Geçinemeyenler kulübü

Sabahtan beri çiseleme şeklindeydi, öyle kar görmemiştim iğne ucu gibi ama 2 saattir tipiye çevirdi.
Yol kapandı bizim, araçları millet itiyor, fena oldu biranda.
Bir hafta önce yağış yok, bahar havası gibi kış var, susuz kalaciğik diyorduk.

Eklentiler

• B690C608-AEC5-47EB-9033-F7A8D320F662.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 31
  • B7A4BE7F-725F-4532-878E-55EE3C3B9FF9.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 32
Çifte kavrulmuş müşteriyi severiz biz.
Aynı aileden iki çocuk ve bir kaç yıl üst üste devam etme ihtimali var oğlanların.

Çifte kavrulmuş müşteriyi severiz biz.
Aynı aileden iki çocuk ve bir kaç yıl üst üste devam etme ihtimali var oğlanların.
Tamamen duygusal diyorsun
O kadar abartı bir durum var ki, öğretmeni de müdür de bir gün size gelelim ya da haftasonu bana bırakın çocukları siz karı koca gezin falan diyordu hatta teklif etti akşam geleyim mi diye, korona girdi araya.
Sürekli ‘ay size şöyle bayılıyoruz, vay bu çocukları içimize sokasımız geliyor, favori ailemizsiniz’ türevi yağlama çalışmaları
Bir kere ilacını unutmuşlar koymayı, gece geri dönüp okula açtılar getirdiler bize.
Anlamadığım ve işkillendiğim sevgi yumağıyız

sebebini yazmış işte derin

Bunca yıllık müdürüm hiç bir öğrencime evinde-evimde bakayım/ilgileneyim demedim.
Ben prensip olarak aracıma bile öğrenci bindirmem, yakın mesafe bile olsa evine bırakmam.
Büyük sorumluluk.
Extrem durumlar olduğunda velinin bilgisi ve izni dahilinde öğretmen eşliğinde taksiyle gönderirim çocuğu/okulda unutulan ilacı.
Velilerle mıç mıç ilişkilere, muhabbetlere de girmem.
Değişik geldi sizinkiler...
Fazla samimi...

Bana da öyle geliyor ve gözlemim diğer velilere öyle değiller.
Özellikle öğretmenin aşırı bir ilgisi söz konusu.
Çok konuşan ve fazla doğal bir kadınım, kendi çocuğumun farkında olarak onları baştan uyardım ve geçmiş olsun dileklerimi ilettim, anormal mi geliyorum deli mi diyorlar nedir, malum normal veliler burnundan kıl aldırmıyorlar

chamallows fena yağıyor, sizin orada da devam mı?
Bir aşağı inip yürüyüp totomu dondurayım diyorum ama aşırı rüzgardan cesaret edemiyorum.

chamallows fena yağıyor, sizin orada da devam mı?
Bir aşağı inip yürüyüp totomu dondurayım diyorum ama aşırı rüzgardan cesaret edemiyorum.
çarşamba sağlık ocağına annemi götürmem lazımmm.kötü bir şoförüm aynı zaman da ya kayarsam kardaaa diye şimdiden tırıs tırısımmm

çarşamba sağlık ocağına annemi götürmem lazımmm.kötü bir şoförüm aynı zaman da ya kayarsam kardaaa diye şimdiden tırıs tırısımmm
Çarşambaya yollar açık, gerçi şuanda da sürekli çalışma var ama o kadar çok yağıyor ki yetişmiyor.
Yaşamkent gazinin oraya mı götüreceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…