- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.121
esim mke deBen çok az çalıştım kimya sektöründe. Çoğu şeyi hatırlamıyorum bile. Eşin nerede çalışıyor?
insallah hepimizin gönlüne göre olsunİnşallah gönlüne göre olur.
senede 6 kilo sabun ve havlu takımı veren bir yerde
onu şaka yapıyorum anlıyor zaten şaka olduğunu.okursa istediği ülkeleri gezebileceğini bize bağımlı olmayacağını başarılı olursa bizim de anne baba olarak gurur duyacağımızı anlatıyorum hepppbenim annem de bana bunu yapti okumazsan temizlige gidersin evlere vs dedi, ters tepti.
bunu demek yerine mesela deseydi ki ilerde suan yasamak istedigin hayati daha iyi sekilde yasayabilirsin, cocugunun hayati seninkinden daha farkli olabilir vs. daha cok ise yararmis.
bence okumazsa ne olacagini degil okurda neler olacagini anlat bol bol.
hayallerinin uzerinden yürü
O konuda haklısın ama eğitim sistemi yeterince kötü zaten. Akademik başarının da karşılığı yok bu ülkede. Bu nedenle kasmaya gerek yok bence. Ben istiyorum ki sosyal becerileri gelişmiş, hobileri olan bir insan yetiştireyim. Hasbel kader bir işte çalışır, hayatını kazanır. Zati youtuber olacakmış:)orası öyle ama o konu bambaşkaaaa.buralarda konuşulacak konu değil maaleseffff.nice yetenekli gencimiz hep yurtdışına taşındı.geçenelrde haberlerde lösemiye çare bulmaya uğraşan ve yüzde elli başar sağlayan bir türk doktor vardı.bulunduğu ülkede adam beline dek uzun saçlarla özgürce çalışıyor.biz de mümkün müü?
bize hediye gemedi beymenden işe gitmiyoruz ya.sadece 4 kutu çikolata ajandalar ve kıytırık bir duvar saati gelmişşşgreyderden de ayakkabi verdiler bu sene onu unutmussun
Bizim kreşte o sistemle öğretim yapılıyor.ya biz küçükken gazetelerden falan bulmaca çozerdik ya, iste iki resim arasinda ki farklari bul, yada labirent oyunlari falan.
şimdi o oyunlari ben hep kiza aldigim etkinlik kitaplarinda göruyorum.
meger bilmeden bizde gelisimimizi destekliyomusuz
ben soyle 3 5 ay daha gecsin robotik kodlama oyuncaklari alacagim
bunlar hediye degil personel hakki.bize hediye gemedi beymenden işe gitmiyoruz ya.sadece 4 kutu çikolata ajandalar ve kıytırık bir duvar saati gelmişşş
Güzel yerde çalışıyormuş.esim mke de
kıyafet yardımı var bizde debunlar hediye degil personel hakki.
cunku orada duş almalari gerekiyor.
ben kizimdan biliyorum boyle görsel şeyler uzerinden aldiklari bilgi daha farkli oluyor, daha yaratici oluyolar.Bizim kreşte o sistemle öğretim yapılıyor.
Faydasını bilemem, robot dog ile eğitim veriyorlar
güzel ama özelleşecek gibi bir his var esimin icindeGüzel yerde çalışıyormuş.
Ben 15 senedir her gün işe gidiyorum. Bana da hiç hediye gelmedi beymenden:)bize hediye gemedi beymenden işe gitmiyoruz ya.sadece 4 kutu çikolata ajandalar ve kıytırık bir duvar saati gelmişşş
bir orası eksiktiiigüzel ama özelleşecek gibi bir his var esimin icinde
Bak şimdi fark ettim, burası benim 6. iş yerim. Ne gıda ne kıyafet yardımı yapmamış kimse bana. Niye yahukıyafet yardımı var bizde de
maaşımızla geçinemiyoruz zatennn.borsa olmasa Ankarada yaşanmaz memur maaşıylaBen 15 senedir her gün işe gidiyorum. Bana da hiç hediye gelmedi beymenden:)
ayni şey işte.kıyafet yardımı var bizde de
Olabilirgüzel ama özelleşecek gibi bir his var esimin icinde
maaşı yüksektir biz 8 kusür anca alıyoruzzz.utanç vericiiiiBak şimdi fark ettim, burası benim 6. iş yerim. Ne gıda ne kıyafet yardımı yapmamış kimse bana. Niye yahu
Bilmem ben, ilgilenmiyorum da.ben kizimdan biliyorum boyle görsel şeyler uzerinden aldiklari bilgi daha farkli oluyor, daha yaratici oluyolar.
sebel sonuc iliskisi kurmalarinda falan baya işe yariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?