Canım zor bir çocukluk geçirmiş esim hemde cok zor, bayanlara hem üvey anne hem öz annenin hatası yuzunden zaten bir güvensizlik yaşıyor birde benden kopamiyor ama Acısını da çıkarmaya Çalışıyor. Ben ona tek kotu kelime etmedim gecmisini çocukluğunu konuşup içinden çıkamadığı seylerde yardımcı olup Yapıcı oldum. Kimsenin bosan demesiyle boşanmam cunku beni aldatmadı Basını kaldırıp sağa sola bakmadı vaktini bana ayırdı ama kalp kırıklıkları bizi yıprattıbu nasil bir anda saldirmak ya konu sahibini rahatsiz etmemis sizi geren ne? "bunu kafana sok, senin kafa geride kalmis" derken cok sahane bir uslup kullandiginizi mi dusunuyordunuz? ayrica kullanip atmak diye birsey maalesef var. bunu yapan insanda cok var.
ve konu sahibicim, kocan it herifin teki falan degil. duygusal yonunden biraz hasar almis. belki onun dusuncesinde sizi baska bir erkekle dusunmesi onu cildirtiyordur ve hincini sizden aliyordur. burda esiniz icin ahkam kesen herkese inanma sen aranizi duzeltmeye calis.
Zaten sana da kendime de acı çektirmek istemiyorum artık yapamıyorsun sevsen de dedim bana dediği laf seni hicbiryere bırakmam biraz daha zaman eskisi gibi olacağız buradan da bir sure gideceğiz dediHmmm öyleyse başka kararlar almak için mi düşünüyorsun? Ya da senin içinden ne yapmak geliyor. Devam edersen sabredebilecek misin?
Kullanıp atma durumu yok zaten sadece sözlerden kırık bir kalp var o da benimki. Tek istediğim yine iyi hissetmek.canım yazma bence ya bu konuya . kadının kadına saygısı yok ki erkeklerden saygı bekleyecek .
kadın diyor kullanıp atmasın seni diye ?neyi kullanıyorsa ?cinsel ilişki sanki tek teraflı oluyor . neyse ya yazmıcam bu konuya .kadın geçmişinden utanırsa adamda bu şekilde üstüne gelir . herkes namusunu ispatlama peşinde ama bakıyorum .
Aklımda deli sorularKaç yaşındasınız?
Kaç yıllık evlisiniz?
Hep mi böyleydi?
Ne oldu ki değişti?
Başkası olabilir mi?
Aklımda deli sorular
Onemli degil :) baya bi Tartışma olmuş kaçırmışımkonularini hep kaciriyodum, nihayetinde bana da saldirdi canim ablam
ama konu sahibinden ozur dilerim, epey mesgul ettik..
Aklımda deli sorulargüldürdün beni :) bir yıllık Evliyiz daha öncesi de bir buçuk yıllık tanismizligimiz var, başka biri yok herşeyimiz ortada zaten bir cok seyı asmış 32 yasında tüm boş vaktini benimle geçiren bir es. Gece çıkmaz her aradığımda ulaşılır zaten is yerine de istediğim zaman gidiyorum. Değişen ne biliyor musun canım benim onun üzerine düşüp hep alttan almış olmam ve hep açıklama durumunda olmam. Yani sürekli ona tatlı dille herseyi izah ettim. Tabi üvey anma ve çocuklukta öz annenin yaşattığı hayl kırıklığı zor gecen bir çocukluk Kadınlara güvensizlik onun bu halde OLMASINA sebep. Herseyi asmasinicin resmen psikologluk Yaptım. Ama sunu anladım ki sürekli ayni seyleri tekrarlayarak ikna olmak istiyor. Bende artık umursamaz davranınca o iyi ve patladı. Su an da bana dediği seni hic bir yere bırakmam, Yakında bir sure burdan gideceğiz. Ikimize de iyi gelecek ama lütfen beni anla. Yani beni tutan tek sey suçlu oldugunu bilip pişman olması kendi ile savaşması ama bi noktada kırılması.
