- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.261
Tüm bilgisini çözmeye kullanıp nokta atışı yapacak, tırsıyoreanlasa ne olacak ki seni tanimadiğı sürece
para bitcoin borsa diye kafayı bozduk.bari para kazansak o da yokkk.millet kazanıyor biz izliyoruzzzz ancaaaUlan ayarlarimla ne oynuyonuz
Borsa için para lazım didiler, artiz ne arar la pazarda sendromuDiyorum film delisi ve deniz borsaya mı girdi
tamam cayyolunda gazi diş işteYok yok, çayyolundaki gazinin polikliniği, yanında sağlık ocağı var.
Benide izliciksiniz binance sağolsunpara bitcoin borsa diye kafayı bozduk.bari para kazansak o da yokkk.millet kazanıyor biz izliyoruzzzz ancaaa
Şöyle bi silkelen bakim senBorsa için para lazım didiler, artiz ne arar la pazarda sendromu
olmayan paralarimizla miDiyorum film delisi ve deniz borsaya mı girdi
Hesabımda 15 tl var, spotify bile çekememiş ücreti, uyarı veriyor premiumu ödeyin diyeŞöyle bi silkelen bakim sen
ben kocanın kıyafetlerini satıp bitcoin işine gireceğimmm.nasıl olsa giymiyor ziyan olmasınlarrr değerlendireyimmmŞöyle bi silkelen bakim sen
annen mi deden mionda da yanıldın yarı parasına oturuyorum neredeyse.evsahibi fazlasıyla yakınım
Benimde yoktu ne oldu bilmiyorum 5 binim vardı bi girdik 15 bin gibi oldu simdide 15 bin kredi cektim abimden herkesi batıricimolmayan paralarimizla mibak fakiriz hic yatirim topiklerinde gezmiyoruz biz anca gecinemiyorum diye agliyoruz filmle
Valla bacım ben diş miş bilmiyorum, yaşamkentte gazi üni polikliniği var sadece.tamam cayyolunda gazi diş işteyani muhit olarak oralardan bahsediyorsunuz sanirim
yok kuzen.benim kuzenler aldııı yürüdüüü.bir ben fakir kaldımmmmannen mi deden mi
Mantıkli ben ikna oldumben kocanın kıyafetlerini satıp bitcoin işine gireceğimmm.nasıl olsa giymiyor ziyan olmasınlarrr değerlendireyimmm
Kac para guzum atayımHesabımda 15 tl var, spotify bile çekememiş ücreti, uyarı veriyor premiumu ödeyin diye
Aman bibi, etme eyleme.Benimde yoktu ne oldu bilmiyorum 5 binim vardı bi girdik 15 bin gibi oldu simdide 15 bin kredi cektim abimden herkesi batıricim
Amaniin sağol bibim, kocam bir atayım demedi görüyor musun nankörüKac para guzum atayım
hem fakir hem ... büyük premium neyine lazimdiHesabımda 15 tl var, spotify bile çekememiş ücreti, uyarı veriyor premiumu ödeyin diye
bibi seni hesaba benim 1600 lirayi atayim allah askina benide bir gecede zengin edin nolur yaBenimde yoktu ne oldu bilmiyorum 5 binim vardı bi girdik 15 bin gibi oldu simdide 15 bin kredi cektim abimden herkesi batıricim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?