- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Cok şükür cnm ona zaten hergun sukrediyorim ama herksin dert ettigi seyler farkli bnmki sadece icimde kalan bi durum ablam dogum yalinca aklima gldi yine duygusallastim Rabbim isteuen herkese evlat nasip etsin ins sagliklaAllah sana en güzel çiçeği vermiş zaten. Bebek için gece gündüz dua eden insanları düşün. Sağlığı yerinde olsun. Çiçek dediğin çürür gider. Üstelik eşin sonradan gönlünü yapmaya da çalışmış.
sizin dueum da degisik olmus
Tabi ki oyle Allah dermansz dert vermesin sagligimizi elimzden almasin ama mevzu cicekten ziyade deidgim givi dusunulmek
Amin cnm ins yok kiz ikinci de de yapsa ilkinin yaradi gecmezgene ben burdada buldum seni kuzumamannnn sıkma canını Rabbim bizlerede evlat nasip etsin de varsın çiçek getirenimiz olmasın, belki ikinci bebekte telafi ederler hem
Ay hadi ya yanlis baslik olmus sanrmSu cicegi sanip, aklimda ilac adiyla gelenlerdeniiimmm
evet su grubu :) duygusallıktan tanıdım. ben yengeçim böyle ağlarım arada saçma şeylere. mesele çiçek değil ki ince düşünceyi aramak. insan bazen somut şeylerde görmek istiyor değerini seni cok iyi anlıyorum :)Ya tabiki oyke belki aticaktim cope ama kimsenin dusunmus olammasi uzuyor insani lohusalik cok farkli bi surec snrm kizsamda gecemiyor bu duygum balik burcuyum bilmiorum su grubu mu
Oyle oldu... 9 10 ay oldu cnm kilo vermeye baslayaliSizinki biraz ani olms dusunemmislerdir. O değilde çok iyi kilo vermssnzz ne kadar sürede verdnz :)
Cok tsk edrim biri anldi evet saglik herseyin basi bende biliyorum cok aukur saglikli bi kizim var bende oyle ama insan bazen umuyor bazi seyelri heleki hasssas donemlerdr bunu daha cok hissetmek iatiyorevet su grubu :) duygusallıktan tanıdım. ben yengeçim böyle ağlarım arada saçma şeylere. mesele çiçek değil ki ince düşünceyi aramak. insan bazen somut şeylerde görmek istiyor değerini seni cok iyi anlıyorum :)
Orasi oyle Rabbimr binlercr kez şükür Rabbim her isteyeme nasip etsinçok iyi anladım sizi ama olan olmuş kendinizi yıpratmayın boş yere
çok şükür bebeğiniz doğmuş Allah size sağlıklı bir evlat vermiş gerisi boş
Canım bende biliyorim cok seyde beklemedim zaten esimden ama basit bi cicek bekliyo insan ya da ben bekledim once tabiki saglik orada hemfikirim ama her insanin hassas oldugu nokta vardr ki dpgumdan sonra daha da bi hassas oldugu donem oluyo sen ikramligi takmissin ben cicek ha olmasa da oldu evet kizim cok sukur saglikli bend eoyle ama insan icinde kalani unutamiyor biraz snrm sacma bisey de olsa
Ay hadi ya yanlis baslik olmus sanrm
Amin cnm ins yok kiz ikinci de de yapsa ilkinin yaradi gecmez
merhaba canım hatırladım tabiki denemeye devam hala bir gelişme yokpapatyakokankadin
napıyosun kız seen hatırladın mı beni? napıyosun nasıl gidiyor çalışmalar var mı bi haber?
Ya normalde bende aynen senin verdgin teokiyi veriyorum ama ablam dun dogum yapti annem dun yanindaydi bugun yaninda belki bi hafta daha yaninda bnm yanimda niye kimse yoktu die icerledim sanrm cicekten ziyade cixek mevzusunu bende hep esimle sakayla konusuruz evet ama bu konu etkiledi yine beni aglamak sacma biliyorum ama duygusalligim tuttuİşte insanız başkasına basit gelen şeylere takılabiliyoruz. Onu demek istiyorum.
Ben eşime ara ara diyorum mesela bu konuyu. Kavga etmek için değil tabi eski fotoğraflarda görüyorum sitem ediyorum. O kendince bahanelerini sıralıyor, ben tatlı sert tepkimi gösterip konuyu kapatıyoruz :)
Hem onlara da kulak dolgunluğu olsun bilmiyorsa öğrensin diye :)
Ama inan ağlayacak kadar bir mesele değil bu. Allah başka dert vermesin..
Yok kiz isin kotu yani bnm koca sevgiler gunu dogum gunu o zmnnlar her bahanede cicek getiren biriydiCicek bahane, dusunulmek ince dusunulmek istemissiniz.
Erkekler cicege bocege harcanan paraya cop gozuyle bakarlar,birde biz kadinlar kadar anlam yuklemezler. Uzulme tatlim
Kesinlikle oylr dusunulmek istiyor insan bekledgini bulamayinca insan kiriliyor biraz yoksa cicek cokta ulasilmaz zor birsey dgl hanibenimkinin de yapacağını sanmıyorum.
yüksek lisans tezimi savunduğum gün (eşim başka şehirdeydi) ben de çiçek göndermesini bekledim.
adam beni aradı ben bi ayakkabı beğendim yüksek lisansını madem bitirdin bana bitirme hediyesi alsana diye şakayla karışık benden hediye istedi.
o gün çok zoruma gitmişti.
söyledim sen bi çiçek bile göndermedin diye, kalkmış bu defa da sipariş vermiş internetten. neyse ki zamanında gördüm de iptal ettim siparişi. söyledikten sonra ne kıymeti varsa...
nisandan beri topik topik dolaşan bi biz varız sanırımmerhaba canım hatırladım tabiki denemeye devam hala bir gelişme yok
nisandan beri topik topik dolaşan bi biz varız sanırımbende de yok hala
Yok kiz isin kotu yani bnm koca sevgiler gunu dogum gunu o zmnnlar her bahanede cicek getiren biriydisimdi hala dio ben nasil unuttum hic bilmiom heyecandan unuttum dio ona tamam diorum biraz takiliyorum sakayla ama isin gercegi yanimda olmasi gereknler yoktu ondan bu duygusalligm snrm
Kesinlikle oylr dusunulmek istiyor insan bekledgini bulamayinca insan kiriliyor biraz yoksa cicek cokta ulasilmaz zor birsey dgl hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?