Gecmis geçmişte kalmıyor bazen

Şu hemen ayrıl boşa defet kaç kurtul diyenlere öyle kızıyorum ki... Şurda yazılan 3 satırdan mi çıkıyor bu fikirler acaba. Eee ayrıldı bu insanlar, Tamam. Sonra? Biraz abartılı olmuyor mu hiç tanımadığımız birine bunu nasıl seviyorsun hâlâ demek. Seviliyormus demek ki. Hanımefendi de zaten nasıl bosanayim demiyor. Eski günlere döner mi acaba diyor. Nasıl dönülür diyor.

Benim sana tavsiyem önce psikolojik destek al. Artık ruh sağlığının da beden sağlığından bi farkı olmadığını biliyoruz. Farkında değilsindir belki ama depresyona girmiş olabilrsin. Depresyona girmesen bile karşında seni yargılamadan dinleyen birinin, bi doktorun olması gerçekten çok iyi geliyor. Gerekirse tavsiye veriyor gerekirse ilaç. Belki eşinizi de davet edebilir. Onun da konuşmaya bazı şeyleri aşmaya ihtiyacı var bence. Halledemeyip boşanmayi gerektirecek bi durum yok bence. İnsanlar konuşa konuşa anlaşır diye boşuna dememişler. Bu arada Evet eşiniz özgüveninizi aşağı çekmek için sizi rencide ediyor olabilir. Eğer gururunuza ağır gelmiyorsa arada bir egosunu pofpoflayabilirsiniz :) ama aşırıya da gitmeyin sakın bu sefer de iyice abartıp daha da üzerinize gelebilir. Yine de seviyorsanız sabırlı olun ama önce yardım alın. Zaten problemler içinden çıkılmaz durumdaysa doktor da boşanmayi önerir.

bu nasil bir anda saldirmak ya konu sahibini rahatsiz etmemis sizi geren ne? "bunu kafana sok, senin kafa geride kalmis" derken cok sahane bir uslup kullandiginizi mi dusunuyordunuz? ayrica kullanip atmak diye birsey maalesef var. bunu yapan insanda cok var.

ve konu sahibicim, kocan it herifin teki falan degil. duygusal yonunden biraz hasar almis. belki onun dusuncesinde sizi baska bir erkekle dusunmesi onu cildirtiyordur ve hincini sizden aliyordur. burda esiniz icin ahkam kesen herkese inanma sen aranizi duzeltmeye calis.

Ufak bir hatanızı yuzunuze vuran bir insanla olmayın
Bunları yutarsanız özgüveniniz hiç kalmaz
Kendinize gelin ve düşünün.

he, herkes kesin bsyler yasiyo zaten dmi evlenmeden once? 'cok cok az' imis; bilimsel aciklamalarinin kaynagi nedir? meraktayim ..

kullanmak karşılıklı o zaman . kadında erkeği kullanıyor .

Gerçekten mükemmel! bir reçete yazmışsınız.

Konu sahibesinde özsaygı yerlerde, kendini yerin dibine batıran adam için baldırım kalın o yüzden mi sevmiyor yazıyor.

Sizin tespitiniz çok doğru, adam aşağılayarak yere çekiyor. Lakin çözümünüz cidden dahiyane! pohpohlamak?! Sebep sonuç ilişkisini anlamak için 3 kere okudum acaba kaçırdığım bir ayrıntı mı var diye ama bulamadım. Cidden anlayamadım beni yere çeken birini ben neden pohpohlamalıyım mesela, ters psikoloji taktiği falan mı?

Aşağılayan adamı pohpohlamak yerine adam olmasını söylemek, karşısında sinmemek bence daha iyi bir çözüm olabilir.

tamam sen namuslsun hadi
ay saol sevgican 'abla'.. senin gibi birinden bunlari duymak.. nasil bi onore olmaktir.. yas kemale erince, abla pozisyonunda olunca boyle oluyo herhalde daha 3-4 sene yolumuz var yaklasik (tartisilmayacak kadar seviyesiz ve komplekslisin.. itici oldugunu da bilmem belirtmeme gerek var mi profilimi karistirip kendince eksik bulabilirsin hosca kal tatlim, belki banlanirim ama sana deger :-* )

canım yazma bence ya bu konuya . kadının kadına saygısı yok ki erkeklerden saygı bekleyecek .
kadın diyor kullanıp atmasın seni diye ?neyi kullanıyorsa ?cinsel ilişki sanki tek teraflı oluyor . neyse ya yazmıcam bu konuya .kadın geçmişinden utanırsa adamda bu şekilde üstüne gelir . herkes namusunu ispatlama peşinde ama bakıyorum .

Egosunu pofpoflamak???

Sanırım kırmızı gecelik önerisini unutmuşsunuz, o da çok işe yarıyormuş bu durumlarda!!!

pardon da sen kimsin ya ?
sen de boşanmış bir bayansın neden insanlara bu öfken ?kopmleks yapan sensin bence bazı konularda ablacım .
benden küçük bu yaşta evlenmiş yürütememiş boşanmış birisin diye mi bu kompeks . sanane pardon insanlar istediğinle sevişir sana mı sorucaklar . ne kadar komiksin . seviyesiz olan yorum belli canım .

Egosunu pofpoflamak???

Sanırım kırmızı gecelik önerisini unutmuşsunuz, o da çok işe yarıyormuş bu durumlarda!!!

Bir kk klasiği kırmızı geceliğin bu saate kadar ortaya çıkmamasına şaşırdım zaten

Dur hele spoiler yapma, kırmızı gecelik yazacakların postlarını pofpoflama

Son düzenleme:
pardon da sen kimsin ya ?
sen de boşanmış bir bayansın neden insanlara bu öfken ?kopmleks yapan sensin bence bazı konularda ablacım .
kisi herkesi kendi gibi bilir sevgi ablam kompleksinden gelip buralarda millete saldiran, yabanci dil seviyeni ispatlamaya calisan sensin; birak bu umursamaz cool kadin ayaklarini.. degilsin ki keske olsan hemen profilimi karistirmis yavrum benim, iyice bak, baska saldirip hedef sasirtma malzemeleri bulablirsn kastirirsan

uğraşamıcam senle ama sen benle bayağı kafayı bozmuşsn
başka bir konuda tartışmışsın benle aklında tutup burdan saldırıyorsun
neyse cevap yazmıcam .
istediğim dili konuşurum ya sende az öğren kültürlü ol kıskanma onu bunu . kendini yetiştir hadi canım iyi geceler

simdi ismim sevgijann olsaydi mezuniyet belgelerimi filan yayinlardim da, yok yapmiycigim arti olarak, senin sevimsiz konularina ben yetisene kadr ya konu kapandi ya banlandin.. neyse ki bizim kizlar iyi silkeledi seni.. ben de burda konusmus oldum.. he sen namuslusun' diye terbiyesizlik yapmasaydin bunlari da demezdim de sen kasindin ablacik.. hadi see youu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…