Geçinemeyenler kulübü

ben de ben de.ödev yapmaktan yıldımm iyiceeeee.çoğu ödev anne çocuk işbirliğiyle yapılıyorrrr

elecda simdiki egitim donemi ile bizim zamanimizda ki egitim donemi arasinda sistem olarak uçurum var sanirim, çok zorlandın mi uyum saglamakta ?
bizi ne bekliyor ya

Hay Allah çok kötü olmuş. Doktoru ne diyor buna peki? Zamanla alışma olmuyor mu acaba?
dr una sormadim ama ben hamileyken de bir kuşum vardı cocuklara alerji yaptigini okuyup anneme yollamistim onu.
korka korka aldım ama korktugumda başıma geldi.
bile bile lades oldu yani.
bi kac gune sanirim hevesi gecer diye dusunuyorum sessiz sessiz geri gondermeyi dusunuyorum

kuzenlerim falanda öyle ya bıkmiş durumdalar.
veliler falan hic susmuyor diyor.
ogretmen bir etkinlik veriyormus ailenizle yapacaksiniz diye adim adim resim cekip atiyolar diyo hocam boylemi şoylemi
Bizim sınıf whatssapp grubunda öğretmen yok. Öğretmenimiz tek tek iletişim kurmayı tercih ediyor.

iyi bari gruptan sınıfın önünde azarlamiyormus kimseyi buda bıseydir
öğretmenlerle sorun yaşanmıyor ki.yüzde doksan öğretmen gayet uyumlu ama velilerrr var yaaa o velilerrrrr.herşeyi ben bilirim diyeni varrr egolusu varrr çocuğunu kundaklı bebek sananı varrr çocuğuyla asla ilgilenmeyip başarısız olunca da öğretmene suç atanı var .var da varrrrr

elecdanin ögretmeni için konuşmuştum.
bir mesajinda egitim hayatimda bu kadar azar yemedim tarzi bisey soylemistide.
kız okula baslarsa tuşlu telefonla gidip benim whatsapim yok demeyi düşünüyorum

bayanlar kızın kumbarasini açtim bugun, 600 lira var altından zarar ediyorum ben ne yapayim bu parayi gerci altinada yatirinca unutuyorum ama yaza bu paralari kullanmak isteyebilirim kisa vadede karlı bisey lazim bana

elecdanin ögretmeni için konuşmuştum.
bir mesajinda egitim hayatimda bu kadar azar yemedim tarzi bisey soylemistide.
kız okula baslarsa tuşlu telefonla gidip benim whatsapim yok demeyi düşünüyorum
onu yapan da oldu.telefonla arıyor bu seferde kurtuluş yokkk.kızımın sınıfında zor konularda netten düştüm diye kapatan uyanık çocuğun hemen ailesini arıyor dakikasında öğretmennn.internetinizde sorun mu var diyeee?

bayanlar kızın kumbarasini açtim bugun, 600 lira var altından zarar ediyorum ben ne yapayim bu parayi gerci altinada yatirinca unutuyorum ama yaza bu paralari kullanmak isteyebilirim kisa vadede karlı bisey lazim bana
gümüş al çok artacakmışşşş.benim banka gümüş satmadığı için alamadımmm.

ögretmen ne derse başımın üstune de velilerin dır dıriyla kavgasiyla gurultusuyle guç yarışıyla uğraşamam ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…