Geçinemeyenler kulübü

Yarın online dersler başlıyor erken kalkacağız çay içer yatarız biz. Bugün kahvaltıya ekmek almaya gidip migrostan bi demek lale almış gelmiş. Evlendikten sonra sevgililik bu kadar
bende 3 5 ay once eski tavalari atip yenilerini alirken sahan almayi unutmustum carredourdan online alisveris yapmis 1 paket yumusaticiyla sahan almis
bu arada carrefourda yumoslar 13.95 di

bende 3 5 ay once eski tavalari atip yenilerini alirken sahan almayi unutmustum carredourdan online alisveris yapmis 1 paket yumusaticiyla sahan almis
bu arada carrefourda yumoslar 13.95 di
Ben 10 yıllık ilişkide tencere tava ev aleti almamayı öğrettim
Şimdi hediye seçemeyeceğini bildiğinddm çiçeğe yöneldi uyanık

buralarda takılıyorum sen?
geriye kalanlar çoktan kırmızı geceliklerini giyip çarliston dansı yapmaya başlamıştır
Slsjsjskdj
Bebelerim yeni uyudu uyuyacak kıvamındalar.
Güya tatil günüm, sabahtan beri 30 sayfa anca okuyabildim, çocuklar uyursa devam edeceğim bakalım.
Yarın online dersler başlıyor erken kalkacağız çay içer yatarız biz. Bugün kahvaltıya ekmek almaya gidip migrostan bi demek lale almış gelmiş. Evlendikten sonra sevgililik bu kadar
Öğretmenlerin çilesi başladı tabii.
Ben de bir meteoroloji uzmanı kadar gökyüzünü izliyorum, kar yağdı yağacak ha bugün ha akşam diye, tık yok.

Bizim de her özel günde bir çiçek gelir, o durum artık o kadar sıradan oldu ki çiçek olmasa sürpriz olur.
Evde bir önceki özel gün çiçeği kuruyana kadar yenisine zaman geliyor, bıktım

Ben yine online devam edeceğim, eşiminki pansiyonlu okul cuma geliyor öğrenciler. Haftasonu kursu için yurt açılacak nöbet çilesi başladı

buralarda takılıyorum sen?
geriye kalanlar çoktan kırmızı geceliklerini giyip çarliston dansı yapmaya başlamıştır
Elime makas battı, şu an dikişli, boğazım acıyor, başım ağrıyor, her yanım dökülüyor, regl oldum. Babanne donu çektim şu an.

Kocam bana sevgililer günü hediyesi olarak toblerone almış Kızlarla bölüşüp yedik biz de:)

Yarın online dersleri başlıyor kızımın. Eşim ders programını düzenliyor, ben kitapları ayarlıyorum. Küçük hanım da arkadaşı ile facetime’dan miniş konuşturuyor

Çocuk olmak sonsuz olmalı
Böyle bir lüks yok yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…