- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.061
pandemiden önce sınıf annesiyle okulda ağız dalaşına girdim beni itekledi ben de onu.bir öğretmen ayırdı bizi.resmen karakolluk mahkemelik olacaktıkk az kalsınnn32 dişini birden dokerim ben onların da koloni halinde yaşıyolar o kötü
yatırımdan hiç anlamıyorum konusuna gell.ordakiler biliyorrrrsatan banka hangisi ki acaba online bi hesap acayim yarin paralari tumletip hesaba atar online dan ceviririm
şiddetin her türlüsüne karşiyim ama bana karşı bir atak yapilmadiğı sürecepandemiden önce sınıf annesiyle okulda ağız dalaşına girdim beni itekledi ben de onu.bir öğretmen ayırdı bizi.resmen karakolluk mahkemelik olacaktıkk az kalsınnn
okulda kameralar var keşke vursaydıııı .o zaman hemennnn davamı açardımm miss gibii.4 yıldır aynı kadından bıktımmmmm.evlerden ırak bir kişilikkkkk anlatılmaz yaşanır derimmmşiddetin her türlüsüne karşiyim ama bana karşı bir atak yapilmadiğı sürecesen yine elit kisiligin o kadarina musade etmişte itmişsin ben meydan muharebesi çıkarırım
bu sinif annesi ne işe yariyo ?okulda kameralar var keşke vursaydıııı .o zaman hemennnn davamı açardımm miss gibii.4 yıldır aynı kadından bıktımmmmm.evlerden ırak bir kişilikkkkk anlatılmaz yaşanır derimmm
Dosya uzlaşmaya düşer, para isterdin.okulda kameralar var keşke vursaydıııı .o zaman hemennnn davamı açardımm miss gibii.4 yıldır aynı kadından bıktımmmmm.evlerden ırak bir kişilikkkkk anlatılmaz yaşanır derimmm
gümüşe altina yatirirdiDosya uzlaşmaya düşer, para isterdin.
Benim kedilere alerjim olmasına rağmen bir dönem inatla kedi besledim. Bir süre alerji belirtileri sürdü, sonra bitti. 3 yıl yaşadık beraber. Sonra kardeşimle kalmaya başladı kedi. Bir ay sonra kardeşimin eve gidince acayip bir alerji atağı geçirdim. Doktora sordum, alerjen ile uzun süre aynı ortamda kalınırsa alerji baskılanıyormuş. Uzaklaşıp tekrar bir araya gelince de daha ağır tepki veriyormuş vücutişin kotu tarafi kuşu geri gondersem olurmu bak alerji oluyosun dedim ağladi gonderme kus cok guzel ben cok seviyorum diye
ben de bir dayı var 40 seneden fazladır avukat.adamınn dişini söker vallaaaaaaDosya uzlaşmaya düşer, para isterdin.
Elmasa yatırabilir.gümüşe altina yatirirdi
kadından kurtuluyorumm son 3 ay kaldıı.ya sabırrr çekiyorummmmm.okulu toptann terkediyorummmmmm çok şükürrrrElmasa yatırabilir.
napsam ki ben ozaman yaBenim kedilere alerjim olmasına rağmen bir dönem inatla kedi besledim. Bir süre alerji belirtileri sürdü, sonra bitti. 3 yıl yaşadık beraber. Sonra kardeşimle kalmaya başladı kedi. Bir ay sonra kardeşimin eve gidince acayip bir alerji atağı geçirdim. Doktora sordum, alerjen ile uzun süre aynı ortamda kalınırsa alerji baskılanıyormuş. Uzaklaşıp tekrar bir araya gelince de daha ağır tepki veriyormuş vücut
elmasi yatirimlik almiyo.Elmasa yatırabilir.
elmastan yatırım olmazzz.baksana geçen haberlerde vardı.avukat kadının aldığı yakutlu pırlanta setin yakutları sahte çıkmışşşşelmasi yatirimlik almiyo.
Özelden azarlıyor sağ olsun:))iyi bari gruptan sınıfın önünde azarlamiyormus kimseyi buda bıseydir
Ben istemiyorum beraber ödev falan yapmak yahu. Ömrümün önemli bir kısmında ödev yaptım zaten, 40’ıma geldim daha mı ödev yapacağım ayyben de ben de.ödev yapmaktan yıldımm iyiceeeee.çoğu ödev anne çocuk işbirliğiyle yapılıyorrrr
gelecek hafta nesibe aydının sınavına girecek kızım.orda okursa daha çokkk azarlanırızzzzz.disiplini fazla bir okulll eğitimdeÖzelden azarlıyor sağ olsun:))
ilkokul 1 2 3 4 kızla birlikte okudum desem doğru olur.hele o projeler saatlerimi alıyor.çocukların proje yarışı değil velilerin proje yarışı oluyorrr resmennnnBen istemiyorum beraber ödev falan yapmak yahu. Ömrümün önemli bir kısmında ödev yaptım zaten, 40’ıma geldim daha mı ödev yapacağım ayy
Ben hala uyum sağlayamadımelecda simdiki egitim donemi ile bizim zamanimizda ki egitim donemi arasinda sistem olarak uçurum var sanirim, çok zorlandın mi uyum saglamakta ?
bizi ne bekliyor ya
benim annem öğretmendi bir kere ödevime yardım etmedi sınava çalıştırmadı.ama yeni öğretim sisteminde devamlı uyarı alıyoruz çocuklarınıza destek olun diyeee.Ben hala uyum sağlayamadım
Benim annem bir kere bile ödevim veya sınavım var mı bilmedi. Ne rahat annelikmiş valla. Şimdi herşeye dahil ediliyor veli ve ben bundan inanılmaz rahatsızım.
Bir de bizim okul tablet ile eğitim veriyor. Bir sürü uygulaması var okulun, elli tane kullanıcı adı şifre var. O uygulamaları anlayıp, çocuğun yapmasını sağlamaya çalışmak da ayrı bir mesele.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?