- Konu Sahibi florencegigi
-
E ama bunu bilmeden önce de size vurmuş. Bu adama siz bunu söylemiş de olsanız başka bir olaydan gene vuracaktı sizeBelki de başta söylesem bunların hiç birini yaşamayacaktım. Ama insanız başta anlatmaya çekindim işte
Ya konunun dozu gittikçe artıyor, her an yeni bir aksiyon ekleniyor. Hayırlısı.Şimdi de beni aldattığını öğrendim. Uygulamalardan birileriyle konuşmuş ve eve birini davet etmiş. Bişey yaşamadığını söylüyor ama ben ona inanmıyorum
Kendisinin vicdanı rahat etmemiş ve bana söylemek istemişYa konunun dozu gittikçe artıyor, her an yeni bir aksiyon ekleniyor. Hayırlısı.
Siz görüşmediğiniz kocanızın uygulamadan birini eve çağırdığın nasıl öğrenip bir de hesap sordunuz?
Evet bende ikimiz hakkında bi gelecek görmüyorum. Kendimden vazgeçmek uğruna ilişkide kalmaya çalıştım ama değmezmişE ama bunu bilmeden önce de size vurmuş. Bu adama siz bunu söylemiş de olsanız başka bir olaydan gene vuracaktı size
Onların anlayışlı olması, size bunu yapma hakkı vermez. Kaldı ki kırıldıkları gerçeğini de değiştirmez.Evet ailemin yanına gideceğim. Ailem bunu yapma sebebi anlayacak kadar anlayışlı insanlar. Yuvan yıkılmasın diye yaptığımı bilip bana sırt dönmeyecek insanlar
Sizi ahlaksızlıkla suçlayan, hamileyken bile döven, evden kovan, boşanmak üzere olduğunuz kocanızın vicdanı rahat etmemiş ve eve uygulamadan hatun attığını anlatmış. Anlıyorum.Kendisinin vicdanı rahat etmemiş ve bana söylemek istemiş
Cherry düşün. Bu tip bir yaratık için babayı hiçe sayıyorsun. Allah göstermesin.Gec bunlari rica ediyorum konu sahibesi, onceki sayfalarda kocam da kocam diyordun ondan da tekmeyi yiyince mi birden ailen kiymete bindi???
Öyle de vicdanlı biri işte (!)Sizi ahlaksızlıkla suçlayan, hamileyken bile döven, evden kovan, boşanmak üzere olduğunuz kocanızın vicdanı rahat etmemiş ve eve uygulamadan hatun attığını anlatmış. Anlıyorum.
Eki Görüntüle 3593480
Geçmişi değiştiremezsiniz keşkeler, belkiler hep bir olasılık. Bu sebeple olmasa başka bir nedenle de ayrılabilirdiniz. Kocanızın şiddet durumu vs asla kabul edilemez. Ama özellikle konuştuğumuz halde eşim ya da sevgilim geçmişi hakkında yalan söylese ben de öğrensem asla devam ettirmem.Belki de başta söylesem bunların hiç birini yaşamayacaktım. Ama insanız başta anlatmaya çekindim işte
Böyle diyorsunuz ama annem hala barışmamızı ümit ediyor. Ortada çocuk var diye. Mutlu olacaklarını bilsek görüşmeyiz diyor. Ama ben kesinlikle istemiyorum. Benim hak ettiğim saygıyı göstermeyen bi adamla bi ömür geçmeyeceğini gördümOnların anlayışlı olması, size bunu yapma hakkı vermez. Kaldı ki kırıldıkları gerçeğini de değiştirmez.
Çocuğumuz bizi hiçe saydı, ortada ne var sümüklü sığırın biri. Yuva dediğiniz şey çok başka bir şey. Sizinki yuva filan değilmiş zaten.
