Geçinemeyenler kulübü

yine iyi sadece maskeyle aliyormuş, kayin babam kargo teslim alinca duş alıyor.
virusler paketten uzerine ucuyor saniyo heralde sinek gibi
kizin dogum gunu hazirligi icin disari cikmistim geldiklerinde.
o günde sanslarina 6 tane kargo gelecek.
her kargo teslim aldiklarinda ailecek dusa girip girip çıkmişlar

İnşallah bulaşmadan bir an önce aşı olur. Biz ailecek covid geçirdik. Semptomsuz oldu çok şükür. Bu nedenle daha rahatım. Adam maske ile siliyor. Ben de eline dezenfektan sıkıyorum.
senin iş hayatın varrr aktifsin.biz ev kadınıydık ama gene bir şeyler yapıyorduk spor avm kahve keyfi vs. ama son 1 yıldırrr devreleri yaktıkkkkk.hayatımız anormalleşti gece gündüz kavramımız gün kavramımız bile kalmadıı

Bizim sitede de hoca var hatta birkaç savunma sanatı vb kursları da vardı ama evi mi sevmediğimden nedir, ne gördüm, ne indim ne de çocuğu veririm
Yolunu bilmiyorum, giriş kapısının önünden geçmedim o kadar uzağım bizim siteye

bu hafta aşırı yağacak.
3 gun falan baya yogun gosteriyor ama umarim yine sadece çamlıdere ye kızilcahamam tarafina yağmaz
Ay yok nerede, şehre yarın ve biraz salı.
O da 5 6 maksimum 10 cm bekleniyor.
Sizin o taraflara yoğun yağacakmış bu sefer, öyle deniyor.

ya benim anlamadigim bir sey var soracagim camlari niye silmiyosunuz yahu

Savunma sanatlarına göndersene, çocuk gazını atar eve gelince pamuk gibi olur belki:)

Mart-Haziran arası evden çalıştım, çok zor oldu gerçekten. İş yerimdeki bütün sevimsizleri kucaklayasım gelmişti:)

senin ki yuksek kat ve çok cam onu biliyorum, seni tenzih ettim o yüzden.
Şu çankayada görünen yüzde 30 ihtimali bekliyorum, merkez sabaha kaydı kar beklentisi.

Eklentiler

• 6C0E9124-9195-449A-9CBB-1985108ECD6C.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 22
  • 068B4CB6-8658-400F-AA50-1B22112AE820.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…