teşekkür ederim30 yaş nedir Allah aşkına sanki 80 e geldiniz yapmayın böyle evlendiğinizde bekarlık günlerini özlersiniz. Sosyalleşin biraz arkadaşlarınızla planlar yapın bir takım sosyal klüplere üye olun. Tabiki insanın dertleşebileceği, iyi anlaştığı sevildiği ve sevdiği biri olursa çok güzel olur ama dünyanında sonu değil. Ben 33 yaşında evlendim 5 yıllık bir ilişkiyle çok ta güzel bir evliliğim var ama hiç bir zaman geç kaldığımı düşünmedim. Rahat olun yaşınız daha çok genç kendinizi evliliğe odaklamayın bu günlerinizi güzel geçirmeye bakın
aynı durumdayız :) 27 yasındayım hayatımda kimse yok ve sülale bana birini bulma peşinde :)sabah sabah yine saçma sapan uyandım aslında günlerdir kafma dolu daha doğrusu doldurdular ama nedense bu sabah fazlaca bir düşünür oldum bu konuyu konu:yaş 30 ama halen bekar olmak kötü bir durummu bilmiyorum geçen komşunun biri azıcık cilveli ol aç internete bak nasıl cilveli olunur falan diye ne bu böyle erkek gibi duruyorsun az gül etrafa dedi .ben ise sadece ona güldüm yaş 30 sevgilim bile yok :)
oradan çıktım bir arkadaşa uğradım oda aynı şeyi söyledi yaş 30 artık düşün aktif ol dedi yav hehe diyip geçtim ama aklımın bir köşesinde kaldı bu sözler bu sabah çok mutsuz uyandım ve bu konuya çok takıntılı bir şekilde
çok mutsuzummmmmmmmmm
ne yapayım şimdi deli gibi güleyimmi millete kafam çok karışık ruhum daraldı ve artık kendimi çok yanlız hissediyorum .
bir yere kadar duymuyorsun sonrası biraz sıkıntı :)aynı durumdayız :) 27 yasındayım hayatımda kimse yok ve sülale bana birini bulma peşinde :)
bu duruma gülünür mü ağlanır mı bilemedim. duymamazlıktan gelmek en mantıklısı sanırım :)
ah bi başlayabilsem :)33 yasinsayim tum arkadaslarim bekar.1 kaci nisanli
Ben 2.evliligi yapacagim.ve emin ol onlarin yerinde olmak isterdim.
Ideal yasindasin.birini tani flort sureci sevgililigin tadini cikarma vs bunlar icin simdi baslayabilecegin en guzel yastasin
aslında bende istiyorum hayatımı kurmak, en çokta cocuk için geç kalmaktan korkuyorum ama sırf evlenmek için evlenemem, onlara kalsa hiçkimseyi begenmiyosun böyle olmaz bilmem ne , hayatı yasayacak olan benim . gülüyorum geçiyorum :)bir yere kadar duymuyorsun sonrası biraz sıkıntı :)
Beklemeyi birakinca baslarsin : )ah bi başlayabilsem :)
zaten belirli bir yaştan sonra yakışıklılıkta aramıyor insan bu adamdan bana eş çocuklarıma baba olurmu diyen düşünüyorsun ama anlatamıyorsun hepsi buaslında bende istiyorum hayatımı kurmak, en çokta cocuk için geç kalmaktan korkuyorum ama sırf evlenmek için evlenemem, onlara kalsa hiçkimseyi begenmiyosun böyle olmaz bilmem ne , hayatı yasayacak olan benim . gülüyorum geçiyorum :)
en güzel süprizler beklemediğin anda olur diyorsunBeklemeyi birakinca baslarsin : )
Kasma yani rahat ol.
