sen ne biçim uslup kullanıyorsun ya . ne demek kullanıp atmak ?
ayıp ya . bir kere evliller hadi evli olmasada kullanıp atmak nedir yani .ilişki istenir karşılıklı yaşanır . bunu kafana sok . herkes senin gibi bakmaz bu işlere . senin kafan geride kalmış .hani yorum yapmak istemedim ama dayanamadım .
canım sana gelincede yani eşinin yaptığı çok çirkin gerçekten . herşeyi kabullenerek evlenmiş . bakire olsaydında büyük ihtimelle birşeyler yaşamış biri olucaktın . yüzde doksan bu böyledir . yani kim gerçekten bakireydi evlenirken acaba çok çok azdır . bunda senin suçun yok . eşin çok yanlış yolda . bu şekilde üstüne gelmeye hakkı yok .
he, herkes kesin bsyler yasiyo zaten dmi evlenmeden once? 'cok cok az' imis; bilimsel aciklamalarinin kaynagi nedir? meraktayim ..sen ne biçim uslup kullanıyorsun ya . ne demek kullanıp atmak ?
ayıp ya . bir kere evliller hadi evli olmasada kullanıp atmak nedir yani .ilişki istenir karşılıklı yaşanır . bunu kafana sok . herkes senin gibi bakmaz bu işlere . senin kafan geride kalmış .hani yorum yapmak istemedim ama dayanamadım .
canım sana gelincede yani eşinin yaptığı çok çirkin gerçekten . herşeyi kabullenerek evlenmiş . bakire olsaydında büyük ihtimelle birşeyler yaşamış biri olucaktın . yüzde doksan bu böyledir . yani kim gerçekten bakireydi evlenirken acaba çok çok azdır . bunda senin suçun yok . eşin çok yanlış yolda . bu şekilde üstüne gelmeye hakkı yok .
tamam sen namuslsun hadihe, herkes kesin bsyler yasiyo zaten dmi evlenmeden once? 'cok cok az' imis; bilimsel aciklamalarinin kaynagi nedir? meraktayim ..
kullanmak karşılıklı o zaman . kadında erkeği kullanıyor .bu nasil bir anda saldirmak ya konu sahibini rahatsiz etmemis sizi geren ne? "bunu kafana sok, senin kafa geride kalmis" derken cok sahane bir uslup kullandiginizi mi dusunuyordunuz? ayrica kullanip atmak diye birsey maalesef var. bunu yapan insanda cok var.
ve konu sahibicim, kocan it herifin teki falan degil. duygusal yonunden biraz hasar almis. belki onun dusuncesinde sizi baska bir erkekle dusunmesi onu cildirtiyordur ve hincini sizden aliyordur. burda esiniz icin ahkam kesen herkese inanma sen aranizi duzeltmeye calis.
. Bu arada Evet eşiniz özgüveninizi aşağı çekmek için sizi rencide ediyor olabilir. Eğer gururunuza ağır gelmiyorsa arada bir egosunu pofpoflayabilirsiniz :) ama aşırıya da gitmeyin sakın bu sefer de iyice abartıp daha da üzerinize gelebilir. Yine de seviyorsanız sabırlı olun ama önce yardım alın. Zaten problemler içinden çıkılmaz durumdaysa doktor da boşanmayi önerir.
ay saol sevgican 'abla'.. senin gibi birinden bunlari duymak.. nasil bi onore olmaktir.. yas kemale erince, abla pozisyonunda olunca boyle oluyo herhaldetamam sen namuslsun hadi
canım yazma bence ya bu konuya . kadının kadına saygısı yok ki erkeklerden saygı bekleyecek .Gerçekten mükemmel! bir reçete yazmışsınız.
Konu sahibesinde özsaygı yerlerde, kendini yerin dibine batıran adam için baldırım kalın o yüzden mi sevmiyor yazıyor.
Sizin tespitiniz çok doğru, adam aşağılayarak yere çekiyor. Lakin çözümünüz cidden dahiyane! pohpohlamak?! Sebep sonuç ilişkisini anlamak için 3 kere okudum acaba kaçırdığım bir ayrıntı mı var diye ama bulamadım. Aşağılayan adamı pohpohlamak yerine adam olmasını söylemek, karşısında sinmemek bence daha iyi bir çözüm olabilir.
