Geçinemeyenler kulübü

onu şaka yapıyorum anlıyor zaten şaka olduğunu.okursa istediği ülkeleri gezebileceğini bize bağımlı olmayacağını başarılı olursa bizim de anne baba olarak gurur duyacağımızı anlatıyorum heppp

O konuda haklısın ama eğitim sistemi yeterince kötü zaten. Akademik başarının da karşılığı yok bu ülkede. Bu nedenle kasmaya gerek yok bence. Ben istiyorum ki sosyal becerileri gelişmiş, hobileri olan bir insan yetiştireyim. Hasbel kader bir işte çalışır, hayatını kazanır. Zati youtuber olacakmış:)

Bizim kreşte o sistemle öğretim yapılıyor.
Faydasını bilemem, robot dog ile eğitim veriyorlar

Bizim kreşte o sistemle öğretim yapılıyor.
Faydasını bilemem, robot dog ile eğitim veriyorlar
ben kizimdan biliyorum boyle görsel şeyler uzerinden aldiklari bilgi daha farkli oluyor, daha yaratici oluyolar.
sebel sonuc iliskisi kurmalarinda falan baya işe yariyor

kıyafet yardımı var bizde de
ayni şey işte.
senin eşinin düzgün giyinmesi gerekiyordur mesela, bizimkiler kimyasalla ugrastiklari icin duş almalari gerekebiliyor, çunku bazen komple kimyasala bulanabiliyo bedenleri.
hep pamuklu giymek zorundalar mesela o yuzden pamuklu ic camasiri ve corapta verirler, cunku pamuklu degilde elektrik uretecek seyler giyerlerse bir kivilcimla mke diye bir kurum kalmayabilir

ben kizimdan biliyorum boyle görsel şeyler uzerinden aldiklari bilgi daha farkli oluyor, daha yaratici oluyolar.
sebel sonuc iliskisi kurmalarinda falan baya işe yariyor
Bilmem ben, ilgilenmiyorum da.
Bir tek daha önce de dedim montessoridir benim için esas olan, öyle bir kreşe ilk etapta veremedim alışamayacak diye, gerisiyle ilgilenmedim.
Sosyal donatı kısmıyla ilgiliyim daha çok, binicilik, jimnastik, basket, futbol tenis vb bir sürü dersleri var hepsi seçmeli tabii.
Benim çocuktan bilim insanı olmayacağının farkındayım, neyi kodlarsa kodlasınlar önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…