyecegim dedigim ay tuttu.
stresi atmak cok onemli
bilmem mi ben iclerini acip acip bakiyordum, her ay psikolojik kusuyordum sabahlari meselaKuzu biliyosun az çok o psikolojiyi valla kör olacaktım testte 2.çizgiyi ararken
Sanki beynimiz orada ya ne düşünsek ne hissetsek ya stres oluyo geciyo adet falan yada böyle yalandan gebelik belirtileri. Üzülme değil denizim ya içim Bi buruk iştebilmem mi ben iclerini acip acip bakiyordum, her ay psikolojik kusuyordum sabahlari meselaisin tuhaf tarafi hamileyken hiç kusmadim üzülme sakın o bebek buraya gelecek
Gerçekten stres etkili ama. Ben mesela ciddi anlamda gamsızdım o dönemler. Hatta regl olunca sert alkollü kokteyller yapıyorduk oh oh bu ay da içeceğiz falan diye. Böylece regl bizde asla üzülünecek bir şey olmadı. Gelmezse bebek için seviniriz gelirse de bi büyük içeriz mantığındaydık. Ondan çok da bekletmedi beni belki de bebek işi.Ah canım o stresle baş etmek öyle zor ki örgü mü örmedim temizlikte uğraşıyım dedim neler neler yaptım hatırlamayım diye dönüyo dolaşıyor aklıma geliyo nasıl birseyse belki dediğin gibi olucak dur bakalım salı günü falan bidaha test yaparım kan veririm inşallah o zaman çıkar
Onu bende okumuştum canım zevk konusunu falan doktor iğneyi yapıp 36 saat sonra ilişki deyince robot gibi gelde yapalım şu işi oluyo zaten 1 sene normal kendim denemedim o da olmadı annem falanda baya doğurgandır artık tüplerini bağlantı kadın ceket atsan hamile kalan cinslerdenGerçekten stres etkili ama. Ben mesela ciddi anlamda gamsızdım o dönemler. Hatta regl olunca sert alkollü kokteyller yapıyorduk oh oh bu ay da içeceğiz falan diye. Böylece regl bizde asla üzülünecek bir şey olmadı. Gelmezse bebek için seviniriz gelirse de bi büyük içeriz mantığındaydık. Ondan çok da bekletmedi beni belki de bebek işi.
Bir de nerede okudum bilmiyorum, kadının zevk alması bile süreci kolaylaştırıyormuş. Yani bebek için değil kendi zevkin için sevişmeye bak. Yapabiliyorsanız hatta iki günlük kaçamaklar yapın
uzay madenleri ekonomimize katkı saglayinca biz daha iyi olacağız.
Etin fiyatı çok iyi yauzay madenleri ekonomimize katkı saglayinca biz daha iyi olacağız.
turk parasina cevirince yarım kilo kiyma ayni para ediyoEtin fiyatı çok iyi yabir Bütün kuzu bacağı 8 para birimi Avrupa bizi kıskanıyor... Kıyma 3.5
Şubat indiriminde kilosu 50 küsura siirt fıstığı yakaladım bu ayzaten kuruyemişe 250 lira gömülüp geldim, derdin büyük
Ben kendimi bildim bileli böyle rakam görmedim.Etin fiyatı çok iyi yabir Bütün kuzu bacağı 8 para birimi Avrupa bizi kıskanıyor... Kıyma 3.5
bende onu 2 3 kere yakaladim bu ay esim antepten getirtti 60 liraya badem ici findik falan aldim bugunŞubat indiriminde kilosu 50 küsura siirt fıstığı yakaladım bu ayinternetten iyiye yakalanıyor
buralarda takılıyorum sen?Ne yapıyorsunuz hanımlar?
Çılgınlar gibi kutlamalar mı yapılıyor?
Yarın online dersler başlıyor erken kalkacağız çay içer yatarız biz. Bugün kahvaltıya ekmek almaya gidip migrostan bi demek lale almış gelmiş. Evlendikten sonra sevgililik bu kadarNe yapıyorsunuz hanımlar?
Çılgınlar gibi kutlamalar mı yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?