- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Tabiki çiçek icin aglamiyorum sadece kimsenin yanimda olmamasina sukretmem gerken herseye tabiki sukrediyorum duygusallik anım tuttu sadece icerledgim durumlara istem dışı agliyorumAy yok artık ya! 4 yıl önce çiçek alınmadı diye mi ağlıyorsunuz? Tamam üzülebilirsiniz o an için, ama 4 yıl olmuş yahu! Takılmayın bu kadar küçük şeylere. Kendinizin, çocuğunuzun sağlığı için şükredin, hayattan zevk alın.
4 senedir bu mevzuyu düşünmüyorum elbette bugün bi duygusallik geldi sadeceKonuyu okurken ha geldi gelecek ne çiçek yarasıymış, doğumla ne ilgisi varmış, kalıcı bişey mi bırakmış ee nasıl olcak derken konu bitti, çiçek yarası elimde patladı4 sene geçmiş yahu. Kendinize zarar veriyorsunuz resmen...
4 senedir bu mevzuyu düşünmüyorum elbette bugün bi duygusallik geldi sadece
Yok kız mevzu düşünüldüğünü hissetmek sanrm bilmiorum ilk dogum ilk bebek cok sukur saglikliydik binl3rce kez sukur ama insan hassas deonemlerinde biraz destek ariyor snrm kimsenin yanimda olmamasi koydu biraz en basta esim is yuzunden mecburi uoktu aileminde kendince sebepleri vardu ablamlarin oyle zmninda karsilikli yapmadm tabiki ama sen yapip karsi taraf yabanci gibi kalinca insan icerliyo kimsem yokmjs dioiyi ozaman yoksa korkulur senden dicektim
ben hiiiç sevmem çicek böcek, aklıma bile gelmez
Ben deBende küçükken su çiçeği oldunuz ve kasidiniz yara oldu yıllardır gecmiyor sandm. Altı üstü çiçek ya bu kadar takmayın.
Ben deyapa yapa geldim,nolcak şimdi diyordum:)
Hakta vermedim değil sana,ama ne yapacaksın sağlık olsun,sen de çok ince davranma bundan sonraYok kız mevzu düşünüldüğünü hissetmek sanrm bilmiorum ilk dogum ilk bebek cok sukur saglikliydik binl3rce kez sukur ama insan hassas deonemlerinde biraz destek ariyor snrm kimsenin yanimda olmamasi koydu biraz en basta esim is yuzunden mecburi uoktu aileminde kendince sebepleri vardu ablamlarin oyle zmninda karsilikli yapmadm tabiki ama sen yapip karsi taraf yabanci gibi kalinca insan icerliyo kimsem yokmjs dio
Rüyanda çiçek mi gördünkusura bakmayin ya ben basligi yanlis acmisim uyku sersemi snrm.
Oyle Tabi saglik olsun saolasin anladgn içinHakta vermedim değil sana,ama ne yapacaksın sağlık olsun,sen de çok ince davranma bundan sonra
He kiz aile grubunda konusuyorlardi gruba atmislar cicegiRüyanda çiçek mi gördün
Mesela anlamadimbence takılman gereken başka şeyler varken çok yanlış şeylere takılmışsın
Niye,hiç mi çiçek görmemişler tövbe yarabbi.Annen ne diyor beni es geçtiniz deyince?He kiz aile grubunda konusuyorlardi gruba atmislar cicegi
Annemler almamis snrm sormadim birsey demedim bi ara dedim oara yoktu vs dendi istemekle soylemekle olmuyor bazi seyler dusunulmek istiyorNiye,hiç mi çiçek görmemişler tövbe yarabbi.Annen ne diyor beni es geçtiniz deyince?
Boşver,üzül biraz,sonra amaaan de,bak kuzunun çiçek gibi yüzüne,ondan daha çiçek var mıAnnemler almamis snrm sormadim birsey demedim bi ara dedim oara yoktu vs dendi istemekle soylemekle olmuyor bazi seyler dusunulmek istiyor
Ben mi anlatamiyorum israrla siz mi anlamamk istiyorsunz bende tabiki cicek mevzusunun bu kadar onrmli olmadgini biliyorum tabiki ama insan bazen ynainda olmasini istiyor yanliz kalmal istemiyor destek ariyor tabiki herseyin basi saglik Rabbim dermansz dert vermesin
Ay cik sekersin cok tsklerBoşver,üzül biraz,sonra amaaan de,bak kuzunun çiçek gibi yüzüne,ondan daha çiçek var mı
Koy arabasına yürüyüşe çık,bir kahve iç biryerde,kendine yeni giysiler al,en.güzel çiçeği de yaptır kendine,parasını eşine kitle,oooh sefan olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?