- 3 Haziran 2009
- 7.602
- 29.856
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.081
Bizim sınıfta sınıf annesi diye bir şey yok. Hiç olmadı yani nasıl bir şey bilmiyorum. Veli kavgası da hiç olmadı. Whatssapp grubu var veliler arası. Son derece resmi yazışmalar yapılıyor, kavga edecek kadar samimi olamadık henüz:))veli kavgaları hele tadından yenmiyor biz de senelerdirrrr.sınıf annesi saçmalığı konusuna hiççç girmiyorummmmm
ya ben bu tablet meselesini hala anlamadim.Ben hala uyum sağlayamadım
Benim annem bir kere bile ödevim veya sınavım var mı bilmedi. Ne rahat annelikmiş valla. Şimdi herşeye dahil ediliyor veli ve ben bundan inanılmaz rahatsızım.
Bir de bizim okul tablet ile eğitim veriyor. Bir sürü uygulaması var okulun, elli tane kullanıcı adı şifre var. O uygulamaları anlayıp, çocuğun yapmasını sağlamaya çalışmak da ayrı bir mesele.
Ben öğretmenlerden şikayetçiyim. Fazla ilgililer. Buradan sesleniyorum kendilerine . Beni bir salın yahuuöğretmenlerle sorun yaşanmıyor ki.yüzde doksan öğretmen gayet uyumlu ama velilerrr var yaaa o velilerrrrr.herşeyi ben bilirim diyeni varrr egolusu varrr çocuğunu kundaklı bebek sananı varrr çocuğuyla asla ilgilenmeyip başarısız olunca da öğretmene suç atanı var .var da varrrrr
özel okulsa fazla ilgili olmaları normalll.hem öğrenci hem de potansiyel müşterisiniz çünküüü.Ben öğretmenlerden şikayetçiyim. Fazla ilgililer. Buradan sesleniyorum kendilerine . Beni bir salın yahuu
Biz online eğitm sürecinde evde olmadığımız için kıza telefon verdik. En son kızıma whatssapp kurup, öğretmenine gönderdim. Ela’nın numarası bu, istediğiniz gibi fırçalayabilirsiniz, ben aradan çıkıyorum yazdımelecdanin ögretmeni için konuşmuştum.
bir mesajinda egitim hayatimda bu kadar azar yemedim tarzi bisey soylemistide.
kız okula baslarsa tuşlu telefonla gidip benim whatsapim yok demeyi düşünüyorum
umarım kızıminda öyle bir ögretmeni olur yaBen öğretmenlerden şikayetçiyim. Fazla ilgililer. Buradan sesleniyorum kendilerine . Beni bir salın yahuu
yazık yaBiz online eğitm sürecinde evde olmadığımız için kıza telefon verdik. En son kızıma whatssapp kurup, öğretmenine gönderdim. Ela’nın numarası bu, istediğiniz gibi fırçalayabilirsiniz, ben aradan çıkıyorum yazdım
Ama nooldu şimdi hem kıza hem bana mesaj atıyor
Özel okulda en rahat edeceğin konu muhtemelen veli profili olacaktır. Eğitimli kesimin de farklı sıkıntıları olmakla beraber, veliler benze ekonomik ve kültürel seviyelerde. Dolayısıyla çatışma pek olmuyorkadından kurtuluyorumm son 3 ay kaldıı.ya sabırrr çekiyorummmmm.okulu toptann terkediyorummmmmm çok şükürrrr
Orası veliyi de çocuğu da gerçekten iyi darlıyor. Ben sokağından geçmem valla, seninki iyi cesaret:)gelecek hafta nesibe aydının sınavına girecek kızım.orda okursa daha çokkk azarlanırızzzzz.disiplini fazla bir okulll eğitimde
o sebepten gideceğim zaten yüzde ellii.eğitimli insanla sorun yaşama şansım azalıyorrr çünkü.arabasına çarptım önünü parçaladımmm bir öğretmeninnn.tek söz etmedi olacağı varmış canınız sağolsun dediii.ama bizim okuldaki bazı veliler yeminle yolardı beniiiii o andaaaaaÖzel okulda en rahat edeceğin konu muhtemelen veli profili olacaktır. Eğitimli kesimin de farklı sıkıntıları olmakla beraber, veliler benze ekonomik ve kültürel seviyelerde. Dolayısıyla çatışma pek olmuyor
Benimki de öğretmendi. İyidir nasıl olsa diye veli toplantılarına bile gelmiyordu kadın:)benim annem öğretmendi bir kere ödevime yardım etmedi sınava çalıştırmadı.ama yeni öğretim sisteminde devamlı uyarı alıyoruz çocuklarınıza destek olun diyeee.
