Geçinemeyenler kulübü

Eklentiler

• Screenshot_20210215_013355_com.android.chrome.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_20210215_013349_com.android.chrome.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 17
yaaa niye öyle dedin ki özlersin sen onları bence
Ben mi alajsjsjsjssj
Büyük oğlan okula başladı, oryantasyon falan bitti.
Pandemiye kadar 7 ay gidebildi.
7 ayda maksimum 5 kere ben götürüp almışımdır, o da anneme geçmişimdir ben gideyim de mutlu olsun demişimdir.
O kadar umrumda olmaz

chamallows yok yahu ne yazdırması.
Biz öyle yumurta kapıya dayanmadan hareket edemeyiz.
Şeytan diyor git ver ilk 3 kolejden birine görsün gününü ama onlarda da kuraya girmedik zaten olmaz.
Haziranda totomuz tutuşacak, öyledir benim koca.
Kendi esnaf mantığıyla baktığından ‘müşteri’olunca illa yer açılır, kimse geri çevirmez diyor.

Ha uygulama telefonun kendi uygulaması bu arada hava durumu.

1 ay kaldı gitmelerine dedin ya

1 ay kaldı gitmelerine dedin ya
Ha anaokulunu soruyorsun sandım.
Kreşe aynı yere devam edecekler, bekliyorlar zaten uzun zamandır bizi.
Aralıkta da gidip görüşmüştüm, eşyalarını almıştım, aman öyle çok prosedürlü bir yer değil.
Ben getirdim bebeleri alıverin, evrakları da hallederim sonra desem şuan alırlar.
Çok tatlı insanlar hepsi ve niyeyse bizim aileyi aşırı seviyorlar, anlamıyorum sebebini.

hayirlı olsun ozaman en çok da sana

ted anaokuluna ver.fiyatları bir gördümmmm vayyyy vayyyyyyy

cam silme robotu degilde süpürgesi çok gozume batiyo benim bu ara beni al beni al diyo resmen
Ben aldım robot süpürge. Muhteşem bir cihaz kendisi. Benim evde bütün mobilyalar yerden yüksek, öyle olunca her tarafı detaylı süpürüp siliyor. Evden çıkan toza inanamıyorum. Kullanmaya başladığımdan beri de mobilyaların üzerindeki toz miktarı çok azaldı.
Robot süpürge- kurutma makinası ve fissler düdüklü üçlüsü hayatı inanılmaz kolaylaştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…