yok zaten evlilik değil de güzel bir sevgililik iyi olabilirBEKARLIK SULTANLIKMIŞ evlenince anladim
zamanında hepsini bertaraf ettiğim için yok malesef
bencede :)yok zaten evlilik değil de güzel bir sevgililik iyi olabilir
Aynen oyle flort etmek in evlenmek out:))))))yok zaten evlilik değil de güzel bir sevgililik iyi olabilir
bu yüzdeeen bir tarayın etrafınızdaki bekarları tabi bu taramaya önceden yoksaydıklarınızı da dahil edin belli mi olur güzel bir ilişki başlar belki sizin için :)bencede :)
inşallah ya lütfen benim için dua etbu yüzdeeen bir tarayın etrafınızdaki bekarları tabi bu taramaya önceden yoksaydıklarınızı da dahil edin belli mi olur güzel bir ilişki başlar belki sizin için :)
inşallah gönlünüze göre bir sevgili bulursunuzinşallah ya lütfen benim için dua et
daha aktif olmak nedir mesela ne yapabilirim ev iş arasında mekik dokuyan biriyimSevmek sevilmek, hayatı paylaşacak birinin olması da bir ihtiyaç ve insan doğasının bir parçası. Bunları istemek en doğal hakkınız.ceres87 hiç karamsar düşünmeyin, yaşınız çok genç, en verimli zamanlarınız. Algılarınızı açın, çıkan fırsatları değerlendirin siz de fırsatlar yaratın. Herkes deneye yanıla buluyor bir şekilde, daha aktif davranın.
daha aktif olmak nedir mesela ne yapabilirim ev iş arasında mekik dokuyan biriyim
hayata karışmak konusunda haklısın benceBence öncelikle geç mi kalıyorum stresinden arındırın kendinizi. Kime göre neye göre geç, herkesin farklı bir hayat yolu var sonuçta. Bu rahat zihin yapısını oluşturduktan sonra koyulun işe:)) İlle de bulacağım diye görev şeklinde yaklaşmayın ama niyet edin. Biliyorum zaman geçince ortamlar azalabiliyor ama kendinizi kapattığınız arkadaşlarınız ya da ortamlarınız varsa onlarla iletişime geçin. İşten çıkınca en azından bir yerlere gidip kahve içecek birileri olsun. Spora başlamak iyi bir fikir olabilir, sosyal medyayı kullanıyor musunuz bilmiyorum ama orda da biraz aktif olun. Yani bu söylediklerimi kendini sergilemek gibi düşünmeyin sadece biraz daha hayata karışmanız gerekiyor gibi hissettim.
O zaman sosyal olmaya çalışın .. arkadaşlarınızla çıkın gezin dolaşın.. sinemaya gidin patlamış mısır yiyinaslında insan hayatına yeni bir renk mi ister zaman zaman çalışan biriyim fakat asla sosyal biri olamadım
aslında bu hafta sonu sinemaya mı gitsem :)) iyi fikir benceO zaman sosyal olmaya çalışın .. arkadaşlarınızla çıkın gezin dolaşın.. sinemaya gidin patlamış mısır yiyin
Bence de gitmelisiniz :) benim ufak bebeğim olmasa soluğu sinema salonunda alacağız eşimle :) biraz daha zaman hızlı geçsin diye dua ediyorum artık. :)aslında bu hafta sonu sinemaya mı gitsem :)) iyi fikir bence
inşallah istediğin gibi olurBence de gitmelisiniz :) benim ufak bebeğim olmasa soluğu sinema salonunda alacağız eşimle :) biraz daha zaman hızlı geçsin diye dua ediyorum artık. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?