- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.201
peki normal bir supurge kadar guclumu cekiyo? nasil sorsam robot supurdugunde mi daha temiz gorunuyo ev sen supurdugundemiBen aldım robot süpürge. Muhteşem bir cihaz kendisi. Benim evde bütün mobilyalar yerden yüksek, öyle olunca her tarafı detaylı süpürüp siliyor. Evden çıkan toza inanamıyorum. Kullanmaya başladığımdan beri de mobilyaların üzerindeki toz miktarı çok azaldı.
Robot süpürge- kurutma makinası ve fissler düdüklü üçlüsü hayatı inanılmaz kolaylaştırıyor.
Robotu günlük temizlik gibi düşün, dip bucak değil.peki normal bir supurge kadar guclumu cekiyo? nasil sorsam robot supurdugunde mi daha temiz gorunuyo ev sen supurdugundemi
Süpürge epey güçlü. Roborock S5 max var bende. Kesinlikle robot beni yener, zira yatak altlarını detaylı süpürüyor. Ben artık sadece sandalye ve koltukların üstlerini süpürüyorum.peki normal bir supurge kadar guclumu cekiyo? nasil sorsam robot supurdugunde mi daha temiz gorunuyo ev sen supurdugundemi
Gayet dip bucak temizliyor bizim evi ama eşya az, kalabalık sadece oyuncaklar. Gün aşırı çalıştırıyorum benRobotu günlük temizlik gibi düşün, dip bucak değil.
Ama düzenli her gün çalıştığı için ev batmıyor, dip bucak temizlemeye de pek iş kalmıyor.
Silmeli de alırsan gerçekten ayda 1 e gerek kalır temizliğe.
S5 den herkes çok memnun, alınırsa o alınsın ya da daha üstü deniyor.Süpürge epey güçlü. Roborock S5 max var bende. Kesinlikle robot beni yener, zira yatak altlarını detaylı süpürüyor. Ben artık sadece sandalye ve koltukların üstlerini süpürüyorum.
Yatakları yerden yüksek almış olmak, mobilyalar ile ilgili aldığım nadir doğru kararlardan biri sanırım:) Süpürge ilk geldiğinde ben daha yeni evi Dyson ile süpürmüştüm. Robot bir süpürdü, dünyanın tozu çıktı haznesinden. Ben boşuna kendimi yoruyormuşum dedim. Silmesi de beklediğimden iyi. Yedek bez aldım ben. Oda değiştirdikçe bezini değiştiriyorum.S5 den herkes çok memnun, alınırsa o alınsın ya da daha üstü deniyor.
Kullanan arkadaşlarım evde katya var adeta diyor ama benim bir tek salon yere yapışık değil.
Diğer tüm mobilya yatak vs yere sıfır.
Bir manası kalmayacak diye almıyorum ama aklımı da kurcalıyor yine de.
ya gunluk pasagi supurup sildin haftada bir kendim de acar supururum.Robotu günlük temizlik gibi düşün, dip bucak değil.
Ama düzenli her gün çalıştığı için ev batmıyor, dip bucak temizlemeye de pek iş kalmıyor.
Silmeli de alırsan gerçekten ayda 1 e gerek kalır temizliğe.
Haftada 1 e gerek kalmaz bence.ya gunluk pasagi supurup sildin haftada bir kendim de acar supururum.
aaa büyük rahatlikHaftada 1 e gerek kalmaz bence.
Aşırı titiz arkadaşlarım bile artık aylık çalıştırıyoruz büyük süpürgeyi diyor.
Ölçmen lazım mm olarak. Birkaç farklı model var, koltuk altına tam girebileni alırsın. Roborock’un tepesinde kırmızı bir yuvarlak yükselti var. Yüksek biraz, o yüzden girer mi emin olmak lazım.elecda benim salon koltuklarimin alti 4 parmak kadar yuksek mesela, bazanin biri bayağı yuksek
Mantıklı o yedekli bez kullanmak.Yatakları yerden yüksek almış olmak, mobilyalar ile ilgili aldığım nadir doğru kararlardan biri sanırım:) Süpürge ilk geldiğinde ben daha yeni evi Dyson ile süpürmüştüm. Robot bir süpürdü, dünyanın tozu çıktı haznesinden. Ben boşuna kendimi yoruyormuşum dedim. Silmesi de beklediğimden iyi. Yedek bez aldım ben. Oda değiştirdikçe bezini değiştiriyorum.
Tabii her model öyle değil, alırken çok araştırmak lazım.aaa büyük rahatlik
haftada bir 10 gunde bir kendim yaparim, butun isi o yapsin ben oturayim degil aslinda istegim.Tabii her model öyle değil, alırken çok araştırmak lazım.
Ha ben haftada 1 yaparım kendim diyorsan da çok paralar verip iyi bir şey alma bence, uygunlarından ortada gezinsin diye alabilirsin.
Mümkünse yatak ve bazalarin ayaklarini yukseltirseniz sorun çözülürS5 den herkes çok memnun, alınırsa o alınsın ya da daha üstü deniyor.
Kullanan arkadaşlarım evde katya var adeta diyor ama benim bir tek salon yere yapışık değil.
Diğer tüm mobilya yatak vs yere sıfır.
Bir manası kalmayacak diye almıyorum ama aklımı da kurcalıyor yine de.
Öyle değil mobilyalarım, bazalı falan da değil.Mümkünse yatak ve bazalarin ayaklarini yukseltirseniz sorun çözülür
Aa anladim bizim de ranzamiz o şekilde onlara yapacak bir sey yok,haklısınız.Öyle değil mobilyalarım, bazalı falan da değil.
Bayağı yere sıfır şeklinde.
Özellikle yatakları temizleneceği zaman kasasından çıkarıyoruz, alt iskeleyi falan söküyoruz.
Bir insan kendine bu eziyeti niye yapar bilmiyorum, taşınırsam 1 parça eşya bile götürmem buradan
benim de yatak odası oyle altini temizlemek icin yatagi neredeyse komple sokuyorduk, en son en alttaki suntalari cikarip iptal ettimde rahatladikÖyle değil mobilyalarım, bazalı falan da değil.
Bayağı yere sıfır şeklinde.
Özellikle yatakları temizleneceği zaman kasasından çıkarıyoruz, alt iskeleyi falan söküyoruz.
Bir insan kendine bu eziyeti niye yapar bilmiyorum, taşınırsam 1 parça eşya bile götürmem buradan
Sabahtan beri çiseleme şeklindeydi, öyle kar görmemiştim iğne ucu gibi ama 2 saattir tipiye çevirdi.filmdelisi sizin orada da hala yağıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?