gecmeyen kara gunler

Önemli olan bir karar vermektir bence. Bu kararı verecek kadar güçlüyseniz üstesindende gelirsiniz alimallah. Burda okuduğum ve ablam boşanırken yakından şahit olduğum kadarıyla ilk başta tüm kadınlar bir bocalama,pişmanlık evresi yaşıyor ama sonrasında bomba gibi hayata tutunuyor. Tanıdığım tüm boşanmış erkeklerdeyse tam tersi oldu. Önce bir ortalığa salındılar,hayat bana güzel edasıyla dolaştılar sonrasında eşi hayata tutununca kendileri tutuştular.Şunu unutmayın erkeklerden daha güçlüyüz biz kadınlar. Kimsenin sizi koruyup kollamasına ihtiyacınız yok. Lütfen güçlü olun. Eminim üstesinden geleceksiniz. Allah yardımcınız olsun
Canim sonradan pismsnmi oluyorlar?geri donmekmi istiyorlar?pesimde surunmesini cok isterim okadar cok kalbimi kirdiki artik daha fazla aci cekmek istemiyorum.fakat korkularimda var benim yasim 40 bu saatten sonra nasil hayatima yon verip duzene sokacagim ve yalniz mutlu olabilecekmiyim maddi sikintilarimda olacak aileme muhtac olacagim bana destek olacaklar ama yinede benim icin zor olurmu bundan sonraki hayatim bilemiyorum.ve en onemliside esyalari alip ona sadece eski bir kac bisey birakmayi dusunuyorum borclarindan dolayi nafaka alacagim icin oda cok zor gunler yasayacak ben ilrrde vicdan azabi cekermiyim ben cok duygusal biriyim arkama bakmamam lazim fakat neden onu dusunuyorum bilmiyorum

Ben sizin yerinizde olsam duygusal düşünmemeye çalışır ,onun gözünün yaşına bakmazdım. Bana bu kadar acılar çektiren kişi bir zahmet sürünsün arkamdan. Umurumda olmazdı. Sizde umursamayın. Onun uğruna daha kaç yılınızı feda etmeyi düşünüyorsunuz? İstiyorki işlerini yoluna koyunca,tayinini falan ayarlayınca sizi boşasın. O zaman sizin ne durumda olduğunuzu düşünmeyecek ama siz onun sürünüp sürünmeyeceğini düşünüyorsunuz. Ev kuranada,boşanana da Allah yardım ediyor. Benim ablam 10 sene önce boşandı.2 küçük oğlu vardı. Geçen hafta yeniden evlendi. Hemde deli gibi sevdiği biri ile. Eski eniştemde aynı hafta evlendi:) ama zaman geçip ablamın fırtınaları dindiğinden bu duruma sadece güldük. İlk ayrıldıkları zaman ablam enişteme nefret doluydu. Zamanla hiçbirşey hissetmemeye başladı. Hatta acıyor ona. Yazık yaaa diyoruz şimdi. Erkekleri anlamak mümkün değil. Eşin Hem boğazına kadar borç içinde hemde hala karı kız derdinde. Benim tanıdığım tüm boşanmış erkekler sonrasında sürünüyor. Ama dediğim gibi zaman en iyi ilaç. Eşinizi pişman etmek istiyorsanız onsuz bir hayat kurabileceğinizi ve mutlu olduğunuzu gösterin. Erkeklere en koyan şey arkalarından yas tutmayıp hayata tutunan kadınlar. İlk başta öyle hissetmeseniz bile öyleymiş gibi yapın. Zaten zamanla tüm acılarınız,siniriniz geçecek merak etmeyin. Allah yardımcınız olsun..
Canim sonradan pismsnmi oluyorlar?geri donmekmi istiyorlar?pesimde surunmesini cok isterim okadar cok kalbimi kirdiki artik daha fazla aci cekmek istemiyorum.fakat korkularimda var benim yasim 40 bu saatten sonra nasil hayatima yon verip duzene sokacagim ve yalniz mutlu olabilecekmiyim maddi sikintilarimda olacak aileme muhtac olacagim bana destek olacaklar ama yinede benim icin zor olurmu bundan sonraki hayatim bilemiyorum.ve en onemliside esyalari alip ona sadece eski bir kac bisey birakmayi dusunuyorum borclarindan dolayi nafaka alacagim icin oda cok zor gunler yasayacak ben ilrrde vicdan azabi cekermiyim ben cok duygusal biriyim arkama bakmamam lazim fakat neden onu dusunuyorum bilmiyorum
e

Canim esimle ilk ayrildigimzda bende pisman oldum yalniz basima kucucuk bi cocukla ortada kalmistim yasimda daha cok gencti iki yil kadar sonra cok pisman oldi yine baristik ama adam olmadigi icin yine perisan olduk kavgalar gokulen gozyaslari verilen emekler hep bosuna gitti..duzeldigine aldaldim bu seferde hamile olarak ortada kaldim...onu dusunerek ona aciyarak sende omrunu hebe etme

Back
X