- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.241
bu yasamkent gazi dediginiz, gazi dişin olduğu yer mi ?Çarşambaya yollar açık, gerçi şuanda da sürekli çalışma var ama o kadar çok yağıyor ki yetişmiyor.
Yaşamkent gazinin oraya mı götüreceksin?
anlasa ne olacak ki seni tanimadiğı süreceSen çıkarama diye anca orayı çekebiliyorum zaten, başka nereyi çeksem anlarsın
ben bekarken emek mahallesinde gazi diş hekimliğinin olduğu arada oturuyordummmm.bak adresimi açık ve net verdimbu yasamkent gazi dediginiz, gazi dişin olduğu yer mi ?
hayir o degil bir tane de yaşamkent tarafinda var dı sankıben bekarken emek mahallesinde gazi diş hekimliğinin olduğu arada oturuyordummmm.bak adresimi açık ve net verdim
kısa boy 36 numara ayakkk.tüm bilgilerimi vermişimmm amaaanlasa ne olacak ki seni tanimadiğı sürece
var evet ama bize yakın değilhayir o degil bir tane de yaşamkent tarafinda var dı sankı
oralarda oturuyosunuz ama degil mi film ve senvar evet ama bize yakın değil
ben seninle ayni muhitte bu kadar yakin otursam seni tanirim, daha once bir yerde verdigin bilgidenkısa boy 36 numara ayakkk.tüm bilgilerimi vermişimmm amaa
yakın sayılırız ben annesine daha yakınım ama anladığım kadarıylaoralarda oturuyosunuz ama degil mi film ve sen
bide gelip burda fakirim diye ağlıyonuz hemi allah cızırtinızı vermesin sizin yuruyun gidin yayakın sayılırız ben annesine daha yakınım ama anladığım kadarıyla
burda anonim değilim ki zaten.eşimle twitterdan borsa işi yapan arkadaş bile var burda.reelde tanıyan en az 5 kişi varben seninle ayni muhitte bu kadae yakin otursam seni tanirim, daha once bir yerde verdigin bilgiden
ben kiradayımm ama burdan ev alamadımmm.basbayağı fakirimmmbide gelip burda fakirim diye ağlıyonuz hemi allah cızırtinızı vermesin sizin yuruyun gidin ya
benim icin anonimsin aslinda ama degilsin gibiburda anonim değilim ki zaten.eşimle twitterdan borsa işi yapan arkadaş bile var burda.reelde tanıyan en az 5 kişi var
oraya verdigin yillik kirayla bizim burdan 5 senede ev aliyosunben kiradayımm ama burdan ev alamadımmm.basbayağı fakirimmm
Aaa ne ara beni buraua getiridini yaÇarşambaya yollar açık, gerçi şuanda da sürekli çalışma var ama o kadar çok yağıyor ki yetişmiyor.
Yaşamkent gazinin oraya mı götüreceksin?
Yok yok, çayyolundaki gazinin polikliniği, yanında sağlık ocağı var.bu yasamkent gazi dediginiz, gazi dişin olduğu yer mi ?
onda da yanıldın yarı parasına oturuyorum neredeyse.evsahibi fazlasıyla yakınımoraya verdigin yillik kirayla bizim burdan 5 senede ev aliyosunzorlama bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?