- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.001
bende 3 5 ay once eski tavalari atip yenilerini alirken sahan almayi unutmustumYarın online dersler başlıyor erken kalkacağız çay içer yatarız biz. Bugün kahvaltıya ekmek almaya gidip migrostan bi demek lale almış gelmiş. Evlendikten sonra sevgililik bu kadar
Ben 10 yıllık ilişkide tencere tava ev aleti almamayı öğrettimbende 3 5 ay once eski tavalari atip yenilerini alirken sahan almayi unutmustumcarredourdan online alisveris yapmis 1 paket yumusaticiyla sahan almis
bu arada carrefourda yumoslar 13.95 di
Slsjsjskdjburalarda takılıyorum sen?
geriye kalanlar çoktan kırmızı geceliklerini giyip çarliston dansı yapmaya başlamıştır
Öğretmenlerin çilesi başladı tabii.Yarın online dersler başlıyor erken kalkacağız çay içer yatarız biz. Bugün kahvaltıya ekmek almaya gidip migrostan bi demek lale almış gelmiş. Evlendikten sonra sevgililik bu kadar
Ben yine online devam edeceğim, eşiminki pansiyonlu okul cuma geliyor öğrenciler. Haftasonu kursu için yurt açılacak nöbet çilesi başladıSlsjsjskdj
Bebelerim yeni uyudu uyuyacak kıvamındalar.
Güya tatil günüm, sabahtan beri 30 sayfa anca okuyabildim, çocuklar uyursa devam edeceğim bakalım.
Öğretmenlerin çilesi başladı tabii.
Ben de bir meteoroloji uzmanı kadar gökyüzünü izliyorum, kar yağdı yağacak ha bugün ha akşam diye, tık yok.
Bizim de her özel günde bir çiçek gelir, o durum artık o kadar sıradan oldu ki çiçek olmasa sürpriz olur.
Evde bir önceki özel gün çiçeği kuruyana kadar yenisine zaman geliyor, bıktım
Elime makas battı, şu an dikişli, boğazım acıyor, başım ağrıyor, her yanım dökülüyor, regl oldum. Babanne donu çektim şu an.buralarda takılıyorum sen?
geriye kalanlar çoktan kırmızı geceliklerini giyip çarliston dansı yapmaya başlamıştır
son aldigi limon agacindan sonra tava daha is gorur olduBen 10 yıllık ilişkide tencere tava ev aleti almamayı öğrettim
Şimdi hediye seçemeyeceğini bildiğinddm çiçeğe yöneldi uyanık
geçmiş olsun test yaptirsaydin ya biElime makas battı, şu an dikişli, boğazım acıyor, başım ağrıyor, her yanım dökülüyor, regl oldum. Babanne donu çektim şu an.
Çocuktan bana birşeyler geçti galiba, yarın gideceğim hastaneye. Korona değildir inşaallah.geçmiş olsun test yaptirsaydin ya bi
insallah.Çocuktan bana birşeyler geçti galiba, yarın gideceğim hastaneye. Korona değildir inşaallah.
Ben de gribimdir inş diyorum şu aninsallah.
bizimki de bugun hapsurdu durdu.
umarim kuştan dolayi alerjidir
babasindan grip kapmamis olmasini diliyorum.
hastamiydi cocugun
inşallahBen de gribimdir inş diyorum şu an
Ay geçmiş olsun.Elime makas battı, şu an dikişli, boğazım acıyor, başım ağrıyor, her yanım dökülüyor, regl oldum. Babanne donu çektim şu an.
Değildir değildir, içini ferah tut geçmiş olsun.insallah.
bizimki de bugun hapsurdu durdu.
umarim kuştan dolayi alerjidir
babasindan grip kapmamis olmasini diliyorum.
hastamiydi cocugun
Teşekkür ederim.Ay geçmiş olsun.
Yurtta kalıyor mu gece belletmen olarak?Ben yine online devam edeceğim, eşiminki pansiyonlu okul cuma geliyor öğrenciler. Haftasonu kursu için yurt açılacak nöbet çilesi başladı
Çocuk olmak sonsuz olmalıKocam bana sevgililer günü hediyesi olarak toblerone almışKızlarla bölüşüp yedik biz de:)
Yarın online dersleri başlıyor kızımın. Eşim ders programını düzenliyor, ben kitapları ayarlıyorum. Küçük hanım da arkadaşı ile facetime’dan miniş konuşturuyor
Ne yazık ki evet. İlçede erkek öğretmen az. Kalabilecekleri üst sınıra kadar kalıyorlar. Bu da ayda sekiz gece demekYurtta kalıyor mu gece belletmen olarak?
Çok geçmiş olsun, görünmez kaza dediklerinden olsa gerek, nasıl oldu?Elime makas battı, şu an dikişli, boğazım acıyor, başım ağrıyor, her yanım dökülüyor, regl oldum. Babanne donu çektim şu an.
3 yıl önce hamile iken yapıldı dedim, yapmadılar.Çok geçmiş olsun, görünmez kaza dediklerinden olsa gerek, nasıl oldu?
Her ihtimal için tetanoz aşısı yaptılar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?