Merak edecek birsey yok, bir cok konuda hakli cunku, ama ondan önce olan seyler icin bu kadar takıntılı olması cok kotu bir çocukluk hata yapmiş bir öz anne ve kotu bir üvey anne. Ayrıca esimin kendine de kızıp döktüğü goz yasları. Bir iliskiyi bitirmek kolay mi içinde aldatma yoksa. Hele ki karşında ki insan senin bire bir kopyan sa. Düzeltmeye çalışmak Yapıcı olmak gerekli. O da bunun icin çabalıyor ben sadece eskisi gibi hissetmem basil mümkün onu bilmek istiyorumHep şunu merak etmişimdir belki siz buna cevap verebilirsiniz: O kadar hakareti yediğiniz halde öyle bir adamla seks yapmayı nasıl mideniz alıyor? Nasıl yapabiliyorsunuz yani? Nasıl dokunabiliyorsunuz? Hakaretlerine rağmen nasıl orgazm olmamayı dert edebiliyorsunuz? Hakaretlere rağmen nasıl bir düzelme olacağına inanıyorsunuz? Hakaretlere rağmen onu nasıl sevebiliyorsunuz? İnsanın kendine saygı duyması çok mu zor?
Çok merak ediyorum.
Esim ben alttan aldıkça bu hale geldi, sogudugumu anladığı içinde zaten su anda çabalıyor ama ben eskisi gibi hissetmek istiyorum . Bir senelik Evliyiz ve problemler yavaş yavaş çoğaldıpinkpumps
esin sonradan mi bu sekilde davranmaya basladi?
sogudugunu anlamiyor mu? yoksa anladigi halde umursamiyor mu?
ne kadarlik evlisiniz ve problemler ne zamandir var?
Evet umarım canım, birde su var kimseye gecmisini anlatmayacaksınız, ama bende anlatma gibi bir durum yoktu zaten o beni içine düşürüldüğüm durumdan çekip Aldı. Tüm sorun orda zaten.İlerde başıma gelmesinden korktuğum şey. Aslında şanslı olduğunuz nokta eşinizin sizi sevmesi ve size bağlı olması. Umarım düzelirsiniz.
Evet umarım canım, birde su var kimseye gecmisini anlatmayacaksınız, ama bende anlatma gibi bir durum yoktu zaten o beni içine düşürüldüğüm durumdan çekip Aldı. Tüm sorun orda zaten.
Zaten kendisi bana yaptığının farkında sürekli Pişmanlık duyup düzeltiyor ama gecmisten bir sey önünüze gelince elinde olmadan patlıyor. Ayrıca bana Bulduğu kusurlar insanların bana olan ilgisi bakışlarından bunaldigi icin bi nevi psikolojik. Onunla Açıkça konuştum. Anlatmadığım cok sey var onu hakli göreceğiniz ama birşeyler kabullenilmisse toprağa gömülüp unutulmalı. Bunu ona nasıl öğretirim
Geçmişinizle alakalı sizi öyle "kabul etti" daha sonra yüzünüze vurdu, hakaret etti ve bu konuda haklı, öyle mi? Belki aldatma yok ama ilişkinizde saygı da yok. Hakaretlere boyun eğiyorsanız ne adamın size saygısı var ne de sizin kendinize saygınız. Madem hazmedemeyecekti neden evlendi? Buradan bakınca öyle gözüküyor. Merak edecek çok fazla şey var bence, gurur nerde mesela bunu da merak ediyorum. Hayat sizin hayatınız ama madem burada paylaşmak istediniz, ben de kendi fikrimi paylaşayım: Bence düzelmez.Merak edecek birsey yok, bir cok konuda hakli cunku, ama ondan önce olan seyler icin bu kadar takıntılı olması cok kotu bir çocukluk hata yapmiş bir öz anne ve kotu bir üvey anne. Ayrıca esimin kendine de kızıp döktüğü goz yasları. Bir iliskiyi bitirmek kolay mi içinde aldatma yoksa. Hele ki karşında ki insan senin bire bir kopyan sa. Düzeltmeye çalışmak Yapıcı olmak gerekli. O da bunun icin çabalıyor ben sadece eskisi gibi hissetmem basil mümkün onu bilmek istiyorum
Bir pişman olan sonra yine Kıran insan belki değişmez haklisin. O Yüzden uzaklaştımGeçmişinizle alakalı sizi öyle "kabul etti" daha sonra yüzünüze vurdu, hakaret etti ve bu konuda haklı, öyle mi? Belki aldatma yok ama ilişkinizde saygı da yok. Hakaretlere boyun eğiyorsanız ne adamın size saygısı var ne de sizin kendinize saygınız. Buradan bakınca öyle gözüküyor. Merak edecek çok fazla şey var bence, gurur nerde mesela bunu da merak ediyorum. Hayat sizin hayatınız ama madem burada paylaşmak istediniz, ben de kendi fikrimi paylaşayım: Bence düzelmez.