Yalan söylemedim. İlk buluşmamizda bi ilişkim oldu diye anlatmaya başlamıştım ama kendisi geçmişi konuşmayalım hiç sevmem diyip konuyu kapattırdı. Kendisinin geçmişi bi hayli kabarık olduğu için konuşmak istememişGeçmişi değiştiremezsiniz keşkeler, belkiler hep bir olasılık. Bu sebeple olmasa başka bir nedenle de ayrılabilirdiniz. Kocanızın şiddet durumu vs asla kabul edilemez. Ama özellikle konuştuğumuz halde eşim ya da sevgilim geçmişi hakkında yalan söylese ben de öğrensem asla devam ettirmem.
Emin olun değmiyor. Alışkanlık olduğu için bir süre onu arıyorsunuz sonra size yaptıkları aklınıza geldikçe ben bunu hak etmiyorum diyorsunuz. Dünyada o bizi sevmezse bizi sevmeyecek başka biri çıkmayacak diye düşünüyoruz. O sevmezse sevmesin, bu kadar önem vermeyen insan sevse ne olur sevmese ne olurEvet bende ikimiz hakkında bi gelecek görmüyorum. Kendimden vazgeçmek uğruna ilişkide kalmaya çalıştım ama değmezmiş
Şimdi yabancıyla ilişki ayrı kuzenle ilişki ayrı. Siz onun geçmişi hakkında ilişki yaşamamış olarak mı biliyordunuz? Eğer ilişki yaşamadım deyip ilişkileri varsa o da sizden saklamış. Bilgi saklama konuşunda eşitsiniz o halde. Öğrenmeden önce size davranışları nasıldı? Şiddet, hakaret vs var mıydı? Yoksa öğrenince mi başladı bunlar? Adamın hamuru mu bu?Yalan söylemedim. İlk buluşmamizda bi ilişkim oldu diye anlatmaya başlamıştım ama kendisi geçmişi konuşmayalım hiç sevmem diyip konuyu kapattırdı. Kendisinin geçmişi bi hayli kabarık olduğu için konuşmak istememiş
Kesinlikle katılıyorumNerden baksanız elde kalıyor. Böyle bir durumu kurtarmak değil böyle bir durumdan kurtulmak için savaşmalısınız
Evet yaşamamış olarak biliyordum. Sevgilisi olduğunu tahmin edebiliyordum ama cinsel olarak ilk benimle olduğunu düşünmüştüm o da öyle davranmıştı. Telefonundaki numaraların ve instagramdakilerin kim olduğunu sorduğumda okuldan ya da işten daha açıklamıştı sadece. Halbuki kız arkadaşları ya da cinsel olarak birlikte olduğu kişilermiş. Benim ilişkimi öğrendikten sonra ben ısrarla sorunca açıkladı bunları. Öğrenmeden önce de şiddet ve hakaretleri vardı. Öğrenince dozu arttı. Psikolojik olarak beni yalnız bıraktı ailemden uzaklaştırdıŞimdi yabancıyla ilişki ayrı kuzenle ilişki ayrı. Siz onun geçmişi hakkında ilişki yaşamamış olarak mı biliyordunuz? Eğer ilişki yaşamadım deyip ilişkileri varsa o da sizden saklamış. Bilgi saklama konuşunda eşitsiniz o halde. Öğrenmeden önce size davranışları nasıldı? Şiddet, hakaret vs var mıydı? Yoksa öğrenince mi başladı bunlar? Adamın hamuru mu bu?
