Geçinemeyenler kulübü

peki normal bir supurge kadar guclumu cekiyo? nasil sorsam robot supurdugunde mi daha temiz gorunuyo ev sen supurdugundemi

peki normal bir supurge kadar guclumu cekiyo? nasil sorsam robot supurdugunde mi daha temiz gorunuyo ev sen supurdugundemi
Robotu günlük temizlik gibi düşün, dip bucak değil.
Ama düzenli her gün çalıştığı için ev batmıyor, dip bucak temizlemeye de pek iş kalmıyor.
Silmeli de alırsan gerçekten ayda 1 e gerek kalır temizliğe.

Süpürge epey güçlü. Roborock S5 max var bende. Kesinlikle robot beni yener, zira yatak altlarını detaylı süpürüyor. Ben artık sadece sandalye ve koltukların üstlerini süpürüyorum.

Gayet dip bucak temizliyor bizim evi ama eşya az, kalabalık sadece oyuncaklar. Gün aşırı çalıştırıyorum ben

Süpürge epey güçlü. Roborock S5 max var bende. Kesinlikle robot beni yener, zira yatak altlarını detaylı süpürüyor. Ben artık sadece sandalye ve koltukların üstlerini süpürüyorum.
S5 den herkes çok memnun, alınırsa o alınsın ya da daha üstü deniyor.
Kullanan arkadaşlarım evde katya var adeta diyor ama benim bir tek salon yere yapışık değil.
Diğer tüm mobilya yatak vs yere sıfır.
Bir manası kalmayacak diye almıyorum ama aklımı da kurcalıyor yine de.

Yatakları yerden yüksek almış olmak, mobilyalar ile ilgili aldığım nadir doğru kararlardan biri sanırım:) Süpürge ilk geldiğinde ben daha yeni evi Dyson ile süpürmüştüm. Robot bir süpürdü, dünyanın tozu çıktı haznesinden. Ben boşuna kendimi yoruyormuşum dedim. Silmesi de beklediğimden iyi. Yedek bez aldım ben. Oda değiştirdikçe bezini değiştiriyorum.

ya gunluk pasagi supurup sildin haftada bir kendim de acar supururum.

elecda benim salon koltuklarimin alti 4 parmak kadar yuksek mesela, bazanin biri bayağı yuksek
Ölçmen lazım mm olarak. Birkaç farklı model var, koltuk altına tam girebileni alırsın. Roborock’un tepesinde kırmızı bir yuvarlak yükselti var. Yüksek biraz, o yüzden girer mi emin olmak lazım.

Mantıklı o yedekli bez kullanmak.
Ben evi falan gayet şarjlı süpürge ile süpürüyorum, koca 2 haftada 3 haftada süpürür siler, onla beraber yaparız ne yapılacaksa.
Gerçi çocuklar okula başladığı zaman yine eski düzene döneceğim, yardımcı alacağım.
Benim yerler dışında da ev leş ve koca oyuncakların her gün yeri değişiyor.
Pandemi başında düşündük alsak mı diye, bir gün akülü araba salonda, öbür gün koca kamyonlar falan, haritalama ya da bu büyük eşyalarla ve yere yakın mobilyayla bir işe yaramayacağını düşünüp, şarjlı süpürgemizi değiştirdik daha emiş gücü iyi bir modelle.

Asıl robota gelene kadar bozulan rainbow süpürgem var, parçası değişecek tamiri 600 mü 800 euro mu ne.
Onu bekletiyoruz 2 senedir

Tabii her model öyle değil, alırken çok araştırmak lazım.
Ha ben haftada 1 yaparım kendim diyorsan da çok paralar verip iyi bir şey alma bence, uygunlarından ortada gezinsin diye alabilirsin.
haftada bir 10 gunde bir kendim yaparim, butun isi o yapsin ben oturayim degil aslinda istegim.
gunluk pasağı silsin süpürsun yeter bana

Mümkünse yatak ve bazalarin ayaklarini yukseltirseniz sorun çözülür

Mümkünse yatak ve bazalarin ayaklarini yukseltirseniz sorun çözülür
Öyle değil mobilyalarım, bazalı falan da değil.
Bayağı yere sıfır şeklinde.
Özellikle yatakları temizleneceği zaman kasasından çıkarıyoruz, alt iskeleyi falan söküyoruz.
Bir insan kendine bu eziyeti niye yapar bilmiyorum, taşınırsam 1 parça eşya bile götürmem buradan

Aa anladim bizim de ranzamiz o şekilde onlara yapacak bir sey yok,haklısınız.

benim de yatak odası oyle altini temizlemek icin yatagi neredeyse komple sokuyorduk, en son en alttaki suntalari cikarip iptal ettimde rahatladik
3 5 ay taksitim kaldi bir yere, o bitince degisecegim bende dolap falanda yere sıfır çünku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…