- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.281
yatırım topiğini görsen herkes bir kazanıyor bitcoinden.ben öylee bakıyorummm sanki başka bir dil de yazıyorlarmış gibi.konuya o derecede yabancıyımmm.benim altınlarda düştükçee düşüyorrrrrAman bibi, etme eyleme.
Kazanmışsın işte dur bir yahu, o hırsa girme trilyonlar batıyor.
eşimde arabanin camlarini siyirmaya gitti hala gelemedi, eminmisinAşağı inip, donup geliyorum ben.
Gelmezsem arama kurtarmayı arayabilirsiniz.
kız inip bir bak adam donmuş oleşimde arabanin camlarini siyirmaya gitti hala gelemedi, eminmisin
Evet ya neden. canPolo33 orda kimse yok
Borsada batmak bence yetenek ister zaten bilen kişiler şunu alim diyor aliyoruz eksiye gitsede bi anda gotme ihtimali yok baktin düsuyor az zararla satarsın neyseki öyle zarar ettircek birsey yasamadık agustos sonu basladım.Aman bibi, etme eyleme.
Giyindim şuan, eminim sanırım.eşimde arabanin camlarini siyirmaya gitti hala gelemedi, eminmisin
Bide trilyonum zaten çok param olmadıgindam sey olmuyorAman bibi, etme eyleme.
valla inemem bende mi donayim geride bebem var, ben adam kesin korona boguluyo diye ilk yardim bile etmemis insanim onami inecegimkız inip bir bak adam donmuş olmasınnn
bilmem artık birini keçi dövmüştü en son.lilly den hiç haberim yokEvet ya neden. can
agzini yuzunu sar bari iyiceGiyindim şuan, eminim sanırım.
Stres atmam lazım malum totom donarsa strese yer kalmaz herhalde.
Bi gecede nasıl olsun kızbibi seni hesaba benim 1600 lirayi atayim allah askina benide bir gecede zengin edin nolur ya
ayol kadına bişey olmasın... lily86 işlere dalmiştırbilmem artık birini keçi dövmüştü en son.lilly den hiç haberim yok
Sıcak suyla got çözersinkız inip bir bak adam donmuş olmasınnn
mor ve benim koca borsayla yatıp borsayla kalkıyorlarr.durumları vahimmmmmBorsada batmak bence yetenek ister zaten bilen kişiler şunu alim diyor aliyoruz eksiye gitsede bi anda gotme ihtimali yok baktin düsuyor az zararla satarsın neyseki öyle zarar ettircek birsey yasamadık agustos sonu basladım.
Kar topi miGiyindim şuan, eminim sanırım.
Stres atmam lazım malum totom donarsa strese yer kalmaz herhalde.
anaa bende sandim ki akşam yatirdin sabah kalktin 15 binBi gecede nasıl olsun kızagustostan beri alsat bişelerle oluyor
bdv de kaçak elektirik konusu varmış bi bakayımm.bend e diyorum niye 304 tl fatura geldii.hemennn hesabını sorayımmmmmKar topi mi
gün de en fazla yüzde on kazanırsın ondan da komisyon alır kullandığın yatırım şirketi.anaa bende sandim ki akşam yatirdin sabah kalktin 15 bin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?