zaten şu cilve de ne anlamadım kırıtmak mı gülmek mi ne kiiiÇevredeki insanlar mutlaka kulp takacak bir şey bulurlar. Erkek arkadaş bulamasan niye bulamadın, bulsan erkek arkadaşına laf sokar, beğenmez. Evlensen bu sefer çocuk yap der, benim kız kardeşim var 21 yaşında, hala anneme 3. çocuğu yapsana diyen teyzeler var. :) Velhasıl kelam, takmayın bu kadar insanları, önemli olan sizin mutluluğunuz. Onlar yaşamıyor sizin hayatınızı, bunların gazıyla yanlış bir evlilik yapsanız umurlarına sallamazlar. Cilveyle olacak iş değil.
Hangi şehirdesin.uzun zamandır çalışıyorun 3 ay ara verdim şimdi tekrar başladım maaşımı alayımda önce bir sinema düşünüyorum
aslında sorun şu belkide annem evde hep yanlız bende o yanlız kalmasın diye sürekli evden işe işden eve gidip durdum e birlikte en fazla türbelere gidebiliyoruz :) aşmam lazım artık
zaten şu cilve de ne anlamadım kırıtmak mı gülmek mi ne kiii
Toplum baskısı boşver derim ben şahsen ama tabi hayatına birilerini alabilirsin canım sonuçta görüşmekten bı sıkıntı CIkmaz bence birileri sana birini tavsiye ediyorsa bi görüşmede fayda var kafana takma derimsabah sabah yine saçma sapan uyandım aslında günlerdir kafma dolu daha doğrusu doldurdular ama nedense bu sabah fazlaca bir düşünür oldum bu konuyu konu:yaş 30 ama halen bekar olmak kötü bir durummu bilmiyorum geçen komşunun biri azıcık cilveli ol aç internete bak nasıl cilveli olunur falan diye ne bu böyle erkek gibi duruyorsun az gül etrafa dedi .ben ise sadece ona güldüm yaş 30 sevgilim bile yok :)
oradan çıktım bir arkadaşa uğradım oda aynı şeyi söyledi yaş 30 artık düşün aktif ol dedi yav hehe diyip geçtim ama aklımın bir köşesinde kaldı bu sözler bu sabah çok mutsuz uyandım ve bu konuya çok takıntılı bir şekilde
çok mutsuzummmmmmmmmm
ne yapayım şimdi deli gibi güleyimmi millete kafam çok karışık ruhum daraldı ve artık kendimi çok yanlız hissediyorum .
istanbul :)))Hangi şehirdesin.
Ahah evet bende annemle turbe turbe gezmisimdir bi donem.
: )))
O sert ifadeyi siliyoruz ve bahari kucakliyoruz.
Ayrica gulumsemek seet ifade takinmaktan daha kolay.
Hee benide ilk taniyan buzdolabi gibi 1 sey bu diyor ama yapisti bana galiba o soguk ifade.
aman yaaaa :)))Saçmasapan işler, kırıtıyorsunuz diye evlenecek adamla evlenilir mi yani en basiti. Takmayın.
öyle olur olmaz insanlarıda almak istemiyorum hayatıma .yaş ilerledikce insan daha seçici oluyor galibaToplum baskısı boşver derim ben şahsen ama tabi hayatına birilerini alabilirsin canım sonuçta görüşmekten bı sıkıntı CIkmaz bence birileri sana birini tavsiye ediyorsa bi görüşmede fayda var kafana takma derim
ilerledikçe gözünün üstünde kaş var d tıp hiç birlikte olmak istemeyenler var mesela , o yüzden kapama kimseye kendini e göre göre karar vereceksin sonuçta gidip bir yerde bulunmaktan hiç bir zarar gelmez bence sen zaten az çok insanları tahmin edebilirsin oyizden gozune güzel gözükmeyen yada koniasini sevmediğin zaman istemezsin o yüzden insanlara açık ol derimöyle olur olmaz insanlarıda almak istemiyorum hayatıma .yaş ilerledikce insan daha seçici oluyor galiba
Babanız sadece çok ısrar etmiyor, kendinden sonra kızını koruyup kullayacak bi adama sizi teslim etmek istiyorbabamda ısrar ediyor bak kızım yanlız kalırsın pişman olursun evlen diyor ama offf offf
haklısın gerçekten böyle yorumlara çok ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim :)O yüzden izin ver canım inan öyle oluyor yaş ilerdikce
ilerledikçe gözünün üstünde kaş var d tıp hiç birlikte olmak istemeyenler var mesela , o yüzden kapama kimseye kendini e göre göre karar vereceksin sonuçta gidip bir yerde bulunmaktan hiç bir zarar gelmez bence sen zaten az çok insanları tahmin edebilirsin oyizden gozune güzel gözükmeyen yada koniasini sevmediğin zaman istemezsin o yüzden insanlara açık ol derim
aynen bende hak veriyorum babama ama olmayınca olmuyor :)Babanız sadece çok ısrar etmiyor, kendinden sonra kızını koruyup kullayacak bi adama sizi teslim etmek istiyor
Babanız o kadar haklı ki !evet yapayalnız kalacaksınız
Neden evlenmedim zamanında diye çok pişman olacaksınız ilerde inşallah o zamana kadar da doğru zaman geçmemiş olsun
Oo tamam iste istanbuldasin cevrede bol degisiklikte bol.kisitli degilsin.istanbul :)))
hadi bakalım inşallah. tavsiyelerine uyacağım
tövbe tövbe sana akıl verenler saçmalamış bence ( interneti aç cilve öğren kısmı için ). ben 33 yaşında evlendim. hiç de evde kalmış moduna girmedim iki yıla yaklaşıyoruz evliliğimizde iyiki olgun evlenmişim her anın değerini bilerek, sevmeyi bile anlamlı yaşarak günlerimizi geçiyoruz. evlenene kadar aktif çalıştım, sen çalışıyormusun?sabah sabah yine saçma sapan uyandım aslında günlerdir kafma dolu daha doğrusu doldurdular ama nedense bu sabah fazlaca bir düşünür oldum bu konuyu konu:yaş 30 ama halen bekar olmak kötü bir durummu bilmiyorum geçen komşunun biri azıcık cilveli ol aç internete bak nasıl cilveli olunur falan diye ne bu böyle erkek gibi duruyorsun az gül etrafa dedi .ben ise sadece ona güldüm yaş 30 sevgilim bile yok :)
oradan çıktım bir arkadaşa uğradım oda aynı şeyi söyledi yaş 30 artık düşün aktif ol dedi yav hehe diyip geçtim ama aklımın bir köşesinde kaldı bu sözler bu sabah çok mutsuz uyandım ve bu konuya çok takıntılı bir şekilde
çok mutsuzummmmmmmmmm
ne yapayım şimdi deli gibi güleyimmi millete kafam çok karışık ruhum daraldı ve artık kendimi çok yanlız hissediyorum .