aileden çok mezun olan oldu ordan.hep iyi okulları kazandılarrrr.zengin değilim ki sadece vizyon edinsin diye koleje vereyimm.iiyi eğitim alması şart.maalesef ülkemizde başarı demek sınav odaklı eğitim demek.tüm hayatın çözebildiğin test sayısına bağlıııOrası veliyi de çocuğu da gerçekten iyi darlıyor. Ben sokağından geçmem valla, seninki iyi cesaret:)
Onu ben de anlamadım valla. Bizim okul ayrıca bir tablet aldırdı bize 1. sınıfta. Pazartesi sabah okula götürüyorduk, cuma akşam alıyorduk.ya ben bu tablet meselesini hala anlamadim.
hem cocuklari ekrandan uzak tutun diyorlar, boyun fitigi bilmem ne icin zararli zaten hala okullarda neden illa tablet anlamadim.
oo biz de sınıf annesi var.sadece o okula ve sınıfa istediği zaman girebiliyor.her gün okulda başka işi yokmuş gibi.whatsaba yazdığınıza bile karışıyor.bir etkinliğe hangi velilerin katılacağını kendi belirlemek istiyor.tüm veliler biat etsin istiyor.devamlııı allahhh sendenn razıı olsunn lafını duyuyorummm yıllardır.sankii çocuğumm dini bir okulda gibii.bunları yapan kadın da ilkokul mezunuuu .ama psikoloji uzmanı eğitim uzmanııı rehberlik uzmanııı sanıyor kendiniiiiBizim sınıfta sınıf annesi diye bir şey yok. Hiç olmadı yani nasıl bir şey bilmiyorum. Veli kavgası da hiç olmadı. Whatssapp grubu var veliler arası. Son derece resmi yazışmalar yapılıyor, kavga edecek kadar samimi olamadık henüz:))
Aynen ama ben çok rahatsızım bu durumdan yahu. Ben de ters tepiyor. O kadar parayı, bu kadar darlanmak için mi veriyorum diye düşünüyorum.özel okulsa fazla ilgili olmaları normalll.hem öğrenci hem de potansiyel müşterisiniz çünküüü.
ya illaki gerekli oldugu iyi oldugu yerler vardir ama, çok fazla kullanmalarida iyi degil sanki bilemedim.Onu ben de anlamadım valla. Bizim okul ayrıca bir tablet aldırdı bize 1. sınıfta. Pazartesi sabah okula götürüyorduk, cuma akşam alıyorduk.
Mesela ingilizce kitap uygulaması var. Kitabı çocuk dinliyor, ardından okuyup sesini kaydediyor ve öğretmene uygulama üstünden gönderiyor. Öğretmen de telafuz hataları ile ilgili geri bildirim yapıyor. Dil eğitimi için güzel bir uygulama bu aslında. Robotik kodlama dersi de tamamen uygulamalar üzerinden gidiyor. Ödevi yapabilmek için önce biz çalışıyoruz zira hiç robotik eğitimi almadık.
O nasıl bir saçmalık yahu. Böyle bir şeye niye ihtiyaç var ki anlamadımoo biz de sınıf annesi var.sadece o okula ve sınıfa istediği zaman girebiliyor.her gün okulda başka işi yokmuş gibi.whatsaba yazdığınıza bile karışıyor.bir etkinliğe hangi velilerin katılacağını kendi belirlemek istiyor.tüm veliler biat etsin istiyor.devamlııı allahhh sendenn razıı olsunn lafını duyuyorummm yıllardır.sankii çocuğumm dini bir okulda gibii.bunları yapan kadın da ilkokul mezunuuu .ama psikoloji uzmanı eğitim uzmanııı rehberlik uzmanııı sanıyor kendiniiii
olsunnn .ben vereceğim seneye özel okulaa.devlet okuluna bağış gerektiği için bu tür sınıf annesi ya da okul aile birliği üyelerinin her saçmalığına göz yumuyor okul yönetimi.kendileri de biliyor normal olmadıklarını o velilerinAynen ama ben çok rahatsızım bu durumdan yahu. Ben de ters tepiyor. O kadar parayı, bu kadar darlanmak için mi veriyorum diye düşünüyorum.
oo biz de sınıf annesi var.sadece o okula ve sınıfa istediği zaman girebiliyor.her gün okulda başka işi yokmuş gibi.whatsaba yazdığınıza bile karışıyor.bir etkinliğe hangi velilerin katılacağını kendi belirlemek istiyor.tüm veliler biat etsin istiyor.devamlııı allahhh sendenn razıı olsunn lafını duyuyorummm yıllardır.sankii çocuğumm dini bir okulda gibii.bunları yapan kadın da ilkokul mezunuuu .ama psikoloji uzmanı eğitim uzmanııı rehberlik uzmanııı sanıyor kendiniiii
Bu teknoloji işini nasıl yöneteceğiz bu çocuklar ile bilmiyorum gerçekten. Çok acayip bir dünyaya doğdular.ya illaki gerekli oldugu iyi oldugu yerler vardir ama, çok fazla kullanmalarida iyi degil sanki bilemedim.
robotik kodlama çok faydaliymiş onu okumustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?