tuhaf geliyor onlara, hepsi genç hatta cocuk yasta evlenmişler 27 fazla geliyor. gerçi annem ve özellikle babam hiç evlenmemi istemiyor ama dost, akraba sürekli birileriyle tanıştırılmaya çalışmaktan sıkıldım.zaten belirli bir yaştan sonra yakışıklılıkta aramıyor insan bu adamdan bana eş çocuklarıma baba olurmu diyen düşünüyorsun ama anlatamıyorsun hepsi bu
Yaa tabi ole.ben bosanirken bi daha biri mi hayir dunyayi gezecegim dolasacagim hayatimi yasayacagim diyordum.senesine kalmadi hoop ben asik cicim sevgilim ask bocegi oldum ciktim..en güzel süprizler beklemediğin anda olur diyorsun
saçımı kestirdim 16 kilo verdim giyim tarzım değişti biraz etrafa mı baksam yüzüm mü sert duruyor acabaYaa tabi ole.ben bosanirken bi daha biri mi hayir dunyayi gezecegim dolasacagim hayatimi yasayacagim diyordum.senesine kalmadi hoop ben asik cicim sevgilim ask bocegi oldum ciktim..
Hee ama 6 yildir evlenmiycem gezicem diyip adamida dahil ettim hayatimi yasama planlarima simdi tamam yeter evlenmek lazim artik diyor.
Sende beklemeyi birakiyorsun
Sacini hayatinda kestirmedigin bi model kestir.
Uzunsa mesela omuzlara cok katli bir kesim.
Bakis acin kendini gordugun nokta degisecek.seni gorenlerde farkliligi kesfedecek.
saçımı kestirdim 16 kilo verdim giyim tarzım değişti biraz etrafa mı baksam yüzüm mü sert duruyor acaba
Herşeyi zamanında yaşamak diye bişi var...sabah sabah yine saçma sapan uyandım aslında günlerdir kafma dolu daha doğrusu doldurdular ama nedense bu sabah fazlaca bir düşünür oldum bu konuyu konu:yaş 30 ama halen bekar olmak kötü bir durummu bilmiyorum geçen komşunun biri azıcık cilveli ol aç internete bak nasıl cilveli olunur falan diye ne bu böyle erkek gibi duruyorsun az gül etrafa dedi .ben ise sadece ona güldüm yaş 30 sevgilim bile yok :)
oradan çıktım bir arkadaşa uğradım oda aynı şeyi söyledi yaş 30 artık düşün aktif ol dedi yav hehe diyip geçtim ama aklımın bir köşesinde kaldı bu sözler bu sabah çok mutsuz uyandım ve bu konuya çok takıntılı bir şekilde
çok mutsuzummmmmmmmmm
ne yapayım şimdi deli gibi güleyimmi millete kafam çok karışık ruhum daraldı ve artık kendimi çok yanlız hissediyorum .
uzun zamandır çalışıyorun 3 ay ara verdim şimdi tekrar başladım maaşımı alayımda önce bir sinema düşünüyorum87li misin sen kardesimde 87li hic ufukta evlilik plani bile yok.hayatini yasiyor valla cocuk.sirketini kurdu cevresini edindi dunyayi geziyor dolasiyor.
Kendinde kusur arama.iyi kilo vermissin bravo bu arada.
Belki arkadas cevrenle farkli ortamlara gitseniz.
Degisik mekanlar degisik ortamlar degisik insanlar.: ))
babamda ısrar ediyor bak kızım yanlız kalırsın pişman olursun evlen diyor ama offf offfHerşeyi zamanında yaşamak diye bişi var...
37 yaşında ablam var neden daha önce evlenmedim diye kafasını duvarlara vuruyor.
Kendi gibi Bu yaşta hiç evlenmemiş bekar adam bulmakta imkansız.
O beğenmeyip burun kıvırdığı talipleri,neden evleniyorsun bekarlık sultanlık diye söylendiği kız arkadaşları çoluk çocuğa karıştı ,ablam şimdi farkına vardı geçen zamanın ve ne kadar çok büyük bi hata yaptığının
Maalesef zamanı geri getirmek imkansız !
vakti zamanı gelince,doğru insanı da bulunca bence evlilik kararı tam yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?