Ne dmeek canım her zmaan ve evet bakımda yap kendine kendini sen iyi hissetmek için yap derim canım sen daha gençsin yani kendine bak makyaj yap mutlu et kendine önce kendini sonra tanıştığım kişiyi bı arkadaşım var oda 28 yaşında herkesi tanimdana red etti şimdi çok ayrıntılı oldu yok öyle yok. Böyle yok saçı yok yok zayıf yok şişman ve hala yalnız sen onu yapma tanı tanıdıkça anlaşır 18 yaşında değiliz artı kaz çok tanırız derim hayatta biri sana birini onerirse git görüşürüz derim bak evlilik çok zor bir zaanat ama dugeu kişiyi bulunca bı o kadar da güzelhaklısın gerçekten böyle yorumlara çok ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim :)
evet yıllardır çalışıyorum yani kimseye o gözle bakamıyorum aslında beni düşündüren durum şu dün otobüse bindim karşıma bir adam oturdu sürekli bana bakıyor ben utancımdan bakamadım ama onun baktığını hep hissettim sonra bakmaktan vazgeçti ben dönüp baktım aman Allahım o ne yakışıklılıktı o nasıl gözdü yemyeşilllll ama artık iş işten geçmişti bakmıyordu hiç adam astsubaymış yaka kartını gördüm adı akın ama soyadını göremedim görseydim sosyal medyadan ulaşmaya çalışırdım kısmet akşama belki yine aynı otobüse denk geliriztövbe tövbe sana akıl verenler saçmalamış bence ( interneti aç cilve öğren kısmı için ). ben 33 yaşında evlendim. hiç de evde kalmış moduna girmedim iki yıla yaklaşıyoruz evliliğimizde iyiki olgun evlenmişim her anın değerini bilerek, sevmeyi bile anlamlı yaşarak günlerimizi geçiyoruz. evlenene kadar aktif çalıştım, sen çalışıyormusun?
kendine bak bakımını ihmal etme insan kendine bakınca öz güveni daha bi yüksek oluyor. kadına uygun davranışlar, nezaket ne ise öyle ol dicem ama yaradılışda önemli. nacizane tavsiyem erkek gibi tavırlar erkekleri iter daha bi ılıman olun.
çok haklısın inşallahhhhhhhhh diyelim inşallaaaaahhhhhhNe dmeek canım her zmaan ve evet bakımda yap kendine kendini sen iyi hissetmek için yap derim canım sen daha gençsin yani kendine bak makyaj yap mutlu et kendine önce kendini sonra tanıştığım kişiyi bı arkadaşım var oda 28 yaşında herkesi tanimdana red etti şimdi çok ayrıntılı oldu yok öyle yok. Böyle yok saçı yok yok zayıf yok şişman ve hala yalnız sen onu yapma tanı tanıdıkça anlaşır 18 yaşında değiliz artı kaz çok tanırız derim hayatta biri sana birini onerirse git görüşürüz derim bak evlilik çok zor bir zaanat ama dugeu kişiyi bulunca bı o kadar da güzel
İnşallah tatlım dualarım seninle :)çok haklısın inşallahhhhhhhhh diyelim inşallaaaaahhhhhh
neden bu kadar utangaçsın ailen mi mutasıp yoksa yaradılış olarak hani bazı insanlar vardır tek sakinlerdir öyle bi yaradılışamı sahipsin.evet yıllardır çalışıyorum yani kimseye o gözle bakamıyorum aslında beni düşündüren durum şu dün otobüse bindim karşıma bir adam oturdu sürekli bana bakıyor ben utancımdan bakamadım ama onun baktığını hep hissettim sonra bakmaktan vazgeçti ben dönüp baktım aman Allahım o ne yakışıklılıktı o nasıl gözdü yemyeşilllll ama artık iş işten geçmişti bakmıyordu hiç adam astsubaymış yaka kartını gördüm adı akın ama soyadını göremedim görseydim sosyal medyadan ulaşmaya çalışırdım kısmet akşama belki yine aynı otobüse denk geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?