geçmeyen çiçek yaram

Ay yok artık ya! 4 yıl önce çiçek alınmadı diye mi ağlıyorsunuz? Tamam üzülebilirsiniz o an için, ama 4 yıl olmuş yahu! Takılmayın bu kadar küçük şeylere. Kendinizin, çocuğunuzun sağlığı için şükredin, hayattan zevk alın.

Tabiki çiçek icin aglamiyorum sadece kimsenin yanimda olmamasina sukretmem gerken herseye tabiki sukrediyorum duygusallik anım tuttu sadece icerledgim durumlara istem dışı agliyorum

Konuyu okurken ha geldi gelecek ne çiçek yarasıymış, doğumla ne ilgisi varmış, kalıcı bişey mi bırakmış ee nasıl olcak derken konu bitti, çiçek yarası elimde patladı 4 sene geçmiş yahu. Kendinize zarar veriyorsunuz resmen...

4 senedir bu mevzuyu düşünmüyorum elbette bugün bi duygusallik geldi sadece

iyi ozaman yoksa korkulur senden dicektim
ben hiiiç sevmem çicek böcek, aklıma bile gelmez
Yok kız mevzu düşünüldüğünü hissetmek sanrm bilmiorum ilk dogum ilk bebek cok sukur saglikliydik binl3rce kez sukur ama insan hassas deonemlerinde biraz destek ariyor snrm kimsenin yanimda olmamasi koydu biraz en basta esim is yuzunden mecburi uoktu aileminde kendince sebepleri vardu ablamlarin oyle zmninda karsilikli yapmadm tabiki ama sen yapip karsi taraf yabanci gibi kalinca insan icerliyo kimsem yokmjs dio

Hakta vermedim değil sana,ama ne yapacaksın sağlık olsun,sen de çok ince davranma bundan sonra

Annemler almamis snrm sormadim birsey demedim bi ara dedim oara yoktu vs dendi istemekle soylemekle olmuyor bazi seyler dusunulmek istiyor
Boşver,üzül biraz,sonra amaaan de,bak kuzunun çiçek gibi yüzüne,ondan daha çiçek var mı
Koy arabasına yürüyüşe çık,bir kahve iç biryerde,kendine yeni giysiler al,en.güzel çiçeği de yaptır kendine,parasını eşine kitle,oooh sefan olsun

Yok ben ısrarla anlamıyorum. Odun kafalıyım. Ayrıca konunuza bu ikinci mesajım. Yani ısrarla anlamamakta direttiğim diğer mesajlarımı alıntılarsanız memnun olurum.
Çiçeğe takılıp kaldım diyen siz değil misiniz?
Konu başlığınız bile "geçmeyen çiçek yaram"
Kişiler yazdıkça "mevzu cicekten ziyade dusunulmek sanrm bilmiorum" diyerek muallakta kalıyorsunuz.
"Belki aticaktim cope ama kimsenin dusunmus olammasi uzuyor insani lohusalik cok farkli bi surec snrm kizsamda gecemiyor bu duygum" diyorsunuz.
Sonra da bana çiçek mevzusu önemli değil diyorsunuz.
Evet ben ısrarla anlamıyorum.
Ben ilk mesajlara göre yorum yaparım, sayfalarca mesajı okuyamam. Sonradan ne ilave ettiniz veya hangi düşünceniz değişmiş bilemem.
Allah yolunuzu açık etsin.

Ay cik sekersin cok tskler

Ayy lohusalık işte diyecektim ki kızın 4 yaşına gelmiş
Benim kocamda bana kolye alacaktı doğum hediyesi, doğum odasını şık ve sade şekilde süsleyecektim bebek çikolatası, lohusa şerbeti vs vs vs koyacaktım.
Ama benim aceleci kızım 34 haftalık doğdu ne çikolata gördü gözüm ne kolye.
Şakasına 2. olursa set istiyorum bu sefer kaçamazsın diyorum
Ama şu an bu fiyatlarla artı bebek masrafıyla alamaz biliyorum
Yani o zaman beklemiştim vs derseniz anlarım da 4 sene sonra ağlamak bana biraz fazla geldi.

Bu arada canlı çiçek hastanede odaya kabul edilmiyor.
Eve çıkınca da hastaneye gelen çiçekleri hemen evin en kullanılmayan odasına koydurdum kendimden ve bebekten uzak tuttum.
Çünkü bazı çiçekler alerjik etki yaratıyor.

Bu arada doğumda eşim izin alamadı diye üzülmüşsün ama annen de bi garip rahat edemedim deyip gitmek ne demek kızın doğurmuş 1-2 hafta rahat etmeyiver.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…