- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.041
kuzenlerim falanda öyle ya bıkmiş durumdalar.Kocamla bu kadar mesajlaşmıyorum öyle söyleyeyim:))
işin kotu tarafi kuşu geri gondersem olurmu bak alerji oluyosun dedim ağladi gonderme kus cok guzel ben cok seviyorum diyeOndandır o zaman. Alerjiler anneden geçiyormuş, alerji için gittiğim doktor söylemişti.
ben de ben de.ödev yapmaktan yıldımm iyiceeeee.çoğu ödev anne çocuk işbirliğiyle yapılıyorrrrGel gel veli olmak şahane
Ben tam olarak eti senin kemiği benim bir veliyim ama yeni eğitim sistemi beni böyle kabul etmiyor.
Bir de sınıf öğretmeni haricinde 9 tane daha öğretmeni var ve hepsi birşey istiyor veya söylüyor. Ayrıca veli katılımlı etkinlikler var ki tadından yenmiyor. Normal ödevlerin kontrolünü kitledikleri yetmezmiş gibi bir de beraber ödev yaptırıyorlar. Valla bezdum. Yarın okul açılıyor diye bildiğin gerginim.
elecda simdiki egitim donemi ile bizim zamanimizda ki egitim donemi arasinda sistem olarak uçurum var sanirim, çok zorlandın mi uyum saglamakta ?Gel gel veli olmak şahane
Ben tam olarak eti senin kemiği benim bir veliyim ama yeni eğitim sistemi beni böyle kabul etmiyor.
Bir de sınıf öğretmeni haricinde 9 tane daha öğretmeni var ve hepsi birşey istiyor veya söylüyor. Ayrıca veli katılımlı etkinlikler var ki tadından yenmiyor. Normal ödevlerin kontrolünü kitledikleri yetmezmiş gibi bir de beraber ödev yaptırıyorlar. Valla bezdum. Yarın okul açılıyor diye bildiğin gerginim.
Hay Allah çok kötü olmuş. Doktoru ne diyor buna peki? Zamanla alışma olmuyor mu acaba?işin kotu tarafi kuşu geri gondersem olurmu bak alerji oluyosun dedim ağladi gonderme kus cok guzel ben cok seviyorum diye
veli kavgaları hele tadından yenmiyor biz de senelerdirrrr.sınıf annesi saçmalığı konusuna hiççç girmiyorummmmmKocamla bu kadar mesajlaşmıyorum öyle söyleyeyim:))
dr una sormadim ama ben hamileyken de bir kuşum vardı cocuklara alerji yaptigini okuyup anneme yollamistim onu.Hay Allah çok kötü olmuş. Doktoru ne diyor buna peki? Zamanla alışma olmuyor mu acaba?
Bizim sınıf whatssapp grubunda öğretmen yok. Öğretmenimiz tek tek iletişim kurmayı tercih ediyor.kuzenlerim falanda öyle ya bıkmiş durumdalar.
veliler falan hic susmuyor diyor.
ogretmen bir etkinlik veriyormus ailenizle yapacaksiniz diye adim adim resim cekip atiyolar diyo hocam boylemi şoylemi
iyi bari gruptan sınıfın önünde azarlamiyormus kimseyi buda bıseydirBizim sınıf whatssapp grubunda öğretmen yok. Öğretmenimiz tek tek iletişim kurmayı tercih ediyor.
öğretmenlerle sorun yaşanmıyor ki.yüzde doksan öğretmen gayet uyumlu ama velilerrr var yaaa o velilerrrrr.herşeyi ben bilirim diyeni varrr egolusu varrr çocuğunu kundaklı bebek sananı varrr çocuğuyla asla ilgilenmeyip başarısız olunca da öğretmene suç atanı var .var da varrrrriyi bari gruptan sınıfın önünde azarlamiyormus kimseyi buda bıseydir
elecdanin ögretmeni için konuşmuştum.öğretmenlerle sorun yaşanmıyor ki.yüzde doksan öğretmen gayet uyumlu ama velilerrr var yaaa o velilerrrrr.herşeyi ben bilirim diyeni varrr egolusu varrr çocuğunu kundaklı bebek sananı varrr çocuğuyla asla ilgilenmeyip başarısız olunca da öğretmene suç atanı var .var da varrrrr
onu yapan da oldu.telefonla arıyor bu seferde kurtuluş yokkk.kızımın sınıfında zor konularda netten düştüm diye kapatan uyanık çocuğun hemen ailesini arıyor dakikasında öğretmennn.internetinizde sorun mu var diyeee?elecdanin ögretmeni için konuşmuştum.
bir mesajinda egitim hayatimda bu kadar azar yemedim tarzi bisey soylemistide.
kız okula baslarsa tuşlu telefonla gidip benim whatsapim yok demeyi düşünüyorum
gümüş al çok artacakmışşşş.benim banka gümüş satmadığı için alamadımmm.bayanlar kızın kumbarasini açtim bugun, 600 lira var altından zarar ediyorum ben ne yapayim bu parayigerci altinada yatirinca unutuyorum ama yaza bu paralari kullanmak isteyebilirim kisa vadede karlı bisey lazim bana
ögretmen ne derse başımın üstune de velilerin dır dıriyla kavgasiyla gurultusuyle guç yarışıyla uğraşamam ben yaonu yapan da oldu.telefonla arıyor bu seferde kurtuluş yokkk.kızımın sınıfında zor konularda netten düştüm diye kapatan uyanık çocuğun hemen ailesini arıyor dakikasında öğretmennn.internetinizde sorun mu var diyeee?
iş bankasi satiyomu kigümüş al çok artacakmışşşş.benim banka gümüş satmadığı için alamadımmm.
senin semtte dişli veliler vardır valla.amannnn polemiğe girmeee dövmeye bile kalkarlar.ögretmen ne derse başımın üstune de velilerin dır dıriyla kavgasiyla gurultusuyle guç yarışıyla uğraşamam ben ya
ben de iş bankası kullanıyorum yok iş cepte gümüş olsa hemen alacaktımmm.altın daha da düşebilir deniyorrriş bankasi satiyomu ki
artmazsa ayvayi yerim bak eminmisin
32 dişini birden dokerim ben onların da koloni halinde yaşıyolar o kötüsenin semtte dişli veliler vardır valla.amannnn polemiğe girmeee dövmeye bile kalkarlar.
satan banka hangisi ki acaba online bi hesap acayim yarin paralari tumletip hesaba atar online dan ceviririmben de iş bankası kullanıyorum yok iş cepte gümüş olsa hemen alacaktımmm.altın daha da düşebilir deniyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?