Cok afedersiniz kesinlikle polemik yaratmak gibi bir amacım yok ama adamın karaktersiz ya da sizin diyisinizle ''şerefsiz'' olduğunu nasıl anladınız ? Özgüvensiz dersiniz anlarım,saplantili,psikopat,psikolojik rahatsızlığı var,takıntılı,kişiliği tam oturmamis vs. dersiniz anlarım da şerefsiz nedir ya ? Konu sahibi dövüyor mu demiş sovuyor mu demişki şerefsiz diye hakareti basiyorsunuz hemen. O adamın sizin hayatınızda rolü yok ama konu sahibinin HAYAT ARKADAŞI. Sizin için onemsiz evet ama konu sahibinin hayatındaki en önemli kişilerden biri. Ben bile burdan rahatsız oldum. Biraz dikkat etmekte yarar var.Sorunun kaynağı sizin geçmişiniz değil, o adamın bugünkü karakter(sizliğ)i
Hangi birimizin geçmişi günahsız???? Günahımızın hesabını zaten vereceğimiz Allah var.
Sizin geçmişiniz ak pak da olsa bu adam şerefsiz. Sizle ilgisi yok.
Cok afedersiniz kesinlikle polemik yaratmak gibi bir amacım yok ama adamın karaktersiz ya da sizin diyisinizle ''şerefsiz'' olduğunu nasıl anladınız ? Özgüvensiz dersiniz anlarım,saplantili,psikopat,psikolojik rahatsızlığı var,takıntılı,kişiliği tam oturmamis vs. dersiniz anlarım da şerefsiz nedir ya ? Konu sahibi dövüyor mu demiş sovuyor mu demişki şerefsiz diye hakareti basiyorsunuz hemen. O adamın sizin hayatınızda rolü yok ama konu sahibinin HAYAT ARKADAŞI. Sizin için onemsiz evet ama konu sahibinin hayatındaki en önemli kişilerden biri. Ben bile burdan rahatsız oldum. Biraz dikkat etmekte yarar var.
Eşimden bahsediyorum onunsevoyirum cunku guzel günlerin hatrina düzelelim istiyorumBahsettiğin kişi eşin mi sevgilin mi anlayamadım ama böyle birine katlanmaya mecbur değilsin ki. Bitirmemek için seni engelleyen ne?
Gecmisimi bizzat biliyor da ondan yani anlatmama gerek yoktu ona sadece açmadım burda Derince meseleyi. Evet bu kalp yaraları boyle yaptı zatenGeçmişini kim ne diye anlatır ki ben de bunu bilmem.
Hangimizin hoşuna gider sevdiğimiz birinin bizden önce başkalarıyla ne haltlar yediğini duymak.
Senden intikamını yaptıklarıyla alıyor belli ki.
Ayrıca da cinsel soğukluğun sebeplerinden biri de derin kalp yaralarıdır..
Kisi benim esim kullanıp atma durumu yok, sadec oda üzülüyor pişman oluyor ama konu konuyu açınca patlıyor bende haliyle bu duruma geldim yani is cinselliğin tükenişine kadar geldinbende. Nasıl eskisi gibi düşünüp hissedebilirim onu bulmaya çalışıyorumSimdi sorunun orgazm olamamak mi yani neye odaklanalim orgazma mi adamin seni kullanip atacak olmasina mi hangisine
Ozur dilerim sevgililik sandimKisi benim esim kullanıp atma durumu yok, sadec oda üzülüyor pişman oluyor ama konu konuyu açınca patlıyor bende haliyle bu duruma geldim yani is cinselliğin tükenişine kadar geldinbende. Nasıl eskisi gibi düşünüp hissedebilirim onu bulmaya çalışıyorum
sen ne biçim uslup kullanıyorsun ya . ne demek kullanıp atmak ?Ozur dilerim sevgililik sandim
düzel istiyorsun da adam sana saygı duymyuyor . sanki vebalıymışsın gibi kaçıyor aşağılıyor hala seviyorum diyorsun düzelsin diyorsun . adam sana saygı duymuyor nesi düzelcek ?bir şekilde ikna etmişsin evlenmiş senle . seni sevse rencide eder mi yani bu şekilde ?geçmiş nedir ya ?o yaşamamış mı geçmişinde birşey ?geçin bunları artık kendinize saygı duyun sonra saygı bekleyin .Eşimden bahsediyorum onunsevoyirum cunku guzel günlerin hatrina düzelelim istiyorum
Artık anladı da çabalıyor ama sanki bu pişip pişip önünüze gelecekmiş gibi geliyor banasen ne biçim uslup kullanıyorsun ya . ne demek kullanıp atmak ?
ayıp ya . bir kere evliller hadi evli olmasada kullanıp atmak nedir yani .ilişki istenir karşılıklı yaşanır . bunu kafana sok . herkes senin gibi bakmaz bu işlere . senin kafan geride kalmış .hani yorum yapmak istemedim ama dayanamadım .
canım sana gelincede yani eşinin yaptığı çok çirkin gerçekten . herşeyi kabullenerek evlenmiş . bakire olsaydında büyük ihtimelle birşeyler yaşamış biri olucaktın . yüzde doksan bu böyledir . yani kim gerçekten bakireydi evlenirken acaba çok çok azdır . bunda senin suçun yok . eşin çok yanlış yolda . bu şekilde üstüne gelmeye hakkı yok .
Simdi sorunun orgazm olamamak mi yani neye odaklanalim orgazma mi adamin seni kullanip atacak olmasina mi hangisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?