Egosunu pofpoflamak???Şu hemen ayrıl boşa defet kaç kurtul diyenlere öyle kızıyorum ki... Şurda yazılan 3 satırdan mi çıkıyor bu fikirler acaba. Eee ayrıldı bu insanlar, Tamam. Sonra? Biraz abartılı olmuyor mu hiç tanımadığımız birine bunu nasıl seviyorsun hâlâ demek. Seviliyormus demek ki. Hanımefendi de zaten nasıl bosanayim demiyor. Eski günlere döner mi acaba diyor. Nasıl dönülür diyor.
Benim sana tavsiyem önce psikolojik destek al. Artık ruh sağlığının da beden sağlığından bi farkı olmadığını biliyoruz. Farkında değilsindir belki ama depresyona girmiş olabilrsin. Depresyona girmesen bile karşında seni yargılamadan dinleyen birinin, bi doktorun olması gerçekten çok iyi geliyor. Gerekirse tavsiye veriyor gerekirse ilaç. Belki eşinizi de davet edebilir. Onun da konuşmaya bazı şeyleri aşmaya ihtiyacı var bence. Halledemeyip boşanmayi gerektirecek bi durum yok bence. İnsanlar konuşa konuşa anlaşır diye boşuna dememişler. Bu arada Evet eşiniz özgüveninizi aşağı çekmek için sizi rencide ediyor olabilir. Eğer gururunuza ağır gelmiyorsa arada bir egosunu pofpoflayabilirsiniz :) ama aşırıya da gitmeyin sakın bu sefer de iyice abartıp daha da üzerinize gelebilir. Yine de seviyorsanız sabırlı olun ama önce yardım alın. Zaten problemler içinden çıkılmaz durumdaysa doktor da boşanmayi önerir.
pardon da sen kimsin ya ?ay saol sevgican 'abla'.. senin gibi birinden bunlari duymak.. nasil bi onore olmaktir.. yas kemale erince, abla pozisyonunda olunca boyle oluyo herhaldedaha 3-3 sene yolumuz var (tartisilmayacak kadar seviyesiz ve komplekslisin.. itici oldugunu da bilmem belirtmeme gerek var mi hosca kal tatlim, belki banlanirim ama sana deger :-* )
Egosunu pofpoflamak???
Sanırım kırmızı gecelik önerisini unutmuşsunuz, o da çok işe yarıyormuş bu durumlarda!!!
kisi herkesi kendi gibi bilir sevgi ablampardon da sen kimsin ya ?
sen de boşanmış bir bayansın neden insanlara bu öfken ?kopmleks yapan sensin bence bazı konularda ablacım .
evlenmeden giyilmiyor dimi kırmızı gecelik
Dur hele spoiler yapma, kırmızı gecelik yazacakların postlarını pofpoflama
uğraşamıcam senle ama sen benle bayağı kafayı bozmuşsnkisi herkesi kendi gibi bilir sevgi ablamkompleksinden gelip buralarda millete saldiran, yabanci dil seviyeni ispatlamaya calisan sensin; birak bu umursamaz cool kadin ayaklarini.. degilsin ki keske olsan hemen profilimi karistirmis yavrum benim, iyice bak, baska saldirip hedef sasirtma malzemeleri bulablirsn kastirirsan
ama en başta gelinlik olacak. düğün olmadan da sevişilmez tabievlenmeden giyilmiyor dimi kırmızı gecelik
önce kırmızı kurdele sonra gecelik .
simdi ismim sevgijann olsaydi mezuniyet belgelerimi filan yayinlardim da, yok yapmiycigimuğraşamıcam senle ama sen benle bayağı kafayı bozmuşsn
başka bir konuda tartışmışsın benle aklında tutup burdan saldırıyorsun
neyse cevap yazmıcam .
istediğim dili konuşurum ya sende az öğren kültürlü ol kıskanma onu bunu . kendini yetiştir hadi canım iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?