- 19 Mayıs 2020
- 48.185
- 216.992
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.221
Bir hafta önce yağış yok, bahar havası gibi kış var, susuz kalaciğik diyorduk.Sabahtan beri çiseleme şeklindeydi, öyle kar görmemiştim iğne ucu gibi ama 2 saattir tipiye çevirdi.
Yol kapandı bizim, araçları millet itiyor, fena oldu biranda.
bizim bura 3 4 saattir oyleSabahtan beri çiseleme şeklindeydi, öyle kar görmemiştim iğne ucu gibi ama 2 saattir tipiye çevirdi.
Yol kapandı bizim, araçları millet itiyor, fena oldu biranda.
valla bizim köyde çiğdemler acmaya baslamis oda allahin soguguyla meshur sivası yani.Bir hafta önce yağış yok, bahar havası gibi kış var, susuz kalaciğik diyorduk.
Çifte kavrulmuş müşteriyi severiz biz.Ha anaokulunu soruyorsun sandım.
Kreşe aynı yere devam edecekler, bekliyorlar zaten uzun zamandır bizi.
Aralıkta da gidip görüşmüştüm, eşyalarını almıştım, aman öyle çok prosedürlü bir yer değil.
Ben getirdim bebeleri alıverin, evrakları da hallederim sonra desem şuan alırlar.
Çok tatlı insanlar hepsi ve niyeyse bizim aileyi aşırı seviyorlar, anlamıyorum sebebini.
Tamamen duygusal diyorsunÇifte kavrulmuş müşteriyi severiz biz.
Aynı aileden iki çocuk ve bir kaç yıl üst üste devam etme ihtimali var oğlanların.
sebebini yazmış işte derinTamamen duygusal diyorsun
O kadar abartı bir durum var ki, öğretmeni de müdür de bir gün size gelelim ya da haftasonu bana bırakın çocukları siz karı koca gezin falan diyordu hatta teklif etti akşam geleyim mi diye, korona girdi araya.
Sürekli ‘ay size şöyle bayılıyoruz, vay bu çocukları içimize sokasımız geliyor, favori ailemizsiniz’ türevi yağlama çalışmaları
Bir kere ilacını unutmuşlar koymayı, gece geri dönüp okula açtılar getirdiler bize.
Anlamadığım ve işkillendiğim sevgi yumağıyız
neresi burası çıkaramadımmmmm?
Bunca yıllık müdürüm hiç bir öğrencime evinde-evimde bakayım/ilgileneyim demedim.Tamamen duygusal diyorsun
O kadar abartı bir durum var ki, öğretmeni de müdür de bir gün size gelelim ya da haftasonu bana bırakın çocukları siz karı koca gezin falan diyordu hatta teklif etti akşam geleyim mi diye, korona girdi araya.
Sürekli ‘ay size şöyle bayılıyoruz, vay bu çocukları içimize sokasımız geliyor, favori ailemizsiniz’ türevi yağlama çalışmaları
Bir kere ilacını unutmuşlar koymayı, gece geri dönüp okula açtılar getirdiler bize.
Anlamadığım ve işkillendiğim sevgi yumağıyız
Bana da öyle geliyor ve gözlemim diğer velilere öyle değiller.Bunca yıllık müdürüm hiç bir öğrencime evinde-evimde bakayım/ilgileneyim demedim.
Ben prensip olarak aracıma bile öğrenci bindirmem, yakın mesafe bile olsa evine bırakmam.
Büyük sorumluluk.
Extrem durumlar olduğunda velinin bilgisi ve izni dahilinde öğretmen eşliğinde taksiyle gönderirim çocuğu/okulda unutulan ilacı.
Velilerle mıç mıç ilişkilere, muhabbetlere de girmem.
Değişik geldi sizinkiler...
Fazla samimi...
Sen çıkarama diye anca orayı çekebiliyorum zaten, başka nereyi çeksem anlarsınneresi burası çıkaramadımmmmm?
çarşamba sağlık ocağına annemi götürmem lazımmm.kötü bir şoförüm aynı zaman da ya kayarsam kardaaa diye şimdiden tırıs tırısımmmchamallows fena yağıyor, sizin orada da devam mı?
Bir aşağı inip yürüyüp totomu dondurayım diyorum ama aşırı rüzgardan cesaret edemiyorum.
Çarşambaya yollar açık, gerçi şuanda da sürekli çalışma var ama o kadar çok yağıyor ki yetişmiyor.çarşamba sağlık ocağına annemi götürmem lazımmm.kötü bir şoförüm aynı zaman da ya kayarsam kardaaa diye şimdiden tırıs tırısımmm
sülememmmmmmmmÇarşambaya yollar açık, gerçi şuanda da sürekli çalışma var ama o kadar çok yağıyor ki yetişmiyor.
Yaşamkent gazinin oraya mı götüreceksin?
Yarın öğlen bitiyor yağış, sıkıntı olmaz çarşambaya.sülememmmmmmmm
tipi şeklinde buza çekerek yağıyor evetchamallows fena yağıyor, sizin orada da devam mı?
Bir aşağı inip yürüyüp totomu dondurayım diyorum ama aşırı rüzgardan cesaret edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?