- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.101
onu bir anlasam ahh.annemin hiç sınıf annesi olmadı.ben evlenmeden önce devlet ortaokulunda 4 yıl ingilizce öğretmenliği yaptım.çayımızı yapan çalışan veli dışında hiç veli görmedim sayılır.ama yeni nesil velilerrrr bir tuhafffff.3. sınıfa giden çocuğu için whatsaba yazıyorO nasıl bir saçmalık yahu. Böyle bir şeye niye ihtiyaç var ki anlamadım
ya biz küçükken gazetelerden falan bulmaca çozerdik ya, iste iki resim arasinda ki farklari bul, yada labirent oyunlari falan.Bu teknoloji işini nasıl yöneteceğiz bu çocuklar ile bilmiyorum gerçekten. Çok acayip bir dünyaya doğdular.
Benim kız ana sınıfından beri robotik kodlama görüyor ama kafa hala bozuk bilemedim şimdi faydasını:)
kulaklarini falanda temizlesinler olmadi.onu bir anlasam ahh.annemin hiç sınıf annesi olmadı.ben evlenmeden önce devlet ortaokulunda 4 yıl ingilizce öğretmenliği yaptım.çayımızı yapan çalışan veli dışında hiç veli görmedim sayılır.ama yeni nesil velilerrrr bir tuhafffff.3. sınıfa giden çocuğu için whatsaba yazıyorkulda olan varsa çocuğumun sırtına bez koyabilir mii terlemiştir şimdiiii tenefüsteee.bez de çantasındaaaaa
Özel okulun bir sürü faydası var. Güvenlik, temizlik, düzgün yemek, aktif ve faydalı rehberlik desteği, konuşulabilir okul yönetimi, benzer veli ve çocuk profili gibi.olsunnn .ben vereceğim seneye özel okulaa.devlet okuluna bağış gerektiği için bu tür sınıf annesi ya da okul aile birliği üyelerinin her saçmalığına göz yumuyor okul yönetimi.kendileri de biliyor normal olmadıklarını o velilerin
osman abalının setini all.bana teşekkür edeceksinnnn.ya biz küçükken gazetelerden falan bulmaca çozerdik ya, iste iki resim arasinda ki farklari bul, yada labirent oyunlari falan.
şimdi o oyunlari ben hep kiza aldigim etkinlik kitaplarinda göruyorum.
meger bilmeden bizde gelisimimizi destekliyomusuz
ben soyle 3 5 ay daha gecsin robotik kodlama oyuncaklari alacagim
Ne dilediğine dikkat et bence:)umarım kızıminda öyle bir ögretmeni olur ya
benim egitim hayatim bu yuzden bitti.
okul hayati icin tek dilegim adil ve ilgili bir ögretmen
var ceycey 2 yasindan beri aliyorum setlerini ama gecen bir setini gordum dgs plus diye ahsap bloklar var kutuda birde kitap, kitaptaki sekilleri ahsap bloklarla yaptiriyo falan hoşuma gitti ama kizin hoşuna gitmediosman abalının setini all.bana teşekkür edeceksinnnn.
yok vallahi yeterki ilgilensin, yeterki ögretmek için için olsun herşey ben raziyim.Ne dilediğine dikkat et bence:)
haklısınn.ben öğretmenlerden çok çok memnun kaldım.3 ü de şansıma çok kaliteli vizyon sahibi işini seven ülkeler gezmişşş ekonomik sorunları ve ailevi sorunları olmadığı için de mutlu ve mutluluk veren kadınlardı.öğretmenin özel hayatı bile öğrenciyi etkiliyor ilkokuldaÖzel okulun bir sürü faydası var. Güvenlik, temizlik, düzgün yemek, aktif ve faydalı rehberlik desteği, konuşulabilir okul yönetimi, benzer veli ve çocuk profili gibi.
