Geçinemeyenler kulübü

veli kavgaları hele tadından yenmiyor biz de senelerdirrrr.sınıf annesi saçmalığı konusuna hiççç girmiyorummmmm
Bizim sınıfta sınıf annesi diye bir şey yok. Hiç olmadı yani nasıl bir şey bilmiyorum. Veli kavgası da hiç olmadı. Whatssapp grubu var veliler arası. Son derece resmi yazışmalar yapılıyor, kavga edecek kadar samimi olamadık henüz:))

ya ben bu tablet meselesini hala anlamadim.
hem cocuklari ekrandan uzak tutun diyorlar, boyun fitigi bilmem ne icin zararli zaten hala okullarda neden illa tablet anlamadim.

Ben öğretmenlerden şikayetçiyim. Fazla ilgililer. Buradan sesleniyorum kendilerine . Beni bir salın yahuu

elecdanin ögretmeni için konuşmuştum.
bir mesajinda egitim hayatimda bu kadar azar yemedim tarzi bisey soylemistide.
kız okula baslarsa tuşlu telefonla gidip benim whatsapim yok demeyi düşünüyorum
Biz online eğitm sürecinde evde olmadığımız için kıza telefon verdik. En son kızıma whatssapp kurup, öğretmenine gönderdim. Ela’nın numarası bu, istediğiniz gibi fırçalayabilirsiniz, ben aradan çıkıyorum yazdım
Ama nooldu şimdi hem kıza hem bana mesaj atıyor

yazık ya

kadından kurtuluyorumm son 3 ay kaldıı.ya sabırrr çekiyorummmmm.okulu toptann terkediyorummmmmm çok şükürrrr
Özel okulda en rahat edeceğin konu muhtemelen veli profili olacaktır. Eğitimli kesimin de farklı sıkıntıları olmakla beraber, veliler benze ekonomik ve kültürel seviyelerde. Dolayısıyla çatışma pek olmuyor

o sebepten gideceğim zaten yüzde ellii.eğitimli insanla sorun yaşama şansım azalıyorrr çünkü.arabasına çarptım önünü parçaladımmm bir öğretmeninnn.tek söz etmedi olacağı varmış canınız sağolsun dediii.ama bizim okuldaki bazı veliler yeminle yolardı beniiiii o andaaaaa

benim annem öğretmendi bir kere ödevime yardım etmedi sınava çalıştırmadı.ama yeni öğretim sisteminde devamlı uyarı alıyoruz çocuklarınıza destek olun diyeee.
Benimki de öğretmendi. İyidir nasıl olsa diye veli toplantılarına bile gelmiyordu kadın:)
Öğretmenimizle temel tartışma konumuz bu destek meselesi zaten. Öğretmen sorumluluk duygusu oluşana kadar bizim desteklememiz gerektiğini söylüyor. Ben de sorumluluk aldığı taktirde sorumluluk duygusunun gelişeceğini söylüyorum. Ama patron o olduğu için mecburen onun dediğini yapıyorum.

Orası veliyi de çocuğu da gerçekten iyi darlıyor. Ben sokağından geçmem valla, seninki iyi cesaret:)
aileden çok mezun olan oldu ordan.hep iyi okulları kazandılarrrr.zengin değilim ki sadece vizyon edinsin diye koleje vereyimm.iiyi eğitim alması şart.maalesef ülkemizde başarı demek sınav odaklı eğitim demek.tüm hayatın çözebildiğin test sayısına bağlııı

ya ben bu tablet meselesini hala anlamadim.
hem cocuklari ekrandan uzak tutun diyorlar, boyun fitigi bilmem ne icin zararli zaten hala okullarda neden illa tablet anlamadim.
Onu ben de anlamadım valla. Bizim okul ayrıca bir tablet aldırdı bize 1. sınıfta. Pazartesi sabah okula götürüyorduk, cuma akşam alıyorduk.

Mesela ingilizce kitap uygulaması var. Kitabı çocuk dinliyor, ardından okuyup sesini kaydediyor ve öğretmene uygulama üstünden gönderiyor. Öğretmen de telafuz hataları ile ilgili geri bildirim yapıyor. Dil eğitimi için güzel bir uygulama bu aslında. Robotik kodlama dersi de tamamen uygulamalar üzerinden gidiyor. Ödevi yapabilmek için önce biz çalışıyoruz zira hiç robotik eğitimi almadık.

oo biz de sınıf annesi var.sadece o okula ve sınıfa istediği zaman girebiliyor.her gün okulda başka işi yokmuş gibi.whatsaba yazdığınıza bile karışıyor.bir etkinliğe hangi velilerin katılacağını kendi belirlemek istiyor.tüm veliler biat etsin istiyor.devamlııı allahhh sendenn razıı olsunn lafını duyuyorummm yıllardır.sankii çocuğumm dini bir okulda gibii.bunları yapan kadın da ilkokul mezunuuu .ama psikoloji uzmanı eğitim uzmanııı rehberlik uzmanııı sanıyor kendiniiii

ya illaki gerekli oldugu iyi oldugu yerler vardir ama, çok fazla kullanmalarida iyi degil sanki bilemedim.
robotik kodlama çok faydaliymiş onu okumustum

O nasıl bir saçmalık yahu. Böyle bir şeye niye ihtiyaç var ki anlamadım

Aynen ama ben çok rahatsızım bu durumdan yahu. Ben de ters tepiyor. O kadar parayı, bu kadar darlanmak için mi veriyorum diye düşünüyorum.
olsunnn .ben vereceğim seneye özel okulaa.devlet okuluna bağış gerektiği için bu tür sınıf annesi ya da okul aile birliği üyelerinin her saçmalığına göz yumuyor okul yönetimi.kendileri de biliyor normal olmadıklarını o velilerin

ya illaki gerekli oldugu iyi oldugu yerler vardir ama, çok fazla kullanmalarida iyi degil sanki bilemedim.
robotik kodlama çok faydaliymiş onu okumustum
Bu teknoloji işini nasıl yöneteceğiz bu çocuklar ile bilmiyorum gerçekten. Çok acayip bir dünyaya doğdular.

Benim kız ana sınıfından beri robotik kodlama görüyor ama kafa hala bozuk bilemedim şimdi faydasını:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…