tesekkür ederimFucidin kremi de deneyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkür ederimFucidin kremi de deneyin
siz ne kadar veriyorsunuz lazere pahalimi öyle lazere gidecek vaktim yok kücük bebegin varBen batıktan dolayı lazere başladım izlerde bi ton söndü ama geçmedi ama size tavsiyem agdadan sebepli batıklar başladıysa lazer yaptırmanız 2-3 yıl kadar savaştım resmen ben bu batiklarla ama dur durak bilmedi . Lazere giderkende sık sık kese yapıyorum hem ıslak hem kuru izler için kesin bi çözüm vardır umarım takipteyim
güneş lekelerıne faydası olur mu acaba6 ay boyunca gecmeyen bir berem vardi dizimde. Mosmor ve bie avuc buyuklugundw.
Cildiyeye gittim bu ilaci verdiler
sonuc?
Artik oyle bir berem yok :)
Merhaba,ben sivilce izleri için filan yüze de kullanılıyor diye biliyorum ama siz yine de danışın dediğiniz gibiMerhaba, ben de eşim için bir krem arıyordum. Yüzünde çok batık olduğu için kendisi onları oya oya yara yaptı. Tabi önce bir eczacıya mutlaka danısırız ama bu merhem yüze de uygulanıyor mu bir fikriniz var mı? Bende de yara izleri var, eski ama bende kullanacağım bacağıma mutlaka önerirse eczacı, işe yarar inşallah.
Bu ilac izlerimi geciriyor koyu lekeler var bendedeContractubex
Ben kullaniyorum azaltti lekeleri ama tamamen gecmedi 2 aydir duzenli kullaniyorum batik lekesi benimİzler için Expigment kullanan var mı?
Agda deil malesed epilatör maffetti onunla almistim 2 defa sonra killar cikmamaya basladi kasiniyor bende oynuyorim izler cok kotu izleri ne gecirirAğdaya devam ederseniz batıklar devam eder. Bu döngü sürekli devam eder. Bi an önce lazer düşünün . Belli ki cildiniz ağdayı kabul etmiyor
Bi merhem duymuştum. Yara izlerini baya geçiren hatta tekniği de vardı dur bulup gelcemAgda deil malesed epilatör maffetti onunla almistim 2 defa sonra killar cikmamaya basladi kasiniyor bende oynuyorim izler cok kotu izleri ne gecirir
Epilatör cok kotu bisi agdayla devam etseydim keskeYara izini bilmem de yıllardır bacaklarımı jiletle alıyorum. Ağdayla, batıkla, epilatörle cebelleştiğim yıllara nalet ediyorum. İyi ki varsın mach 3. ( öyle kılların artar sakal gibi olur, kurt kadına dönüşürsün falan şehir efsanesiymiş.)
Keske cok sevinirim elbise giycem ama giyemiyorumBi merhem duymuştum. Yara izlerini baya geçiren hatta tekniği de vardı dur bulup gelcem
contractubex ılık duştan sonra sürmen gerekiyormuş. Baya baya renk acıcı özelliği varmış. Best friendimin yalancısıyım. Bende koltuk altım için denicem dışarı çıkıp alabilirsemKeske cok sevinirim elbise giycem ama giyemiyorum
Evet suanda gordum birisi daha yazmis ama 130 tl galiba pahali geldi bana olemikicontractubex ılık duştan sonra sürmen gerekiyormuş. Baya baya renk acıcı özelliği varmış. Best friendimin yalancısıyım. Bende koltuk altım için denicem dışarı çıkıp alabilirsem
Ben bu kreme baktım hamilelik çatlakları na bile iyi geliyormuşContractubex
Hastaneye git yazdır karsiliyormus diye duydum. Ama bence 1 kere alacaksın al derim . Ikinci günde belli oluyormuş etkisi. Ay sanki ilacın temsilcisi gibi oldum zorla satmaya çalışıyorum gibiEvet suanda gordum birisi daha yazmis ama 130 tl galiba pahali geldi bana olemiki
O zaman deniyim bende cunku cok kotu lekelerimHastaneye git yazdır karsiliyormus diye duydum. Ama bence 1 kere alacaksın al derim . Ikinci günde belli oluyormuş etkisi. Ay sanki ilacın temsilcisi gibi oldum zorla satmaya çalışıyorum gibi
Cok tesekkurlerO zaman deniyim bende cunku cok kotu lekelerim
Rica ederim bende denicem koltuk altima . Sonra gelir burayı aydınlatırımCok tesekkurler