Ben akademik beklenti için değil de yukarıda yazdıklarım için verdim kızımı özele. Bir de benim ilkokul öğretmenim çok saçma sapan bir adamdı. Özel okullarda o tarz öğretmenin barınması mümkün değil. Otomatik olarak çocuğumu da korumuş oldum, öğretmenin verebileceği psikolojik zarardan.
evet ben deki o işte. bolokları var.kitapları da yaşa göre alıyorsun.aynı bloklar 10 sene kullanılıyor.var ceycey 2 yasindan beri aliyorum setlerini ama gecen bir setini gordum dgs plus diye ahsap bloklar var kutuda birde kitap, kitaptaki sekilleri ahsap bloklarla yaptiriyo falan hoşuma gitti ama kizin hoşuna gitmedi
Tam öyle değil bence ceyceyaileden çok mezun olan oldu ordan.hep iyi okulları kazandılarrrr.zengin değilim ki sadece vizyon edinsin diye koleje vereyimm.iiyi eğitim alması şart.maalesef ülkemizde başarı demek sınav odaklı eğitim demek.tüm hayatın çözebildiğin test sayısına bağlııı
bendeki normal kitaplariydi normal kitaplarindan aldigi bilgilerden bile çok memnunum.evet ben deki o işte. bolokları var.kitapları da yaşa göre alıyorsun.aynı bloklar 10 sene kullanılıyor.
fakiriz okumamız lazımmmmm.kıza diyorumm arada bak okumazsan 18 yaşına gelince a101 e veririm seni diyeee.eskiden yemeğini yemezsen havhavlara veririm derlerdii o hesapyok vallahi yeterki ilgilensin, yeterki ögretmek için için olsun herşey ben raziyim.
İnşallah gönlüne göre olur.yok vallahi yeterki ilgilensin, yeterki ögretmek için için olsun herşey ben raziyim.
aa eşimde kimyacı :)Tam öyle değil bence ceycey
Aldığın eğitimden ziyade üzerine kendin ne koyduğum daha önemli. Ben kimya okudum üniversitede. İlk işim arge laboratuvarındaydı. Ben böyle ömrümü geçiremem diyerek kendim gidip kalite eğitimleri aldım. O eğtimler sayesinde kaşite danışmanlık firmasına geçtim, oradan da havacılık sektörüne. Ortalamanın çok üstünde kazanıyorum. Kimyada kalsam 1/4’ünü anca kazanırdım.
Eşim öys de ilk 1000’de olan bir adam. Devlette uzman olarak çalışıyor. Karşısındaki adam doğuda bir üniversitenin ikinci öğretiminden mezun, aynı maaşı alıyorlar.
Etkilemez olur mu, ilkokulda öğretmenin çocuğa verdiği zarar bütün eğitim hayatını etkiliyorhaklısınn.ben öğretmenlerden çok çok memnun kaldım.3 ü de şansıma çok kaliteli vizyon sahibi işini seven ülkeler gezmişşş ekonomik sorunları ve ailevi sorunları olmadığı için de mutlu ve mutluluk veren kadınlardı.öğretmenin özel hayatı bile öğrenciyi etkiliyor ilkokulda
orası öyle ama o konu bambaşkaaaa.buralarda konuşulacak konu değil maaleseffff.nice yetenekli gencimiz hep yurtdışına taşındı.geçenelrde haberlerde lösemiye çare bulmaya uğraşan ve yüzde elli başar sağlayan bir türk doktor vardı.bulunduğu ülkede adam beline dek uzun saçlarla özgürce çalışıyor.biz de mümkün müü?Tam öyle değil bence ceycey
Aldığın eğitimden ziyade üzerine kendin ne koyduğum daha önemli. Ben kimya okudum üniversitede. İlk işim arge laboratuvarındaydı. Ben böyle ömrümü geçiremem diyerek kendim gidip kalite eğitimleri aldım. O eğtimler sayesinde kaşite danışmanlık firmasına geçtim, oradan da havacılık sektörüne. Ortalamanın çok üstünde kazanıyorum. Kimyada kalsam 1/4’ünü anca kazanırdım.
Eşim öys de ilk 1000’de olan bir adam. Devlette uzman olarak çalışıyor. Karşısındaki adam doğuda bir üniversitenin ikinci öğretiminden mezun, aynı maaşı alıyorlar.
Ben çok az çalıştım kimya sektöründe. Çoğu şeyi hatırlamıyorum bile. Eşin nerede çalışıyor?aa eşimde kimyacı :)
benim annem de bana bunu yapti okumazsan temizlige gidersin evlere vs dedi, ters tepti.fakiriz okumamız lazımmmmm.kıza diyorumm arada bak okumazsan 18 yaşına gelince a101 e veririm seni diyeee.eskiden yemeğini yemezsen havhavlara veririm derlerdii o hesap
senede 6 kilo sabun ve havlu takımı veren bir yerdeBen çok az çalıştım kimya sektöründe. Çoğu şeyi hatırlamıyorum bile. Eşin nerede çalışıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?