Geçinemeyenler kulübü

Ne yazık ki evet. İlçede erkek öğretmen az. Kalabilecekleri üst sınıra kadar kalıyorlar. Bu da ayda sekiz gece demek
Çok acıdım şuan eşine
Belletmenler benden az çekmedi, şimdiki nesli düşünemiyorum.
İkinize de iyi olmuyor mu aslında, kafa dinleme açısından?

Çok acıdım şuan eşine
Belletmenler benden az çekmedi, şimdiki nesli düşünemiyorum.
İkinize de iyi olmuyor mu aslında, kafa dinleme açısından?
Pandemi olmasa sorun değil genelde benim ertesi günü mesaim varsa annem babam gelir aile keyfi yaparız. Ama işte pandemide iç içe yatmaları kalkmaları tedirgin ediyor

Çocuk olmak sonsuz olmalı
Böyle bir lüks yok yahu..
Ben okul işleri ile ilgilenen bir veli olmak hiçbir zaman istemedim. Ödev çocuk ile öğretmen arasında bir konu beni ilgilendirmiyor diyorum ama öğretmenlerimizi ikna edemiyorum.

Ödevdeki eksik veya yanlışları kızıma söylemek yerine 6373839 tane ekran görüntüsü ve sesli mesaj ile bana göndermeyi tercih ediyorlar. Sınıf öğretmeninden düzenli fırça da yiyorum zati, kitaplarını da o yüzden düzenliyorum. Derste bulamazsa öğretmen arayıp beni fırçalıyor kitap nerede diye. Eğtim hayatım boyunca bu kadar fırça yemedim ben. Çarpmada takılıyor diyor bana ne yahuu bana neeee

Pandemi olmasa sorun değil genelde benim ertesi günü mesaim varsa annem babam gelir aile keyfi yaparız. Ama işte pandemide iç içe yatmaları kalkmaları tedirgin ediyor
Aaa, ayrı odası vardır ama, yok mu?
Bir tek yoklamada görünür, sonra vınn.
Yani şuana kadar yapmamış olsa bile şu dönemde böyle olmalı, yoklama harici odadan çıkmasa iyi olur.

Severim yatılı okulları, öğrencileri de eşini unutmayacak:)

Ayrı oda var ama bi gece biri yatıyo ertesi gece başka öğretmen geliyor. Giysileri nevresimi değiştirse de ne derece temizdr. Bir de etütler var. Havasız ortam. Gerçi eşim de ilk hafta kimsede çıkmazsa rahat. Evci vermeyeceğiz zaten diyor ama

Allahım, gözüm korktu. Böyle şeyler mi var?

Ben gayet eti senin kemiği benim tadında bir veli olmayı planlıyorum, çocuk kendi sorumluluğunu kendi alacak, bana ne yahu unutmasın kitabını, iyi arasın.
Gerçi öğretmenler de senin aksi velilere alıştıkları için, sıradan geliyordur onlara bu durum ama değil.
Çocukla öğretmen arasına anne bile girmemeli, sağlıklı ve doğru olan bu değil mi?

Herkes iyi şu an ben kötüyüm. Herkes bana bakıyor.

O evci durumu pek önemli olmaz, çoktan kalan öğrenciler kaçma yollarını bulmuşlardır, anahtarlar kopyalanmıştır.
Yoklama arası bile çıkıyorlardır ama gerçi şimdi akşam yasakları olduğundan kaçsalar bile gidemezler bir yere.

Eşin örgün eğitime geçmişken, oğlanı da kreşe başlatmak iyi fikir olabilir.
Zaten bir taraftan risk varken izole olmanın mantığı kalmayacak.
Ben gün sayıyorum, mart ortası yallah çocuklar okula.

Ben de düşünüyorum bunu ama benim de örgüne başlamam demek oğlanı anneme emanet etmem demek. Şimdi ben tek bakarım bizimkileri görmem idare ederim diyorum ama yine de görüşmeye başlayacağım bir kaç yerle

Gel gel veli olmak şahane
Ben tam olarak eti senin kemiği benim bir veliyim ama yeni eğitim sistemi beni böyle kabul etmiyor.

Bir de sınıf öğretmeni haricinde 9 tane daha öğretmeni var ve hepsi birşey istiyor veya söylüyor. Ayrıca veli katılımlı etkinlikler var ki tadından yenmiyor. Normal ödevlerin kontrolünü kitledikleri yetmezmiş gibi bir de beraber ödev yaptırıyorlar. Valla bezdum. Yarın okul açılıyor diye bildiğin gerginim.

velilerde öğretmenleri bu kadar darlıyormuş whatsaptan,whatsap cikti mertlik bozuldu

chamallows çok geçmiş olsun. Kuştan olabilir. Benim kuş tüyüne alerjim var. Arasız hapşırıyorum aynı ortamda olunca.
benim kizimda polen ve tuylu hayvanlara alerjisi var bence benim gibi.
yazin koydeyken 5 dk kedi sevse hapsurmaya baslardi hemen, bende oyleydim.
kuştan dolayi hapsurmuyorum ama kasiniyorum kiz hapsuruyo sanirim o yuzden

benim kizimda polen ve tuylu hayvanlara alerjisi var bence benim gibi.
yazin koydeyken 5 dk kedi sevse hapsurmaya baslardi hemen, bende oyleydim.
kuştan dolayi hapsurmuyorum ama kasiniyorum kiz hapsuruyo sanirim o yuzden
Ondandır o zaman. Alerjiler anneden geçiyormuş, alerji için gittiğim doktor söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…