geçmeyen çiçek yaram

Cok şükür cnm ona zaten hergun sukrediyorim ama herksin dert ettigi seyler farkli bnmki sadece icimde kalan bi durum ablam dogum yalinca aklima gldi yine duygusallastim Rabbim isteuen herkese evlat nasip etsin ins saglikla

sizin dueum da degisik olmus
Tabi ki oyle Allah dermansz dert vermesin sagligimizi elimzden almasin ama mevzu cicekten ziyade deidgim givi dusunulmek

çok iyi anladım sizi ama olan olmuş kendinizi yıpratmayın boş yere

çok şükür bebeğiniz doğmuş Allah size sağlıklı bir evlat vermiş gerisi boş

Ya tabiki oyke belki aticaktim cope ama kimsenin dusunmus olammasi uzuyor insani lohusalik cok farkli bi surec snrm kizsamda gecemiyor bu duygum balik burcuyum bilmiorum su grubu mu
evet su grubu :) duygusallıktan tanıdım. ben yengeçim böyle ağlarım arada saçma şeylere. mesele çiçek değil ki ince düşünceyi aramak. insan bazen somut şeylerde görmek istiyor değerini seni cok iyi anlıyorum :)

Cok tsk edrim biri anldi evet saglik herseyin basi bende biliyorum cok aukur saglikli bi kizim var bende oyle ama insan bazen umuyor bazi seyelri heleki hasssas donemlerdr bunu daha cok hissetmek iatiyor

İşte insanız başkasına basit gelen şeylere takılabiliyoruz. Onu demek istiyorum.

Ben eşime ara ara diyorum mesela bu konuyu. Kavga etmek için değil tabi eski fotoğraflarda görüyorum sitem ediyorum. O kendince bahanelerini sıralıyor, ben tatlı sert tepkimi gösterip konuyu kapatıyoruz :)
Hem onlara da kulak dolgunluğu olsun bilmiyorsa öğrensin diye :)

Ama inan ağlayacak kadar bir mesele değil bu. Allah başka dert vermesin..

Ya normalde bende aynen senin verdgin teokiyi veriyorum ama ablam dun dogum yapti annem dun yanindaydi bugun yaninda belki bi hafta daha yaninda bnm yanimda niye kimse yoktu die icerledim sanrm cicekten ziyade cixek mevzusunu bende hep esimle sakayla konusuruz evet ama bu konu etkiledi yine beni aglamak sacma biliyorum ama duygusalligim tuttu

Cicek bahane, dusunulmek ince dusunulmek istemissiniz.

Erkekler cicege bocege harcanan paraya cop gozuyle bakarlar,birde biz kadinlar kadar anlam yuklemezler. Uzulme tatlim
Yok kiz isin kotu yani bnm koca sevgiler gunu dogum gunu o zmnnlar her bahanede cicek getiren biriydi simdi hala dio ben nasil unuttum hic bilmiom heyecandan unuttum dio ona tamam diorum biraz takiliyorum sakayla ama isin gercegi yanimda olmasi gereknler yoktu ondan bu duygusalligm snrm

Kesinlikle oylr dusunulmek istiyor insan bekledgini bulamayinca insan kiriliyor biraz yoksa cicek cokta ulasilmaz zor birsey dgl hani

hee iyiymis o zaman.
Her insan, bir dunya. derim ben..
Kim ne yasiyo o dunyada, oncelikleri vs neler vs vs takilip kalma.
Sende ona gore davranirsin sekerim

Kesinlikle oylr dusunulmek istiyor insan bekledgini bulamayinca insan kiriliyor biraz yoksa cicek cokta ulasilmaz zor birsey dgl hani

boşver artık unutmaya çalışalım.
ben seni anladım önemli olan çiçek böcek değil bi hoşluk beklemişsin.
belki eşin de çok heyecanlanmıştır, panikle hatırlayamamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…