- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.181
mgm de çankaya böyle görünüyor.Şu çankayada görünen yüzde 30 ihtimali bekliyorum, merkez sabaha kaydı kar beklentisi.
yaaa niye öyle dedin kiBugün tam 1 ay kaldı başlamalarına, nereye gittikleri önemli değil.
Yeter ki gitsinler
Ben mi alajsjsjsjssjyaaa niye öyle dedin kiözlersin sen onları bence
1 ay kaldı gitmelerine dedin yachamallows yok yahu ne yazdırması.
Biz öyle yumurta kapıya dayanmadan hareket edemeyiz.
Şeytan diyor git ver ilk 3 kolejden birine görsün gününü ama onlarda da kuraya girmedik zaten olmaz.
Haziranda totomuz tutuşacak, öyledir benim koca.
Kendi esnaf mantığıyla baktığından ‘müşteri’olunca illa yer açılır, kimse geri çevirmez diyor.
Ha uygulama telefonun kendi uygulaması bu arada hava durumu.
Ha anaokulunu soruyorsun sandım.1 ay kaldı gitmelerine dedin ya
hayirlı olsun ozaman en çok da sanaHa anaokulunu soruyorsun sandım.
Kreşe aynı yere devam edecekler, bekliyorlar zaten uzun zamandır bizi.
Aralıkta da gidip görüşmüştüm, eşyalarını almıştım, aman öyle çok prosedürlü bir yer değil.
Ben getirdim bebeleri alıverin, evrakları da hallederim sonra desem şuan alırlar.
Çok tatlı insanlar hepsi ve niyeyse bizim aileyi aşırı seviyorlar, anlamıyorum sebebini.
ted anaokuluna ver.fiyatları bir gördümmmm vayyyy vayyyyyyyHa anaokulunu soruyorsun sandım.
Kreşe aynı yere devam edecekler, bekliyorlar zaten uzun zamandır bizi.
Aralıkta da gidip görüşmüştüm, eşyalarını almıştım, aman öyle çok prosedürlü bir yer değil.
Ben getirdim bebeleri alıverin, evrakları da hallederim sonra desem şuan alırlar.
Çok tatlı insanlar hepsi ve niyeyse bizim aileyi aşırı seviyorlar, anlamıyorum sebebini.
Kaç fiyatı?ted anaokuluna ver.fiyatları bir gördümmmm vayyyy vayyyyyyy
Ay bana hep savunma sporlarına gidenler sakinleşiyor demişlerdi yahu.annem abimi yollamıştı bir ara, kursta ögrendiklerini gelip benim üstümde deniyordu.
aynı durum söz konusu olabilir bilemedim
Kolunu kaldıramayacak hale getirirlerse evde rahat edersin diye demiştim:)Beni ya da birbirlerini daha iyi teknikle dövsünler diye mi
Bale öğrensinler yahu, dövüş ruhlarında var.
Xiamio’nun cam silme robotu çıkmış.Her yer cam, hangisini sileyim
Ayrıca 12, kot farkı 16. Katta sayılırım, aşağı bakmam mucize.
Vip ahmetle salonu bir iki kere aldım, balkonu yazın silmiştim ama yeter yani
evde kardes uzerinde deneme yaparak sakinlesiyolar isteAy bana hep savunma sporlarına gidenler sakinleşiyor demişlerdi yahu.
Kız çocuğu bu açıdan avantajlı bir durum.evde kardes uzerinde deneme yaparak sakinlesiyolar iste
ne avantaji yahu adam benimle bruce lee sahneleri canlandiriyordu diyorumKız çocuğu bu açıdan avantajlı bir durum.
Demek istediğim evde erkek çocuğunun olmaması iyi bir durum, en azından şiddet yok bizim evde. Onun yerine bol bol trip, naz ve gözyaşı mevcut:))ne avantaji yahu adam benimle bruce lee sahneleri canlandiriyordu diyorum
bizim evde oyle 3 kiz cocugu gucunde naz yapabilme kapasitesine sahip bir hanim var evde, halası kıliklıDemek istediğim evde erkek çocuğunun olmaması iyi bir durum, en azından şiddet yok bizim evde. Onun yerine bol bol trip, naz ve gözyaşı mevcut:))
cam silme robotu degilde süpürgesi çok gozume batiyo benim bu araXiamio’nun cam silme robotu çıkmış.
Ben aldım robot süpürge. Muhteşem bir cihaz kendisi. Benim evde bütün mobilyalar yerden yüksek, öyle olunca her tarafı detaylı süpürüp siliyor. Evden çıkan toza inanamıyorum. Kullanmaya başladığımdan beri de mobilyaların üzerindeki toz miktarı çok azaldı.cam silme robotu degilde süpürgesi çok gozume batiyo benim bu arabeni al beni al diyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?