• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecmicek mi hic

Sin bir aydir cokusteyim.. Ust uste gelen sorunlarin yillarin bunaliminin patlamasini yasadim psikolojikmen coktum fiziksel olarak da etkilnmeye basladim vucudum titremeler uyusmalar mide kramplari seklnde tepkiler verdi. Psikiyatrist ilac yazdi psikologla da konustuk bir ay once. İlaclarimi kullaniyorum bu ay tam bir ay olacak. Ama yine arada cok kotu bir daralma geliyor herseye karamsar bakiyorum o an icime fenalik geliyor ne aglayabiliyorm.ne gulebiliyrm kaskati kesiliyorum istah filanda kalmiyor. Mesela dun aksamdan beri iyiyim okula gldim az once yine biran hersey bos gldi hic iyilesmicem hayat bombos gbi hissettim.kimse sana yardim edemezms gbi cok garip bir his. Bunlari yasayip iyilesenlrden yorum istiyorum lutfennn ... :/

Zamanında aynı seylerı yasamıstım ve ergenlık dönemimdeydım ... Doktora dahi gitmemiştim nasıl iyileşmişim hayret :o

emin ol geçecek rahata ereceksın ben sürekli dua ederdim :)
Birde kitap tavsiye edeyım onu mutlaka oku : Allah de ötesini bırak
yazarı bir terapist ve faydalı tavsiyeleri var iyi hissettriyor.

İsim koymadi bu kadar stres yapcak ne var dedi psikiyatrist ilaclari dayadi tabi.. psikologum.bir panik bozukluk olmus dedi bana depresyon gbi geliyor netten baya arastiriyorum iyilesmicem diye korkuyorum

Netten araştırmayı hemen bırak lütfen
Aynı hataya düştüm bir süre, sağlam insanı hasta eder internet teşhisleri
İlaçlarına devam et ve dua et, umarım çabuk atlatırsın

Zamanında aynı seylerı yasamıstım ve ergenlık dönemimdeydım ... Doktora dahi gitmemiştim nasıl iyileşmişim hayret :o

emin ol geçecek rahata ereceksın ben sürekli dua ederdim :)
Birde kitap tavsiye edeyım onu mutlaka oku : Allah de ötesini bırak
yazarı bir terapist ve faydalı tavsiyeleri var iyi hissettriyor.

okudum o kitabi canim.. dua ediyorum

pekı nasıl hıssedıyorsun
neler dusunuyorsun ?

Mesela iyiyken gayet normal ani yasiyorum kafam normal ya dusunceler gelince sevgilin yok yalnizsin mutsuzsun okulun son yili is bulma dertleryle ugrascaksin ailenin durumu ortada napcaksin kurtulusun yok hayat cok zor insanlar kotu hersey bombos anlamsz boyle dsunuyorum sonra bir kaygi hali basliyor mideme vuruyrdu genlde smdi gogus kafesmde yanma filan yapiyor

Mesela iyiyken gayet normal ani yasiyorum kafam normal ya dusunceler gelince sevgilin yok yalnizsin mutsuzsun okulun son yili is bulma dertleryle ugrascaksin ailenin durumu ortada napcaksin kurtulusun yok hayat cok zor insanlar kotu hersey bombos anlamsz boyle dsunuyorum sonra bir kaygi hali basliyor mideme vuruyrdu genlde smdi gogus kafesmde yanma filan yapiyor
bende senın gbıyım daha onceden antıdepresan fılan cok kullandım ama gecmedı malesef ıns senınkı bıan once gecer
ben suan ılacları fılan bıraktım kendı halımdeyım boyle hıcbısey dusunmeden yasamaya calısıyorum

iyileşmicem diye kendini şartlandırırsan cok zor tabi iyileşmen.
önce kendine güven. aşıcagına inan

bende senın gbıyım daha onceden antıdepresan fılan cok kullandım ama gecmedı malesef ıns senınkı bıan once gecer
ben suan ılacları fılan bıraktım kendı halımdeyım boyle hıcbısey dusunmeden yasamaya calısıyorum

Kac yasindasin ? ne kadar sure kullandin ilaclari bide duzenli kullandin mi canim terapi de almaliymisiz ilacin yaninda

Bir teşisinizde yoksa boşuna kullaniyoreuniz ilaçlari.

Herşey sizin elinizde, kendi kendinizi telkin edin, araştirmayi, düşünmeyi birakin.
Darlik geldiginde size ne iyi geliyorsa onu yapin.
Geçeceğine inanin. Herşey beyinde bitiyor.
Böyle giderse daha büyük hastaliklara yol açacağını düşünün.

Canım bu duşuncelerin normal değil mi kaygı yaşıyosun ee son senendesin fazla ilaç kullanma başka doktorada git

Bir teşisinizde yoksa boşuna kullaniyoreuniz ilaçlari.

Herşey sizin elinizde, kendi kendinizi telkin edin, araştirmayi, düşünmeyi birakin.
Darlik geldiginde size ne iyi geliyorsa onu yapin.
Geçeceğine inanin. Herşey beyinde bitiyor.
Böyle giderse daha büyük hastaliklara yol açacağını düşünün.

boyle giderse daha buyuk hastaliklara yol acacak diye mi dusunim :/ o zaman daha da beter oluyor ruh halim nasil bir tavsiye o :/

Kac yasindasin ? ne kadar sure kullandin ilaclari bide duzenli kullandin mi canim terapi de almaliymisiz ilacin yaninda
21 yasındayım
hanı sen dıyorsun ya tıtreme oluyor fılan bndede uykusuzluk yapıyordu bu durum
dusunmekten sureklı basım agrımaya basladı uzun sureler bas agrısı cektım fılan
ama ılacla ıyı olmakta fayda etmıyor ben soylıyım
ılacı bırakınca yıne dusunursen bu seylerı yıne aynı hale donersın

canm ayatel kursi felak nas ihlas fatiha surelerini oku cok iyi geliyo.bunlarin yaninda lahavle cek bol bol.bunaldigimda en iyi ilacdan drdan daha iyi geliyo bana

21 yasındayım
hanı sen dıyorsun ya tıtreme oluyor fılan bndede uykusuzluk yapıyordu bu durum
dusunmekten sureklı basım agrımaya basladı uzun sureler bas agrısı cektım fılan
ama ılacla ıyı olmakta fayda etmıyor ben soylıyım
ılacı bırakınca yıne dusunursen bu seylerı yıne aynı hale donersın[/QUOTE

o yuzden terapi almaliyiz ve ilac beyinde duzelme yapiyrmus

boyle giderse daha buyuk hastaliklara yol acacak diye mi dusunim :/ o zaman daha da beter oluyor ruh halim nasil bir tavsiye o :/

Evet, iyi olmaliyim. Şuan dert edecek bir halde degilim, boyle giderse daha buyuk sorunlar acilir önüme diye düşünün. Bunu düşünmek sizi daha zor bir hale getirmez. Hersey beyinde biter. Isterseniz basarirsiniz.
Ruh halim kotu kotu diyerek basaramazsiniz.
Bir teşisiniz yoksa basarabilecek bir engelinizde yok.
Hepimiz dönem dönem kötü halerden geçiyoruz, kendimizi birqktigimizda iş cikmaza biniyor.

Back
X