geçmi kalıyorum?

zaten şu cilve de ne anlamadım kırıtmak mı gülmek mi ne kiii

Hangi şehirdesin.
Ahah evet bende annemle turbe turbe gezmisimdir bi donem.
: )))
O sert ifadeyi siliyoruz ve bahari kucakliyoruz.
Ayrica gulumsemek seet ifade takinmaktan daha kolay.
Hee benide ilk taniyan buzdolabi gibi 1 sey bu diyor ama yapisti bana galiba o soguk ifade.

Biraz dışarı çık panpa.

Fotoğrafçılık, okuma/edebiyat vb klüpler var kendine bir aktivite edin derim.

resmen evde kalmışsın bence..

yahu neden takıyorsun bu kadar kimin ne dediğini. zaten birini hayatına almak istersen alırsın demek ki istemiyorsun. boşver kim ne diyor. ayrıca genç evlenmek çok kötü. daha kendin büyümeden koca büyütmeye uğraşıyorsun çocuk büyütmeye uğraşıyorsun sonra 30 unda yaşlanıyorsun..

Toplum baskısı boşver derim ben şahsen ama tabi hayatına birilerini alabilirsin canım sonuçta görüşmekten bı sıkıntı CIkmaz bence birileri sana birini tavsiye ediyorsa bi görüşmede fayda var kafana takma derim

istanbul :)))

hadi bakalım inşallah. tavsiyelerine uyacağım

öyle olur olmaz insanlarıda almak istemiyorum hayatıma .yaş ilerledikce insan daha seçici oluyor galiba

O yüzden izin ver canım inan öyle oluyor yaş ilerdikce
öyle olur olmaz insanlarıda almak istemiyorum hayatıma .yaş ilerledikce insan daha seçici oluyor galiba
ilerledikçe gözünün üstünde kaş var d tıp hiç birlikte olmak istemeyenler var mesela , o yüzden kapama kimseye kendini e göre göre karar vereceksin sonuçta gidip bir yerde bulunmaktan hiç bir zarar gelmez bence sen zaten az çok insanları tahmin edebilirsin oyizden gozune güzel gözükmeyen yada koniasini sevmediğin zaman istemezsin o yüzden insanlara açık ol derim

babamda ısrar ediyor bak kızım yanlız kalırsın pişman olursun evlen diyor ama offf offf
Babanız sadece çok ısrar etmiyor, kendinden sonra kızını koruyup kullayacak bi adama sizi teslim etmek istiyor
Babanız o kadar haklı ki !evet yapayalnız kalacaksınız
Neden evlenmedim zamanında diye çok pişman olacaksınız ilerde inşallah o zamana kadar da doğru zaman geçmemiş olsun

haklısın gerçekten böyle yorumlara çok ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim :)

aynen bende hak veriyorum babama ama olmayınca olmuyor :)

tövbe tövbe sana akıl verenler saçmalamış bence ( interneti aç cilve öğren kısmı için ). ben 33 yaşında evlendim. hiç de evde kalmış moduna girmedim iki yıla yaklaşıyoruz evliliğimizde iyiki olgun evlenmişim her anın değerini bilerek, sevmeyi bile anlamlı yaşarak günlerimizi geçiyoruz. evlenene kadar aktif çalıştım, sen çalışıyormusun?
kendine bak bakımını ihmal etme insan kendine bakınca öz güveni daha bi yüksek oluyor. kadına uygun davranışlar, nezaket ne ise öyle ol dicem ama yaradılışda önemli. nacizane tavsiyem erkek gibi tavırlar erkekleri iter daha bi ılıman olun.

haklısın gerçekten böyle yorumlara çok ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim :)
Ne dmeek canım her zmaan ve evet bakımda yap kendine kendini sen iyi hissetmek için yap derim canım sen daha gençsin yani kendine bak makyaj yap mutlu et kendine önce kendini sonra tanıştığım kişiyi bı arkadaşım var oda 28 yaşında herkesi tanimdana red etti şimdi çok ayrıntılı oldu yok öyle yok. Böyle yok saçı yok yok zayıf yok şişman ve hala yalnız sen onu yapma tanı tanıdıkça anlaşır 18 yaşında değiliz artı kaz çok tanırız derim hayatta biri sana birini onerirse git görüşürüz derim bak evlilik çok zor bir zaanat ama dugeu kişiyi bulunca bı o kadar da güzel

evet yıllardır çalışıyorum yani kimseye o gözle bakamıyorum aslında beni düşündüren durum şu dün otobüse bindim karşıma bir adam oturdu sürekli bana bakıyor ben utancımdan bakamadım ama onun baktığını hep hissettim sonra bakmaktan vazgeçti ben dönüp baktım aman Allahım o ne yakışıklılıktı o nasıl gözdü yemyeşilllll ama artık iş işten geçmişti bakmıyordu hiç adam astsubaymış yaka kartını gördüm adı akın ama soyadını göremedim görseydim sosyal medyadan ulaşmaya çalışırdım kısmet akşama belki yine aynı otobüse denk geliriz

çok haklısın inşallahhhhhhhhh diyelim inşallaaaaahhhhhh

neden bu kadar utangaçsın ailen mi mutasıp yoksa yaradılış olarak hani bazı insanlar vardır tek sakinlerdir öyle bi yaradılışamı sahipsin.
bi daha karşılaşman zor bence askeri bölgeye yakın oturmuyorsan tabi.
bence biraz sosyallik sana iyi gelecek. uzun uzun yürüyüşler yap tek başına derin derin nefes al kendindeki eksi artıları düşün eksilerini düzelt. sonra otur bi kafede. arkadaşlarını ara sık sık sosyalleş. ama bak ben çok sosyaldim eşimle dışarda değil çalıştığım iş yerine girince tanıştık kader kısmet birazda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…