Çok eskiden benim böyle bir arkadaşım vardı. Sevgili falan değil, normal kız arkadaş. En basit şeyden bile kavga çıkarır, ona ayırdığım zamanın kıymetini bilmez, en ufak sözümün altında bir ima arar, grup olarak başka insanların da dahil olduğu buluşmalarda falan abuk sabuk konuşup ortamın ağzına s.çardı. Sadece bana değil, birçok arkadaşına karşı öyleydi. Zaman zaman delirip hakaret etmese, saçma sapan konuşmasa o da çok iyi biriydi aslında, bu özelliği dışında hiçbir kötü özelliği yoktu. Ama çok kalp kırardı işte. Bunu yapan insan ister sevgili olsun, ister eş, ister arkadaş; her zaman kaybeder. Ben dahil bir kere oldu, affettik. İki oldu, yine affettik ama biraz uzaklaştık. Üçüncüyü de yaptı, sonra dilediği özürlerin hiçbir önemi kalmadı çünkü ben dahil herkes artık onunla olan ilişkisini kesti. Yap, et, özür dile, sonra yine yap, yine özür dile... Kısır döngü. Bunu bana sevdiğim insanın yaptığını düşünemiyorum bile. Hayatta affedip de devam edemem isterse trilyon kez pişman olsun. Aslında pişman olmuyor, gerçekten pişman olmuş olan insan bir daha yapmaz. Eşinizin size yaptığı şey çok ağır, benden söylemesi. Siz ortada aldatma falan yok, bu sebepten ilişki mi biter? diye düşünüyorsunuz falan ya, bence sadece boş yere kendinizi avutuyorsunuz.Bir pişman olan sonra yine Kıran insan belki değişmez haklisin. O Yüzden uzaklaştım
Evet kalp kırmak zaten soğumaya sebep degil mi bu kim olursa olsun, bu verdiğim son şans zaten kendisine de söyledim. Bazen acaba kendimi avutuyor muyum diye sormuyor degilim. Cunku daha önceki ilişkilerim de ayni sebepten bitti, akillandim yas 27 anca ögrendim kimsenin üzerine düşmemek gerektiğini. Bu defa da bitirirsem zaten uzun yıllar kimseye yüz vermem. Ask bana göre degil bu konuda şanssızim kendime ayni seyleri çekiyorum zannedersem.Çok eskiden benim böyle bir arkadaşım vardı. Sevgili falan değil, normal kız arkadaş. En basit şeyden bile kavga çıkarır, ona ayırdığım zamanın kıymetini bilmez, en ufak sözümün altında bir ima arar, grup olarak başka insanların da dahil olduğu buluşmalarda falan abuk sabuk konuşup ortamın ağzına s.çardı. Sadece bana değil, birçok arkadaşına karşı öyleydi. Zaman zaman delirip hakaret etmese, saçma sapan konuşmasa o da çok iyi biriydi aslında, bu özelliği dışında hiçbir kötü özelliği yoktu. Ama çok kalp kırardı işte. Bunu yapan insan ister sevgili olsun, ister eş, ister arkadaş; her zaman kaybeder. Ben dahil bir kere oldu, affettik. İki oldu, yine affettik ama biraz uzaklaştık. Üçüncüyü de yaptı, sonra dilediği özürlerin hiçbir önemi kalmadı çünkü ben dahil herkes artık onunla olan ilişkisini kesti. Yap, et, özür dile, sonra yine yap, yine özür dile... Kısır döngü. Bunu bana sevdiğim insanın yaptığını düşünemiyorum bile. Hayatta affedip de devam edemem isterse trilyon kez pişman olsun. Aslında pişman olmuyor, gerçekten pişman olmuş olan insan bir daha yapmaz. Eşinizin size yaptığı şey çok ağır, benden söylemesi. Siz ortada aldatma falan yok, bu sebepten ilişki mi biter? diye düşünüyorsunuz falan ya, bence sadece boş yere kendinizi avutuyorsunuz.
Evet sana Katılıyorum canım, sonuna kadar Savaşan biriyim. Boşanmak cok kolay ama uğraşmak daha guzel. Olumlu sonuclar da var yaşayanlar ArasındaBazilarina ne kadar kolay geliyor bosan demek.fikir vermek kestirip atmak cok kolay.bosanmak o kadar kolaymi helede sevdigin adamdan.kim ister mutsuz huzursuz bi evlilik ama vazgecmek cok kolay en kolayidir vazgecmek bosanmak birakip gitmek.onemli olan duzeltmeye calismak.ne guzel demissin konu sahibi eski guzel gunlerin anisina duzelmesini iyi olmayi istiyorum diye.umarim sorunlarinizi en kisa zamanda cozersiniz mutlu bir yuva herkezin hakki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?