- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.161
yine iyi sadece maskeyle aliyormuş, kayin babam kargo teslim alinca duş alıyor.eşim virüsle kafayı bozdu maalesef.bizi mecbur olmadıkça dışarı çıkartmıyorrr.devamlı bana bulaşırsa ölürüm diyor.kargoyu bile çift maskeyle teslim alıyoruz.aşılansa da kurtulsam diye dört gözle bekliyorum.işe de gitmiyor mart sonundan beriii.halimi bir düşününnnnn
senin iş hayatın varrr aktifsin.biz ev kadınıydık ama gene bir şeyler yapıyorduk spor avm kahve keyfi vs. ama son 1 yıldırrr devreleri yaktıkkkkk.hayatımız anormalleşti gece gündüz kavramımız gün kavramımız bile kalmadııİnşallah bulaşmadan bir an önce aşı olur. Biz ailecek covid geçirdik. Semptomsuz oldu çok şükür. Bu nedenle daha rahatım. Adam maske ile siliyor. Ben de eline dezenfektan sıkıyorum.
6 ya kaydı gösteriyor şimdi de, delireceğim.gece 3 te başlayacak kar
bu hafta aşırı yağacak.6 ya kaydı gösteriyor şimdi de, delireceğim.
Niye bu kadar kara sevdalıyım bilmiyorum.
hadi hayırlısı.camlarımızı biraz dışarıyı görür hale getirsinnn ona da razıyızzzz6 ya kaydı gösteriyor şimdi de, delireceğim.
Niye bu kadar kara sevdalıyım bilmiyorum.
Bizim sitede de hoca var hatta birkaç savunma sanatı vb kursları da vardı ama evi mi sevmediğimden nedir, ne gördüm, ne indim ne de çocuğu veririmÇok şahaneymiş gerçekten. En beğendiğim kısmı alıverin diyecek kişlerin olması, zira bizim bu Ankara’da hiç kimsemiz yok. İşyerinde ekstra bir durum olduğunda çok sıkıntı oluyor çocukları okuldan alma meselesi.
Bizim sitede de kapalı yüzme havuzu var. Bir de yüzme öğretmeni var. Ben büyük kızıma 5 yaşındayken bireysel ders aldırım. Hem yüzmesi gelişti hem de çocuğu bornozla direkt eve çıkarabildiğim için çok rahat oldu.
Ay yok nerede, şehre yarın ve biraz salı.bu hafta aşırı yağacak.
3 gun falan baya yogun gosteriyor ama umarim yine sadece çamlıdere ye kızilcahamam tarafina yağmaz
ya benim anlamadigim bir sey var soracagim camlari niye silmiyosunuz yahusenin iş hayatın varrr aktifsin.biz ev kadınıydık ama gene bir şeyler yapıyorduk spor avm kahve keyfi vs. ama son 1 yıldırrr devreleri yaktıkkkkk.hayatımız anormalleşti gece gündüz kavramımız gün kavramımız bile kalmadıı
Savunma sanatlarına göndersene, çocuk gazını atar eve gelince pamuk gibi olur belki:)Bizim sitede de hoca var hatta birkaç savunma sanatı vb kursları da vardı ama evi mi sevmediğimden nedir, ne gördüm, ne indim ne de çocuğu veririm
Yolunu bilmiyorum, giriş kapısının önünden geçmedim o kadar uzağım bizim siteye
ayvayı yedikAy yok nerede, şehre yarın ve biraz salı.
O da 5 6 maksimum 10 cm bekleniyor.
Sizin o taraflara yoğun yağacakmış bu sefer, öyle deniyor.
gazını evde bir birini döverek atiyo onunkiler zatenSavunma sanatlarına göndersene, çocuk gazını atar eve gelince pamuk gibi olur belki:)
Mart-Haziran arası evden çalıştım, çok zor oldu gerçekten. İş yerimdeki bütün sevimsizleri kucaklayasım gelmişti:)senin iş hayatın varrr aktifsin.biz ev kadınıydık ama gene bir şeyler yapıyorduk spor avm kahve keyfi vs. ama son 1 yıldırrr devreleri yaktıkkkkk.hayatımız anormalleşti gece gündüz kavramımız gün kavramımız bile kalmadıı
Okumıştum, onun için diyorum, aşağıda dövüşsün gelsin çocuk:)gazını evde bir birini döverek atiyo onunkiler zaten
anlatir burda sürekli hatta
annem abimi yollamıştı bir ara, kursta ögrendiklerini gelip benim üstümde deniyordu.Okumıştum, onun için diyorum, aşağıda dövüşsün gelsin çocuk:)
Beni ya da birbirlerini daha iyi teknikle dövsünler diye miSavunma sanatlarına göndersene, çocuk gazını atar eve gelince pamuk gibi olur belki:)
Her yer cam, hangisini sileyimya benim anlamadigim bir sey var soracagim camlari niye silmiyosunuz yahu
senin ki yuksek kat ve çok cam onu biliyorum, seni tenzih ettim o yüzden.Her yer cam, hangisini sileyim
Ayrıca 12, kot farkı 16. Katta sayılırım, aşağı bakmam mucize.
Vip ahmetle salonu bir iki kere aldım, balkonu yazın silmiştim ama yeter yani
senin bebeleri halk oyunlari kursuna gönder bak ciddiyim 2 tur halay cekip, horon tepsinler biseyleri kalmaz.Beni ya da birbirlerini daha iyi teknikle dövsünler diye mi
Bale öğrensinler yahu, dövüş ruhlarında var.
Şu çankayada görünen yüzde 30 ihtimali bekliyorum, merkez sabaha kaydı kar beklentisi.senin ki yuksek kat ve çok cam onu biliyorum, seni tenzih ettim o yüzden.
Bugün tam 1 ay kaldı başlamalarına, nereye gittikleri önemli değil.senin bebeleri halk oyunlari kursuna gönder bak ciddiyim 2 tur halay cekip, horon tepsinler biseyleri kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?