- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.021
Çok acıdım şuan eşineNe yazık ki evet. İlçede erkek öğretmen az. Kalabilecekleri üst sınıra kadar kalıyorlar. Bu da ayda sekiz gece demek
Bir işe yaramış bari o zamanki aşı.3 yıl önce hamile iken yapıldı dedim, yapmadılar.
Antibiyotik verdi doktor.Bir işe yaramış bari o zamanki aşı.
En çok korktuğum şeylerden biridir dikiş, ağrı kesici alıyorsun değil mi?
Pandemi olmasa sorun değil genelde benim ertesi günü mesaim varsa annem babam gelir aile keyfi yaparız. Ama işte pandemide iç içe yatmaları kalkmaları tedirgin ediyorÇok acıdım şuan eşine
Belletmenler benden az çekmedi, şimdiki nesli düşünemiyorum.
İkinize de iyi olmuyor mu aslında, kafa dinleme açısından?
Varda evde ağrı kesici de iç valla, hem regl hem elin zonk zonk, bir yandan çocuğun hasta sanırım ondan bir şeyler kaptım diyorsun...Antibiyotik verdi doktor.
Ben okul işleri ile ilgilenen bir veli olmak hiçbir zaman istemedim. Ödev çocuk ile öğretmen arasında bir konu beni ilgilendirmiyor diyorum ama öğretmenlerimizi ikna edemiyorum.Çocuk olmak sonsuz olmalı
Böyle bir lüks yok yahu..
Aaa, ayrı odası vardır ama, yok mu?Pandemi olmasa sorun değil genelde benim ertesi günü mesaim varsa annem babam gelir aile keyfi yaparız. Ama işte pandemide iç içe yatmaları kalkmaları tedirgin ediyor
Ayrı oda var ama bi gece biri yatıyo ertesi gece başka öğretmen geliyor. Giysileri nevresimi değiştirse de ne derece temizdr. Bir de etütler var. Havasız ortam. Gerçi eşim de ilk hafta kimsede çıkmazsa rahat. Evci vermeyeceğiz zaten diyor amaAaa, ayrı odası vardır ama, yok mu?
Bir tek yoklamada görünür, sonra vınn.
Yani şuana kadar yapmamış olsa bile şu dönemde böyle olmalı, yoklama harici odadan çıkmasa iyi olur.
Severim yatılı okulları, öğrencileri de eşini unutmayacak:)
Allahım, gözüm korktu. Böyle şeyler mi var?Ben okul işleri ile ilgilenen bir veli olmak hiçbir zaman istemedim. Ödev çocuk ile öğretmen arasında bir konu beni ilgilendirmiyor diyorum ama öğretmenlerimizi ikna edemiyorum.
Ödevdeki eksik veya yanlışları kızıma söylemek yerine 6373839 tane ekran görüntüsü ve sesli mesaj ile bana göndermeyi tercih ediyorlar.Sınıf öğretmeninden düzenli fırça da yiyorum zati, kitaplarını da o yüzden düzenliyorum. Derste bulamazsa öğretmen arayıp beni fırçalıyor kitap nerede diye. Eğtim hayatım boyunca bu kadar fırça yemedim ben. Çarpmada takılıyor diyor bana ne yahuu bana neeee
Herkes iyi şu an ben kötüyüm.Varda evde ağrı kesici de iç valla, hem regl hem elin zonk zonk, bir yandan çocuğun hasta sanırım ondan bir şeyler kaptım diyorsun...
Hadi gelin üstüme korkmuyorum tadında bir gün olmuş, aç dinle bari yalnızlık senfonisini
O evci durumu pek önemli olmaz, çoktan kalan öğrenciler kaçma yollarını bulmuşlardır, anahtarlar kopyalanmıştır.Ayrı oda var ama bi gece biri yatıyo ertesi gece başka öğretmen geliyor. Giysileri nevresimi değiştirse de ne derece temizdr. Bir de etütler var. Havasız ortam. Gerçi eşim de ilk hafta kimsede çıkmazsa rahat. Evci vermeyeceğiz zaten diyor ama
Yap her türlü naz niyazını, fırsat bu fırsatHerkes iyi şu an ben kötüyüm.Herkes bana bakıyor.
Ben de düşünüyorum bunu ama benim de örgüne başlamam demek oğlanı anneme emanet etmem demek. Şimdi ben tek bakarım bizimkileri görmem idare ederim diyorum ama yine de görüşmeye başlayacağım bir kaç yerleO evci durumu pek önemli olmaz, çoktan kalan öğrenciler kaçma yollarını bulmuşlardır, anahtarlar kopyalanmıştır.
Yoklama arası bile çıkıyorlardır ama gerçi şimdi akşam yasakları olduğundan kaçsalar bile gidemezler bir yere.
Eşin örgün eğitime geçmişken, oğlanı da kreşe başlatmak iyi fikir olabilir.
Zaten bir taraftan risk varken izole olmanın mantığı kalmayacak.
Ben gün sayıyorum, mart ortası yallah çocuklar okula.
Gel gel veli olmak şahaneAllahım, gözüm korktu. Böyle şeyler mi var?
Ben gayet eti senin kemiği benim tadında bir veli olmayı planlıyorum, çocuk kendi sorumluluğunu kendi alacak, bana ne yahu unutmasın kitabını, iyi arasın.
Gerçi öğretmenler de senin aksi velilere alıştıkları için, sıradan geliyordur onlara bu durum ama değil.
Çocukla öğretmen arasına anne bile girmemeli, sağlıklı ve doğru olan bu değil mi?
hastayken çok kusuyo ya umarim hastalanmaz, ama bence kuştan dolayıDeğildir değildir, içini ferah tut geçmiş olsun.
velilerde öğretmenleri bu kadar darlıyormuş whatsaptan,whatsap cikti mertlik bozulduBen okul işleri ile ilgilenen bir veli olmak hiçbir zaman istemedim. Ödev çocuk ile öğretmen arasında bir konu beni ilgilendirmiyor diyorum ama öğretmenlerimizi ikna edemiyorum.
Ödevdeki eksik veya yanlışları kızıma söylemek yerine 6373839 tane ekran görüntüsü ve sesli mesaj ile bana göndermeyi tercih ediyorlar.Sınıf öğretmeninden düzenli fırça da yiyorum zati, kitaplarını da o yüzden düzenliyorum. Derste bulamazsa öğretmen arayıp beni fırçalıyor kitap nerede diye. Eğtim hayatım boyunca bu kadar fırça yemedim ben. Çarpmada takılıyor diyor bana ne yahuu bana neeee
Kocamla bu kadar mesajlaşmıyorum öyle söyleyeyim:))velilerde öğretmenleri bu kadar darlıyormuş whatsaptan,whatsap cikti mertlik bozuldu
benim kizimda polen ve tuylu hayvanlara alerjisi var bence benim gibi.chamallows çok geçmiş olsun. Kuştan olabilir. Benim kuş tüyüne alerjim var. Arasız hapşırıyorum aynı ortamda olunca.
Ondandır o zaman. Alerjiler anneden geçiyormuş, alerji için gittiğim doktor söylemişti.benim kizimda polen ve tuylu hayvanlara alerjisi var bence benim gibi.
yazin koydeyken 5 dk kedi sevse hapsurmaya baslardi hemen, bende oyleydim.
kuştan dolayi hapsurmuyorum ama kasiniyorum kiz hapsuruyo sanirim o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?