İlk şiddette boşnamayarak hata etmişsiniz. Hata arıyorsanızO kadar çaresiz hissediyorum ki bunu bi yere yazmam lazım. 1 yıllık evli 6 aylık da hamileyim. Eşimle çok severek evlendim. Ona kendimden bile çok güvendiğim için onunla evlenmeden birlikte oldum. Eşimle tanışmadan 3 yıl önce kuzenimle bi ilişkim olmuştu. Bunu eşime açık açık anlatmaya çekindim çünkü beni yargılayacağından benden ayrılacağından korktum. Eşim bu ilişkiyi evlendikten sonra bir şekilde öğrendi. Ve bana hakaretler etti, şiddet uyguladı. Boşanmak istedi. Beni namussuzlukla ahlaksızlıkla suçladı. Bu ilişkiyi ailemin bilmesi gerektiğini söyledi ve babamı aradı. Kızınızı alın dedi. Babama geldiğinde bu ilişkiyi söyledi ve babam bunları konuşmadınız mı dedi. Eşim bu tepkiden dolayı babamın bu ilişkiyi öncesinde bildiğini ve hala onlarla görüştüğünü bildiği için babamı sucladı. Babamlarla görüşmemi istemedi. Bende eşimle olmak için kabul ettim. Ama bu süreçte ailem sürekli bizi rahatsız etti ve huzurumuzu kaçırdılar. En sonunda da Eşim dayanamadı ve ben 2 aylık hamileyken beni evden kovdu. Ve bende geçmişte yaptığım bi hata yüzünden suclanmak yerine boşanmaya karar verdim. Bu ilişkiyi başta anlatmamam hataydı biliyorum. Başka nerde hata yaptığımı bilmiyorum. Çünkü eşim beni hep sadakatsizlikle suçladı ve bana bi kaç kere hamileyken şiddet uygulamaya devam etti
Beni sevdiğini düşünmüyorum. Klasik Türk erkeği olarak ben önüme gelenle yatayım ama karımın hayatında kimse olmasın kafasında olan biriymiş. Kuzen ilişkisi de onun ahlakına ters gelip beni kolayca bırakabildi. Bunu sindirememiş olabilir hak veririm ama bana şiddetini hakaretlerini ve saygısızlığını asla hak etmediğimi düşünüyorum. Sindiremeyen adam en başından boşanırdı. Ama sindiriyormuş gibi yapıp üstüne çocuk yapıp beni yarı yolda birakmazdı. Beni değil de kafasındaki beni seviyormuş işte. Bu durumda da beni sevmemiş oluyor zatenEmin olun değmiyor. Alışkanlık olduğu için bir süre onu arıyorsunuz sonra size yaptıkları aklınıza geldikçe ben bunu hak etmiyorum diyorsunuz. Dünyada o bizi sevmezse bizi sevmeyecek başka biri çıkmayacak diye düşünüyoruz. O sevmezse sevmesin, bu kadar önem vermeyen insan sevse ne olur sevmese ne olur
Şimdiki aklımla bende öyle düşünüyorum. Ama o zamanlar işte bi tokattan mı boşanalım diyor insan. Şimdiki aklım olsa ilk tokatta giderdim babamın yanına ayrılırdım ondanİlk şiddette boşnamayarak hata etmişsiniz. Hata arıyorsanız
Anladım o da gizlemiş sizden o zaman geçmişim peşimi bırakmıyor diye düşünmeyin. Ki öğrenince de devam etmiş evliliğe. Ortada şiddet gösteren biri varsa oradan hızla uzaklaşmak lazım. Şiddetin hiçbir haklı sebebi olamaz. Bundan sonraki hayatınızda güzellikler sizi bulsun.Evet yaşamamış olarak biliyordum. Sevgilisi olduğunu tahmin edebiliyordum ama cinsel olarak ilk benimle olduğunu düşünmüştüm o da öyle davranmıştı. Telefonundaki numaraların ve instagramdakilerin kim olduğunu sorduğumda okuldan ya da işten daha açıklamıştı sadece. Halbuki kız arkadaşları ya da cinsel olarak birlikte olduğu kişilermiş. Benim ilişkimi öğrendikten sonra ben ısrarla sorunca açıkladı bunları. Öğrenmeden önce de şiddet ve hakaretleri vardı. Öğrenince dozu arttı. Psikolojik olarak beni yalnız bıraktı ailemden uzaklaştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?